15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taitettava paperitaide – ainutlaatuinen maalaistalon muotoilu

arkkitehti Janes D Burnside

Paperitaitto taidetalo innovatiivinen arkkitehtuuri

Taitettava paperitalo on moderni asuinrakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti Janes D Burnside. Se sijaitsee Pohjois -Irlannissa, Kellsissä. Paikalla on idyllistä maisemaa tarjottavana tälle ihanalle kodille. Se on vihreä ja täynnä lehtipuita ja pieniä kasveja. Talo on erittäin hyvin valaistu ja tarjoaa kauniit näkymät maisemaan matalan kerroksen ikkunoiden kautta.

Moderni maalaistalon suunnittelu – paperin taitettava taidetalo

innovatiivinen talonrakennus - paperin taitettava taidetalo

Että Taitettava paperitalo on vain yksi taso ja tarvitsee siksi enemmän lattiatilaa. Välttääkseen rönsyilevän yksikerroksisen rakennuksen tylsän yksinkertaisen ilmeen, arkkitehdit suunnittelevat talon mielenkiintoisemmalla tavalla käyttäen epätavallisen järjestyksen vaikutusta. Idea on todella yksinkertainen. Että Taitettava paperitalo koostuu kahdeksasta eri osasta – kukin on maalaistalon muotoinen. Ne on yhdistetty siltaan. Sillan toisella puolella on viisi taloa ja toisella puolella kolme taloa. Nämä kaksi ryhmää muodostavat suuren osan talosta, se näyttää itse asiassa enemmän kuin kahdelta talolta, joita yhdistää sama tyyli ja konsepti.

moderni ulkoasu – innovatiivinen maalaistalo

moderni talonrakennus paperi taitettava taide talon lampi

Kaikkien talojen kaltevat katot antavat kuvan rakennuksesta. Julkisivut on maalattu valkoiseksi ja katot on peitetty tummanharmailla laattoilla. Ikkunat ovat suuria ja ne muodostavat merkittävän osan julkisivusta, jossa oleskelutilat sijaitsevat. Yksityisempiä osia Taitettava paperitaloniissä on pienemmät kapeat ikkunat. Valtavia valkoisia takkoja käytetään aksentteina.

Sisustus on sisustettu vaaleilla väreillä, enimmäkseen valkoisella ja osittain beigeillä huonekaluissa ja sisustuksessa. Eri huoneet on yhdistetty kokonaiseksi suureksi olohuoneeksi, joka tuntuu tilavammalta Taitettava paperitalo monilla kulmilla ja katon rinteillä.

Kirjailija K.H. Christova

moderni maalaistalo - mielenkiintoinen puutarha

useita rakennuksia, joissa on viilukatto

valkoinen keittiösaari ja lasinen ruokapöytä

suorakulmainen sohvapöytä tummasta puusta olohuoneessa

Luonnonkivestä valmistetut lattialaatat näyttävät beigeiltä olohuoneessa

Puutarha ja maisemointi talon ympärillä

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta