15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maanalainen talo Kreikassa

maanalainen talo Kreikan edessä

A maanalainen talo on kukkulan huipulla. Se sijaitsee Antiparosissa, Kykladien saarilla, Kreikassa, ja sen on suunnitellut Deca -arkkitehtuuri. Studio on kansainvälinen nuorten arkkitehtien tiimi Ateenassa, ja se on työskennellyt vuodesta 2001. Tässä projektissa he ovat saaneet vaikutteita Michelangelo Antonionin elokuvasta “Zabriskie Point” ja nimeltään projekti Krater..

Maanalainen talo Greichendlandissa

maanalainen talo Kreikassa - laavapolku

OK, mutta miksi yksi maanalainen talo? Onko se ilmahyökkäyssuoja vai mikä? Ehdottomasti ei! Todellinen haaste oli luoda Egeanmeren voimakkailta tuulilta suojattu asuinalue ja piilottaa talo kukkulan pohjalle. Talon tärkeimmät ulkoalueet on integroitu maisemaan ja uppoava alue on suojattu voimakkailta tuulilta.

Mielenkiintoinen ja moderni arkkitehtuuri – talo Kreikassa

maanalainen talo - mielenkiintoinen uima -allas

Suurin osa talosta on haudattu maahan ja pysyy siksi piilossa. Näet vain kaksikerroksisen rakennuksen toisen kerroksen. Talo on verhottu kiviin ja kivipinnat määrittelevät myös kraatteritalon rajat. Eteläpuolella on kivinauha, jossa on metallirakenne ja jota tukee bambukatto.

Sisustus maanalaisessa talossa

maanalainen talo - sisustus olohuoneessa

Että maanalainen talo rakennettiin luonnollisista materiaaleista, mutta niitä käytettiin innovatiivisesti. Katso vain laava -elementtiä. Uima -altaan alla on laavavirtauspolku, josta on kauniit näkymät. 25 metrin uima-allas on sisäpihalla syvempi ja leveämpi, ja se on erotettu olohuoneesta suurilla liukuovilla.

maanalainen talo - julkisivu yllä

maanalainen talo - julkisivu edessä

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse