15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

minimalistinen taloarkkitehtuuri – runoilijoiden talo

Moliner -talo on valkoinen, kiiltävä, unenomainen esimerkki modernista minimalistinen talon arkkitehtuuri. Vaikuttava arkkitehti Alberto Campo Baeza sai projektin tehtäväksi suunnitella täydellinen talo runoilijalle. Hän otti työn haltuunsa innostuneena ja näin Moliner -talo syntyi. Campo Baeza kuvailee tavoitettaan seuraavasti:

“Suunnittele talo runoilijalle. Talo unelmoida, elää ja kuolla. Talo, jossa voit kirjoittaa ja lukea “

Moderni minimalistinen talon arkkitehtuuri

moderni minimalistinen talo Espanjassa

Idea tähän minimalistinen talon arkkitehtuuri johtuu arkkitehdin toiveesta, että yksittäiset rakenteet suunnitellaan eri toimintojen, mielentilat ja jopa elämänvaiheiden mukaan. Tässä minimalistisen talon arkkitehtuurin runollisessa tulkinnassa on yläkerrassa tilava kirjasto, jossa runoilija “voi kellua pilvissä” ja jossa on tilaa “lukemiselle ja kirjoittamiselle, ajattelulle ja tunteelle”. Konsepti on täysin harkittu – mukava huone on pohjoiseen päin ja tarjoaa siten rennon työilmapiirin.

minimalistinen talon arkkitehtuuri

mielenkiintoinen talon suunnittelu asu Espanja

mielenkiintoinen muotoilu - minimalistinen talo Espanjassa

Päärakennus yksinkertaisen valkoisen betonin laatikon muodossa ottaa huomioon parhaat esimerkit minimalistinen talon arkkitehtuuri. Atriumin tapaan tämä innovatiivinen rakenne pysyy dramaattisesti avoimena taivaalle “kuin metafyysinen puutarha, jossa on betoniseinät ja betonilattia”. Korkea muuri suojaa puutarhaa. Tulevaisuudessa siellä kasvaa lehtikasveja ja puita, jotka täyttävät huoneen elämällä ja jossa voit nauttia Espanjan lämpimästä auringosta rauhassa. Olohuoneen sisustus “kelluu” puutarhan keskellä kuin “laatikko, joka sallii pohjoisen valon”.

Päärakennus yksinkertaisen laatikon muodossa

minimalistinen talo Espanjassa - julkisivu

Läpinäkyvät lasiseinät luovat illuusion olohuoneesta, jossa sisä- ja ulkomuotoilun välillä ei ole kiinteitä rajoja. the minimalistinen talon arkkitehtuuri Tämä varmistaa, että asukkaan taiteellinen sielu voi nauttia puutarhasta ympäri vuoden, olipa se sitten sisällä tai ulkona. Valokuvat eivät näytä sitä, mutta tarvitset vain vähän mielikuvitusta kuvitellaksesi talon, jossa on istutettu puutarha.

Molinerin talo

Molinerin talo Espanjassa - edessä

Mutta takaisin metafyysiseen kiertueeseemme tästä minimalistinen talon arkkitehtuuri.  Alberto Campo Baeza loi ensimmäisen kerroksen “helvetiksi”, turvalliseksi ja tutuksi tilaksi, piilotettuna maailmalta, “nukkumaan, ehkä kuolemaan”. Tässä sijaitsevat ylelliset makuuhuoneet. Moliner House on rakennus, joka on suunniteltu visionäärisellä voimalla, henkeäsalpaava esimerkki siitä minimalistinen talon arkkitehtuuri ja niiden perusperiaatteet.

Jazilta

moderni minimalistinen sisustus Espanjasta

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea