15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Audile House” – Tyylikäs minimalistinen taloarkkitehtuuri

minimalistista arkkitehtuuriaKirjoittaja Ruiz Require Burros Matosinhosissa, Portugalissa

Audile House esittelee minimalistinen talon arkkitehtuuri yhtä voimakas ja kiehtova. Vaikuttava kiinteistö on rakennettu mustalla julkisivulla. Arkkitehti Rui Cerqueira Barros sanoo, että se on “raittiita ja järkeviä rakenteita”, jotka vastaavat asiakkaiden toiveeseen saada luonteenomainen talo. Nämä minimalistinen talon arkkitehtuuri on varmasti epätyypillinen rannikkokodille, joka nauttii tuntikausia jatkuvasta auringonpaisteesta. Tyypillinen valinta tällaiseen ympäristöön on tietysti valkoinen tai pastelliväri.

 tyylikäs minimalistinen arkkitehtuuri takaa

tyylikäs minimalistinen arkkitehtuuri - autotalli

Jännittävä tyylikäs musta siluetti minimalistinen Talon arkkitehtuuri, joka sijaitsee halutulla asuinalueella, antaa rohkean lausunnon. Aukot leikkaavat talon rakennetta niin, että valo virtaa sisälle. Sisäpihalle ja aurinkoterasseille on luotu avoimia tiloja, jotta matkustajat voivat nauttia maksimaalisista rentoutumis- ja viihdemahdollisuuksista ulkona. Koko eteläpuoli on vapaa -ajanviettopaikka. Siellä siellä on ylellinen uima -allas, kaunis puutarha ja tilava veranta.

tyylikäs minimalistinen arkkitehtuuri – sisäpihalla

tyylikäs minimalistinen arkkitehtuuri - sisäpiha

Rakennettu kolmeen kerrokseen minimalistinen Talon arkkitehtuuri tilavia ja yksinkertaisesti sisustettuja huoneita. Nämä perustuvat tilavuuteen, koristelemattomaan geometriaan. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat mahdollistavat suoran yhteyden ulkotilaan, jolloin sisä- ja ulkotilojen välinen yhtenäisyys syntyy. the minimalistinen talon arkkitehtuuri on valkoinen koko sisätiloissa. Tavallisia valkoisia seiniä ja pintoja täydentävät tasaisesti lämpimät puulattiat keittiötä lukuun ottamatta. Täällä kiiltävä musta lattia käyttää tyylikästä mustavalkoisten kontrastien teemaa. Kaapin ovet ovat myös täysin sileitä, eikä niissä ole ulkonevia kahvoja, jotka hajottavat yksinkertaisen suunnittelun. Nämä minimalistinen Talon arkkitehtuuri osoittaa enemmän kuin ohimenevän viittauksen japanilaisen taloarkkitehtuurin harmoniseen viehätykseen. Yhdistettyjen suorakulmaisten muotojen ja muotojen järjestelmä on täydellisesti tasapainoinen mustavalkoisten kontrastien korrelaatio.

Rui Cerqueira Barrosilla on tämän upean omistaja minimalistinen Talon arkkitehtuuri Annetaan maalarin kangas, joka odottaa vain yksilöllistä sisustusta.

kirjoittanut Jaz

Valkoinen minimalistinen keittiö

  minimalistinen kylpyhuoneen suunnittelu talossa

minimalistinen sisustus

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely