15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kirkkaat värit pankin konttorille Japanissa

Värikäs pankkikonttori Japanissa

Pankit eivät yleensä liity taiteelliseen muotoiluun ja kirkkaisiin väreihin, mutta tässä on esimerkki arkkitehtitoimiston tulevaisuuteen suuntautuneesta suunnittelusta Emmanuelle Moureaux Tokiossa, Japanissa. Teit arkkitehtuurin ja sisustuksen Sugamo Shinkin Bank Tokiwadaissa kehitetty. Se on luova ja leikkisä muotoilu, jossa on suuret ja pienet ikkunat kauniita, raikkaita sävyjä, jotka on leikattu julkisivussa.

Mukava raikas pankkikonttori

Värikäs pankkikonttori Japanissa - puulattia

Rakennus erottuu muista kirkkaat sävyt joka tunnistaa rytmisen valikoiman ikkunoita. Ei, se ei ole tyypillinen pankkisi, mutta se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tähdistö lehtiä sisään 24 eri sävyä valkoisilla seinillä ja ikkunoilla on päällekkäin sisäpihojen todellisten puiden luonnollisen lehtineen. Luonnolliset, okselliset puulattiat kutsuvat luontoa.

Pankki näyttää kirkkaalta ja raikkaalta

Telakka pankin konttorissa Japanissa

Tämän erittäin modernin työtilan toisessa kerroksessa on  Vastaanottohuoneet, toimistot ja 4 sisäpihaa, kun taas kolmas kerros on varattu henkilökunnalle. Siellä on 7 valoisaa sisäpihaa Puita ja kukkivia kasveja, koska jokainen huone on yhteydessä kaikkiin muihin. Arkkitehti Emmanuelle Moureaux väittää vihaavansa pankkien jännitystä ja hermostuneisuutta, joten hän halusi luoda tilan, jossa ihmiset voivat kokea luonnon ja työskennellä rennosti. Mielestämme hän onnistui !

Värillinen pankkikonttori Japanissa

Värillinen sisustus Japanin pankin konttorissa

värikäs pankkikonttori Japanissa

pankin konttori Japanissa yöllä

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”