15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Liukuovet huoneenjakajina – kauniin asumisen taidetta

Minimalismin liukuva lasinen olohuone

the Liukuovet tilanjakajina ovat saamassa suosiota, niiden käyttö sisustussuunnittelussa on ollut erittäin yleistä viime vuosina. Tähän on hyvä syy: liukuovet ovat sisätiloissamme tyylikäs, mittatarkka ja kestävä suunnitteluratkaisu, minkä vuoksi yhä useammat talonomistajat suosivat niitä. Ne ovat täydellisiä huoneenjakajia. Jos huoneessa ei ole paljon tilaa, voit jakaa sen helposti vyöhykkeille liukuovella. Kun liukuovi on suljettu, sinulla on yksittäisten alueiden yksityisyys. Kun se on auki, esteet “katoavat” ja sinulla on saumaton siirtyminen asuinalueelta toiselle.

Liukuovet tilanjakajina – tyypit

Liukuovet-huone-jakaja-puurunko-ruokailutila

Tapa mukaan Liukuovet tilanjakajina voidaan erottaa kaksi tyyppiä: liuku seinää pitkin tai sisäänrakennetut liukuovet. Ensimmäinen liukumekanismityyppi on kiinnitetty aukon yläpuolella olevaan seinään ja toinen mekanismi perustuu olemassa olevaan seinään, on kiinnitetty sinne ja päättyy koristeelliseen järjestelmään, joka koostuu liukumekanismeista ja kehyksistä. Avattaessa siipi tulee molempien seinien väliin. Molemmissa tapauksissa liukuovissa voi olla yksi lehti tai useita lehtiä. Olosuhteista ja asennustyypistä riippuen ne voivat olla katto- tai lattiaohjaimia. Jos niitä pidetään pystyssä, tämä antaa sinulle enemmän mukavuutta, kisko voidaan piilottaa taakse ja integroida paremmin esteettisesti. Lattia -asento valitaan yleensä leveiden huoneiden oviin, joissa niitä käytetään tilanjakajina. Lehdet voidaan yhdistää toisiinsa, esimerkiksi yksi kiinteä ja yksi liikkuva, ja liukuovi voidaan kiinnittää yhteen tai kahteen akseliin. Etuna tässä olisi, jos liukuovi leikataan täsmälleen huoneen kokoon.

Liukuovet tilanjakajina – mitkä materiaalit ovat sopivia?

minimalistinen verhoiltu sohva

Voisi sanoa, että kaikki tunnetut huonekalujen valmistuksen vakiomateriaalit sopivat myös tähän. klo Liukuovet tilanjakajina käytetään pääasiassa lastulevyä, HDF, MDF, luonnonpuuta. Erilaisten materiaalien käyttö vaatii erilaisia ​​pinnoitteita, jotka voidaan yhdistää sisustukseen. Usein edullinen yhdistelmä on MDF ja lasi. Erityisesti liukuovessa käytetty lasi tuo huoneeseen ilmavan tunnelman ja tuo lisää valoa. Liukuovi voidaan valmistaa kokonaan lasista. Materiaalin tyypillä ja painolla on suuri merkitys lähinnä estetiikan kannalta, koska mekanismit ovat tärkeimpiä luotettavassa liukuovessa.

Liukuovi, valmistettu lasista ja aiheita

Mitä mekanismeja tarvitset kokoonpanoon??

Edellytyksenä on, että asennusmekanismit vastaavat oven painoa. Sopivia mekanismeja käytetään eri asennustyypeistä ja liukuovien katto- tai lattiareitityksestä riippuen. Puiset ovet voidaan helposti piilottaa, mutta liukulasiovilla sinun on turvauduttava erilaisiin suunnittelijaratkaisuihin, jotta ne eivät näy.

Vaatesäilytyshuoneen jakaja liukuovena

Mitä on hyvä tietää ennen asennusta?

Ennen asennusta lattian, katon ja seinien on oltava valmiit. Jos seinä on koristeellinen (kipsilevy), se on silti vahvistettava siinä osassa, johon asetat mekanismit. Seinän on oltava täysin pystysuora, jolloin liukuminen on helppoa. Äänieristystä sisätiloissa tulee myös harkita etukäteen, jotta sinulla ei ole myöhemmin ongelmia tämän suhteen.

Liukuovi-wc-moderni-muotoilu

Hinnat ja takuu

Hinnat ovat suhteellisia, koska paljon riippuu käytetystä materiaalista, liukujärjestelmän koosta ja ovien lukumäärästä. Koristemateriaalien käytöllä on tietysti myös rooli hinnoittelussa. Takuuaika on yhdestä viiteen vuotta. Mekanismien turvallisuus on pidempi, koko artikkelilla on vähintään vuoden takuu!

Liukuovet, jotka on valmistettu puusta lakattua ja kiiltävää

Luonnonpuuta, jossa on kiiltävä ulkonäkö

Liukuva painemekanismin tilanjakaja

Moderni muotoilu puulla ja lasilla

Huoneenjakaja-liukuovet-veranta-kansituoli

Liukuovet verannalle

Paneeli on valmistettu saksanpähkinäpuusta-puusta tummanruskeana

Rakenne liukuovet

Oranssi-nojatuoli-liukuovi-huoneenjakajana-himmeällä lasilla

Matta lasi puukehyksellä

Keittiö-ruokailutila-liukuovi-valmistettu puoliksi himmeästä lasista

Metallinen runko lasilla

Puu-kirsikka-liukuovet-lasilla

Lasi ovelta liukumiseen-raidoilla

Puiset-pähkinäpuusta-liukuovet-huoneen jakajina

Puu-lasi-liukuovet-moderni-muotoilu

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi