15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiustensiirto Turkissa? HT -asiantuntija antaa suosituksia

Hiustenlähtö on ongelma, joka voi johtaa yhteiskunnan syrjäytymiseen. Keskimäärin noin 6 800 ihmistä kerää parhaillaan tietoja hiustensiirtovaihtoehdoista Turkin klinikoilla kuukausittain. Tämä suuntaus näkyy myös vuonna 2021 koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta. Syyt tähän ovat varmasti huomattavasti alhaisemmat kustannukset kuin tässä maassa sekä turkkilaisten kirurgien monivuotinen kokemus lempeän FUE -hiustensiirron käytöstä Turkissa.

Omien hiustensiirtojen kustannukset Turkin klinikoilla

Perinnöllinen hiustenlähtö esiintyy erityisesti miehillä

Perinnöllinen hiustenlähtö esiintyy erityisesti miehillä ja voi jopa aiheuttaa masennusta. Tietyt aineet tai lääkkeet voivat vähentää tai lopettaa hiustenlähtöä niin kauan kuin niitä otetaan tai käytetään. Kuitenkin vain hiusten siirtäminen voi tuottaa uusia, pysyviä hiuksia.

Kustannukset, jotka asianomaiset yleensä joutuvat kantamaan, ovat valtavia tässä maassa. Esimerkiksi siirrosta veloitetaan 4 euroa. Vähenevän hiusrajan täyttämiseksi tarvitaan usein noin 2500 siirtoa yksin osana FUE -hiuksensiirtoa. Hoitokustannukset olisivat siis 10 000 euroa. Suuremmista kaljuista pisteistä ja noin 4000 siirteestä lasku on noin 16 000 euroa.

Mies, jolla on laskeva hiusraja, johon vaikuttaa hiustenlähtö

Jos näitä kustannuksia verrataan Turkin klinikoiden laskemiin kustannuksiin, potilaat voivat säästää yli kaksi kolmasosaa. Koska siirteen keskihinta on 1,25 euroa, sisältäen päälääkärin hoidon.

Jos et kuitenkaan halua menettää saksankielistä tukea ennen hoitoa, hoidon aikana ja sen jälkeen, voit jättää hiustensiirron järjestämisen Turkkiin Terveysmatkat. Health Travelsin toimitusjohtaja on Clemens Weber. Viraston pääkonttori on Istanbulissa. Lisäksi Weber on ollut hiusten uudelleenasennuksen asiantuntija yli 10 vuoden ajan ja on jo seurannut yli 1500 potilasta matkoillaan tässä roolissa.

Onko kliinisen testin voittaja määritetty? Mitkä kirurgit kärjessä??

Kokemus tyytyväisistä hiustensiirtopotilaista Turkissa Health Travels

Jos kysyntä kasvaa yhä enemmän, myös turkkilaisia ​​hiustensiirtopalvelujen tarjoajia on yhä enemmän. Tämän vuoksi potilaiden on usein vaikeaa valita paras klinikka.

Kuinka tunnistan hyvämaineiset palveluntarjoajat ja hyvät lääkärit? Kuinka vakavia palveluntarjoajat ovat? Miten löydän parhaan lääkärin? Nämä ja monet muut kysymykset ovat siis huoneessa. Riippumattomia, objektiivisia arvioita hiustensiirroista, kuten TÜV -instituutin arvioita ja turkkilaisten lääkäreiden virallisia sijoituksia, ei ole tähän mennessä ollut saatavilla.

Siksi Clemens Weber antaa HT -asiantuntijana seuraavat suositukset:

1. Päätös kuulla lääkäriä riippuu siitä, ryhtyykö hän itse hiustensiirron ratkaiseviin toimenpiteisiin. Erityisesti kokeneen kirurgin on myös suoritettava karvatuppien (siirteet) poistaminen hiusympyrästä (luovuttaja -alue) ja vastaanottokanavien asettaminen.

Jos kuitenkin leikkauksen suorittaa teknikko tai sairaanhoitaja, jolla on suhteellisen vähän kokemusta, seuraavia ongelmia voi ilmetä:

– hallitsematon harvennus luovuttaja -alueella

– Naapurisiirrosten vauriot

– luonnoton ulkonäkö, joka johtuu vastaanottavien kanavien virheellisestä ompelemisesta

– kokemuksen puute implanttien jakelusta.

parhaat lääkärit kalkkunansiirto

2. Potilaiden tulisi välttää palveluntarjoajia, jotka hoitavat yli kahta potilasta päivässä. Koska hiustensiirtoja voidaan markkinoida vain alhaisilla hinnoilla, tämä lähestymistapa voi toimia vain, jos eri potilaita hoidetaan päivittäin. Hiusleikkauksen laatu on kuitenkin usein heikko ja jättää potilaat turhautuneiksi.

3. Potilaiden tulee aina varmistaa, että saksankieliset kontaktit ovat saatavilla Turkin klinikalla ennen hiusten leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Tämä varmistaa, että kysymyksiin vastataan asiantuntevasti.

Erinomaiset hiuskirurgit, jotka tuntevat täysin FUE -menetelmän, suorittavat tärkeimmät toimenpiteet henkilökohtaisesti ja suorittavat vain yhden hoidon päivässä:

– DR. Erkan Demirsoy

– DR. Gökhan Gür

– DR. Kayihan Sahinoglu.

