15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huipputekniset kylpyhuonetarvikkeet – erittäin moderni TECE -wc -terminaali

WC -keraaminen kosketusnäyttölasi TECE

the Kylpyhuonevarusteet TECE: ltä on ominaista sen yksinkertainen muotoilu ja toimivuus. Esittelemme sinulle innovatiivisen keraamisen wc -terminaalin TECElux, jossa yhdistyvät luova suunnittelu ja uusin tekniikka. Sen ääriviivat ovat tuskin näkyvissä seinällä. Huomaamaton, erittäin litteä lasilevy sulkee tarkastusaukon ja peittää veden ja sähkön liitännät sekä sisäänrakennetun säiliön. Siinä on myös lisätoiminto – toimii seinän roiskesuojana.

Nykyaikaiset kylpyhuonetarvikkeet tarjoavat korkeuden säätämisen ja optimaalisen mukavuuden

moderni WC -paneeli Tecelux

Mikä tekee wc -terminaalista niin erityisen? Ei edes hi-tech Kylpyhuonevarusteet unelmoitko tuhannesta lisäominaisuudesta? Suunnittelija-wc-terminaalissa TECElux “m-Lift” on hajujenpoistojärjestelmä, ja se voidaan myös helposti sovittaa kehon kokoon milloin tahansa. WC -keramiikkaa ei tietenkään tarvitse poistaa tätä varten, vaan sitä voidaan säätää jatkuvasti säätökaralla 8 senttimetrin sisällä. Koko lasilevy liikkuu keraamisen mukana.

Monitoimiset kylpyhuonelaitteet

Korkeudensäätö-Design-wc-TECElux

Hi-tech Kylpyhuonevarusteet on hiljattain kehitetty ilmanpuhdistusjärjestelmä “keraaminen ilma”, jossa on keraaminen aktiivihiilisuodatin, joka toimii hiljaisesti ja joka on vaihdettava vain 5 vuoden käytön jälkeen. Suunnittelijat ovat luoneet ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan wc-terminaalin. Voit jopa säätää huuhteluveden määrää – voit valita joko pienen tai suuremman vesimäärän.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen wc

TECElux -wc -terminaalin muotoilu

Kaikki optimoidun toiminnot Kylpyhuonevarusteet voidaan säätää elektronisen kosketusnäytön kautta. Hienoin kosketus sormenpäilläsi riittää. Kun lähestyt, säiliöiden ääriviivat hehkuvat. Lisäksi Fresch-Air-järjestelmä aktivoituu ja pysähtyy pian automaattisesti.

WC-terminaali integroidulla hi-tech-järjestelmällä

TECElux keraaminen wc hi -tech -muotoilu

the Kylpyhuonevarusteet alkaen TECE on tallentanut uusinta tekniikkaa. Tecelux sulautuu mihin tahansa kylpyhuonearkkitehtuuriin yksinkertaisella estetiikallaan. Puristinen muotoilu voidaan yhdistää keramiikkaan, lasiin, moderneihin kalusteisiin, kylpyhuonetarvikkeisiin ja suihku -wc: hen.

Mukauta wc -terminaali helposti yksilöllisiin tarpeisiin

WC -levyn kannen paneelin muotoilu

Muotoilu ja tekniikka kulkevat käsi kädessä

Tece keraaminen wc-muotoilu-monitoiminen

Ensi silmäyksellä lasilevy on havaittavissa

Hi-tech wc-valkoinen keraaminen kylpyhuone

Innovatiivinen lasilevy mahdollistaa seinien suunnittelun ilman laattoja

TECE-TECElux-wc-terminaalin muotoilu

Älykäs wc -terminaali

WC futuristinen muotoilu TECE LUX

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)