15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pumpputalo – moderni sisustus

remontoitu talo Englanti

Ensivaikutelma voi muuttua. Kuka uskoisi, että tämän talon hieman vanhanaikaisen julkisivun takana on hi-tech moderni sisustus piilotettu? Tämä talo sijaitsee Ikley Moorissa, Englannissa, romanttisella, villillä alueella, jossa on ankara ilmasto, ja se on rakennettu vuonna 1848. Siihen aikaan sillä oli tärkeä sosiaalinen tehtävä, mutta sitä ei ollut tarkoitettu elämiseen. Mutta se, mitä pumpputalolta puuttuu eleganssia, korvataan luonteella.

Moderni sisustus remontoidussa talossa

nykyaikainen sisustus - olohuone

Rakennuksen kiinteä graniittirakenne “kätkee” yllättävän tyylikkään ja moderni sisustus. Tilavassa sisätiloissa on kaksi kylpyhuonetta ja kolme makuuhuonetta. Yläkerrassa on iso olohuone, jossa on terassi. Olohuoneen keskellä on suuri puinen portaikko. Pienet yksityiskohdat muistuttavat rakennuksen historiasta.

Mielenkiintoinen ja moderni sisustus olohuoneessa

moderni uusittu olohuone Englanti

Tyylikäs sisustus tulee todella omakseen neutraalin värimaailmansa ansiosta. Mustat huonekalut luovat kontrastin vaaleisiin seiniin. Huonekalut on suunniteltu huolellisesti siten, että huoneessa on erilliset kulmat. Sopiva valaistus ja värilliset seinät luovat jännittävän tunnelman. Nykyaikainen sisustus on erittäin ylellinen – esimerkiksi kylpyhuoneeseen tilattiin Italiasta korkealaatuista marmoria. Ylellinen sisustus ja ainutlaatuinen julkisivu luovat ainutlaatuisen tunnelman asukkaille, jotka voivat nauttia todella ylellisestä talon suunnittelusta.

moderni sisustus - tyylikäs keittiö

moderni sisustus - makuuhuone

moderni sisustus - ylellinen elokuva

moderni sisustus - ylellinen kylpyhuone

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Могу ли я получить кредит с кредитным рейтингом 450?