FUE -tekniikka – hellävarainen hoito ilman näkyviä arpia

hiusten siirto-kalkkuna-hyvät-lääkärit

Turkin klinikoilla FUE -menetelmää käytetään pääasiassa hiusten leikkauksiin. Tässä maassa perinteistä FUT -tekniikkaa käytetään kuitenkin edelleen suurimmaksi osaksi.

Osana FUE -hiusleikkausta kirurgi ottaa pienimmät hiusyksiköt / siirteet suoraan hiusrajalta erittäin hienon onton neulan avulla. Toisin kuin vanhempi tekniikka F.U.T., EI ihonauhoja, mukaan lukien siirrännäisiä, on leikattava ja ommeltava. Tämä tarkoittaa, että näkyvää arpia ei ole jäljellä.

Jos FUE -hiusten leikkaus onnistuu, potilaat voivat pukeutua tyylikkääseen lyhyeen kampaukseen pian sen jälkeen. Pienet mikroarvet eivät näy kolmansille osapuolille. Tämä pätee kuitenkin vain, jos hiusten leikkauksen suorittaa erittäin kokenut asiantuntija. FUE -hiustensiirto voidaan suorittaa myös ilman pääkarvan parranajoa.

Toinen nykyaikainen hiustensiirtomenetelmä on DHI -tekniikka. Siirrot poistetaan erityisellä CHOI -istutuskynällä. Tämä kirurginen laite on ontto, joten se poimii siirrännäiset ja asettaa ne suoraan kaljuille alueille. Osana DHI -hiustensiirtoa uutto ja istutus suoritetaan yhdellä toimenpiteellä.

Kokemuksia tyytyväisistä hiustensiirtopotilaista Turkissa

onnellinen pari hiustensiirtoklinikalla Turkissa

Liiallisesta ja patologisesta hiustenlähdöstä kärsivät, jotka ovat kiinnostuneita hiustensiirrosta Turkissa, voivat löytää erilaisia ​​suosituksia entisiltä potilailta verkkofoorumeilta ja erityisesti YouTubesta. Tyytyväiset potilaat dokumentoivat täällä videona matkasi, oleskelusi ja hiustensiirtoprosessisi.

Lisäksi voidaan löytää postauksia, joissa esitetään uusien hiusten kasvun kronologinen sekvenssi alusta alkaen 3-6 kuukauden ja lopulta 12 kuukauden ajan.

Ennen jälkeen: Menestys puhuu puolestaan!

hiusten siirto-kalkkunassa

HT -asiantuntijana Clemens Weber puhuu yli 90 prosentista kaikista hiusten leikkauksista, jotka suoritetaan tyytyväisten potilaiden suositusten kautta. Näin ollen aktiivinen mainonta tuskin on välttämätöntä herra Weberille, koska hänen hoitamiensa potilaiden erinomaiset tulokset ovat parasta ja ennen kaikkea vakuuttavaa mainontaa.

Tämä varmistaa ensisijaisesti kokeneiden asiantuntijoiden ja kirurgien yksilöllisen hoidon ja hoidon hiustensiirroissa. Ensisijainen tavoite on aina luoda pehmeä, luonnollinen hiusraja. Tätä varten niin sanotut yksittäiset siirteet istutetaan hiusrajan eturiville.

Kun karvatupet poistetaan (uutetaan), kirurgi varmistaa myös, että tämä tehdään tasaisesti luovuttaja -alueella (hiusraja pään takana) luovuttaja -alueen säilyttämiseksi. Koska jäljellä olevat hiukset voidaan käyttää myöhempään hiustensiirtoon.

Hiustensiirto Turkissa koronatoimenpiteistä huolimatta

pcr -testi tullessaan Turkista

Pandemiasta huolimatta kaikki suunnitellut hiusleikkaukset on toteutettu aikataulussa heinäkuusta 2020 lähtien. Turkki on valtio, joka noudattaa määrättyjä hygieniakonsepteja (virustorjunta) erittäin huolellisesti ja panee ne tiukasti täytäntöön. Tämän takaavat erityisesti Turkin terveys- ja matkailuministeriöiden erittäin tiukat tarkastukset.

Potilaiden, jotka saapuvat / poistuvat, on noudatettava seuraavia kohtia hiustensiirron yhteydessä Turkissa:

– Saksan lentoasemilla lentoyhtiöt vaativat negatiivisen PCR-testin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

– Tämä voidaan tehdä Saksassa noin 60 eurolla.

-Ennen lähtöä Turkin lentokentältä on myös ajantasainen PCR-testi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muita asiakirjoja ei vielä vaadita.

– Health Travels järjestää tämän PCR -testin potilailleen Istanbulissa kansainvälisesti hyväksytyssä testikeskuksessa.

Suurin osa Health Travelsin potilaista suunnittelee joka tapauksessa noin kahden viikon lyhyen loman hiusten leikkauksen jälkeen odottamaan paranemisprosessia. Tämä tarkoittaa, että tavallinen kotikaranteeni ei ole merkityksellinen.

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)