15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mestariteos modernin huoneiston sisustuksessa

“Township Solln”, Boris Koy

magneettinen valaistus-asunto-boris-koy

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet erittäin onnistuneita Boris Koy ja oma design -studio. Yhdessä tiiminsä kanssa hän antoi meille paljon henkeäsalpaavia ideoita moderni asunnon sisustus näytetään. Tämä artikkeli on omistettu täsmälleen yhdelle hänen mestariteoksistaan. “Township Solln” kiehtoo minimalistisella sisustuksellaan, jota voidaan luonnehtia yksinkertaisuudella, ylellisyydellä ja omaperäisyydellä.

Näkymä modernin huoneiston sisustukseen Münchenissä

minimalistinen asunto-sisustus-münchen

Hotelli sijaitsee Münchenin keskustassa, joka on yksi Saksan moderneimmista ja edistyksellisimmistä kaupungeista. ”Township Solln” on urbaani projekti, joka on suunniteltu tyylikkäästi, herkullisesti ja kodikkaasti, ja jota ympäröi epätavallinen kauneus. Tällainen moderni asunnon sisustus voivat valita ihmiset, jotka tietävät, mitä he haluavat elämältä. Ja yksi niistä asioista, joita haluat, on ehdoton ylellisyys.

“Township Solln” kanssa valkoinen moderni huoneiston sisustus

moderni-asunto-minimalistinen-sisustus

Puhtaat linjat ja loisto jokaisessa osassa ja nurkassa tässä moderni asunnon sisustus sulautua yhteen harmoniaan. Huoneisiin rakennetut valonlähteet – lattia, kaapit ja katto – lisäävät hehkua koko huoneistoon fantastisella tavalla. Se luo myös mysteerin ja mysteerin tunteen kaikkialla Huoneisto minimalistisella sisustuksella lisätty. Valkoiset elementit ja huonekalut näyttävät olevan ainoa valinta tähän kevyyden satuun.

maaginen valaistusidea hyllyjärjestelmän alla

taika-valaistus-idea-hylly-järjestelmä


Valo ja valo ovat tärkeimmät symbolit moderni asunnon sisustus. Ne on yhdistetty muihin materiaaleihin, kuten lasiin, marmoriin ja teräkseen. Joitakin puuelementtejä lisätään kontrastiksi – tietyissä osissa lattiaa, huonekaluja ja asuintiloja. Sohvan ja nojatuolien nahkasammas sekä takka tuovat lämpöä tähän kylmään mutta upeaan moderni asunnon sisustus.

kamarineito

    iso kylpyhuone puhtailla linjoilla

suuri kylpyhuone-selkeät linjat

iso pesuallas kylpyhuoneessa

iso pesuallas-kylpyhuone


suuri lasinen suihkukaappi – moderni kylpyhuone

iso-lasi-suihkukaappi-moderni-kylpyhuone-muotoilu

moderni asumisidea B: lleadezimmer

moderni-kylpyhuone-olohuone-idea

“>

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta