15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

INTERARCH 2012- suurta jännitystä arkkitehtien kokouksessa

moderni projekti - arkkitehtien konferenssi

 

Yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista pidettiin toukokuussa. Neljän päivän konferenssi  INTERARCH 2012 järjestettiin Sofiassa, Bulgariassa. Arkkitehdit ja teoreetikot ympäri maailmaa ovat tulleet keskustelemaan modernista arkkitehtuurista ja suunnittelusta. Ohjelman on koonnut International Academy of Architecture / IAA / yhteistyössä bulgarialaisen arkkitehtiliiton ja Sofian arkkitehtuurin, rakentamisen ja geodesian yliopiston kanssa / UACEG /.

the INTERARCH 2012 – konferenssi

 moderni suunnitteluprojekti

UACEG tarjosi yliopistorakennuksen konferenssin käyttöön – joten keskustelulle ja näyttelyille oli varattu paljon tilaa. Konferenssi avattiin virallisesti 13. toukokuuta / sunnuntaina. Erillisiä tapaamisia kirjoittajien kanssa pidettiin myöhään iltaan. Seuraavien kolmen päivän aikana järjestettiin lisää kirjailijatapaamisia, esitettiin dokumenttielokuva ja esiteltiin yrityksiä. Monet opiskelijat, arkkitehdit, suunnittelijat ja muut katsojat osallistuivat erilaisiin tapahtumiin.

INTERARCH 2012 keräsi arkkitehtejä ja suunnittelijoita ympäri maailmaa

 moderni muotoilu - Expo 2012

Monet kuuluisat nimet jakoivat yleisölle kokemuksensa arkkitehtuurista ja sisätiloista. INTERARCH 2012: n vieraiden joukossa olivat arkkitehdit Nicholas Grimshaw Englannista, Daniel Liebeskind Yhdysvalloista, Helmut Jahn Saksasta, Fumihiko Maki ja Riken Yamamoto Japanista, Paolo Cucchi, Alfonso Mercurio ja Amedeo Schiattarella Italiasta, Mikhail Mamoshin Venäjältä ja Vakhtang Davitaia Georgiasta, Ahmet Vefik Alp Turkista, Paul-Andre Tetreault Kanadasta, Juhani Pallasmaa Suomesta, Lino Bianco ja Richard England Maltalta ja monet muut.

Sillä aikaa INTERARCH 2012 Esitettiin monia näyttelyitä opiskelijaprojekteilla ja järjestettiin erilaisia ​​kilpailuja, osallistujat arvioi kansainvälinen tuomaristo. Tässä on joitain monista mielenkiintoisista projekteista, jotka esiteltiin.

Kirjailija K.H. Christova

Frank Gehryn moderni muotoilu – INTERARCH 2012

moderni talo - innovatiivinen muotoilu

moderni projekti – Daniel Liebeskind

moderni talon suunnitteluprojekti

moderni projekti – Helmut Jahn

moderni projekti pilvenpiirtäjä

 

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta