15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Akvaario ja lintuhäkki yhdessä mallissa – duplex -konsepti

Cage budgies akvaario moderni muotoilu

Esittelemme sinulle ranskalaisen suunnittelijan Constance Guissetin innovatiivisen konseptin. Hän on jo tullut tunnetuksi kotimaassaan innovatiivisilla projekteilla. Uuden mallin nimi on Duplex. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on yhdistelmä Akvaario ja lintuhäkki.

Akvaario ja lintuhäkki yhdessä mallissa

Kultakala moderni muotoilu akvaario lintu häkki kotiin

Että Akvaario ja lintuhäkki tarjoavat mahdollisuuden kasvattaa kaloja ja undulaatteja rajoitetussa tilassa. Lintuhäkki on pitkä ja sijaitsee akvaarion alla. Itse akvaario on muuttunut kuumuudesta niin, että linnut voivat katsella kaloja. Rakenne näyttää futuristiselta.

Korkea häkki tarjoaa tarpeeksi tilaa pienille linnuille – kanariat tai undulaatit tuntevat olonsa kotoisaksi siellä. Luovat ahvenet ja kiipeilytikkaat varmistavat, että linnut tuntevat olonsa hyväksi, sillä heillä on yleiskuva koko huoneesta. Akvaario on varustettu merilevällä, ja siihen mahtuu useita kaloja. Suunnittelija valitsi myös erittäin käytännöllisen konseptin – häkki ja akvaario voidaan helposti puhdistaa erikseen, jotta eläimiä ei tarvitse häiritä.

Akvaario ja lintuhäkki – tilaa säästävä vaihtoehto

Häkin budgies ahven sisustusidea

Suunnittelu yhdistää Akvaario ja lintuhäkki yhdessä ja varmasti kiehtoo kaikkia eläinten ystäviä. Sen lisäksi, että eläimet katsovat tunnelmaa uteliaasti, myös lapset ovat iloisia. Se on älykäs ja erittäin onnistunut konsepti, jonka suunnittelija on jo tarjonnut. Tuolloin hän rakensi akvaarion lintuhäkkiin. Kuvagalleriasta löydät lisää kuvia.

Constance Guisset valmistui kulttuurinhallinnasta Pariisissa. Hän työskenteli muun muassa Japanin suurlähetystössä. Yhteistyö eri kulttuurien kanssa inspiroi häntä suunnitelmiinsa ja toi hänelle useita palkintoja ja palkintoja suunnittelusta vuosien varrella. Sitä seurasi erittäin menestyvä ura ja monia julkaisuja eri aikakauslehdissä ympäri maailmaa.

Akvaario vaurioitui erityisesti lämmön vaikutuksesta

kotona kasvaa alkuperäinen häkki

Lintuhäkki, jossa on integroitu akvaario

Kanarian häkit ideoita ahvenet kiipeävät tikkaita

Lintuhäkki undulaateille

Akvaario lintuhäkki käsite duplex

Toinen samanlainen muotoilu Constance Guissetilta

Häkkilaitoksen akvaarion suunnitteluidea

Integroi 100 akvaarioideaa seinään tai olohuoneeseen

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse