15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Epäsuora valaistus käytävällä – tyylikkäitä ideoita käytävän hienovaraiseen valaistukseen

tyylikkäitä ideoita minimalistiseen käytävävalaistukseen epäsuoralla valolla

Oikea epäsuora valaistus käytävällä voi muuttaa sisäänkäynti- tai siirtymäalueesi pimeästä ja ahdistavasta luolasta tilavaksi ja tyylikkääksi. Hyvin valaistu eteinen on myös tärkeä osa jokaista modernia kotia. Nykyään on saatavilla erilaisia ​​valaisimia, jotka sopivat erilaisiin henkilökohtaisiin tyyleihin ja budjetteihin. Tästä syystä olemme koonneet joitakin vinkkejä ja vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä, kun ajatellaan käytävän epäsuoraa valaistusta. Luo kutsuva mutta tyylikäs tunne, kun kävelet ovesta sisään trendikkäillä käytävävalaistusideoillamme.

Mielenkiintoisia faktoja käytävän epäsuorasta valaistuksesta

moderneja ratkaisuja kapeille asuinalueille, joissa on neonvalot

Vaihtamalla kodin valaistusta voit antaa sisustukselle täysin uuden ilmeen ilman, että sinun on ostettava lisäkalusteita. Kotelon väreillä, muodoilla ja pinnoilla on erilainen vaikutus ihmissilmään valaistuksen tyypistä riippuen riippumatta siitä, onko kyseessä luonnollinen vai keinotekoinen valaistus. Korkealaatuinen epäsuora valaistus käytävällä parantaa merkittävästi yleistä elinympäristöä. Suunnittelussa on kuitenkin otettava huomioon luonnollinen ja keinotekoinen valaistus.

sisustus ja hienovarainen käytävävalaistus johtivat valoliuskoja kattoon kiviseinän yläpuolelle

Joskus käytävän tiukat mitat tai arkkitehtuuri eivät salli seinäverhouksia, mutta voit käyttää dramaattista riippuvalaisinta, jos katto on riittävän korkea. Muista mitata sekä itse valo että lattiasta kattoon ulottuva korkeus ennen kuin ostat riippuvalaisimen käytävään. Käytävävalaisimiin voi siis sisältyä seinävalaisimia, kattolamppuja uppoasennusta varten, riippuvalaisimia ja jopa LED -valonauhoja. Lue hyödyllisiä vinkkejä hallin valaistuksen sijoittamiseen. Katso vain valokuvia saadaksesi lisää inspiraatiota ja selaa käytävävalaistuksen suositeltuja valaisimia.

epäsuora valaistus käytävällä piilovalaisimilla hienovaraiseen käytävävalaistukseen

Jos käytävä on liian pitkä, voit suunnitella sen upotettavilla kattovalaisimilla. Hyvä nyrkkisääntö on ripustaa riippuvalaisin noin 2 metriä lattian yläpuolelle. Älä pelkää asentaa korostusvaloa tälle alueelle tehdäksesi unohtumattoman lausunnon kotiisi. Yksi vaihtoehto kattokäytäville on asentaa upotetut kattovalaisimet. Tämä lisää joustavuutta, jos esimerkiksi menet kylpyhuoneeseen yöllä. Voit myös asentaa kattovalaisimet himmennyskytkimellä, jotta navigointi ei häiritse muita kotitalouksia.

Suunnittele käytävän suunnittelu

korosta aksentteja hienovaraisella valosuunnittelulla ja luo miellyttävän tunnelman retro -tyyliin

Kun suunnittelet salin valaistusta, varmista, ettei siinä ole tummia kulmia. Jos mahdollista, käytävällä pitäisi olla luonnonvaloa. Tämän vuoksi et voi sulkea ikkunoita kaihtimilla tai verhoilla. Jos kuitenkin päätät tummentaa näitä, sinun on valittava sopivat verhot tai verhot. Jos keinotekoinen valo korvaa luonnonvalon, tämä voidaan tehdä varovasti ja epäsuorasti. Sivuvalaistusta suositellaan siksi eniten käytävälle.

minimalistinen muotoilu ja epäsuora valaistus käytävällä katossa

Sinun täytyy säätää valaistusta, joka valaisee käytäväsi tasaisesti matkan aikana. Tästä syystä emme voi suositella keskusvalaistusta tämän tyyppisille huoneille. Nykyään voit kuitenkin korjata kaikki luonnonvalon puutteet käyttämällä erityyppisiä valoja. Valonlähteet ovat erinomaisia ​​koriste -elementtejä, jotka voivat piilottaa joitakin epätäydellisiä paikkoja asunnossa ja korostaa myös kaikkia sen mukavuuksia.

moderni huoneisto, jossa on siirtymävaihe ja strategisesti sijoitettu musta käytävävalaistus

Seinävalaisimet ovat sekä suunnitteluelementti että visuaalinen vertailupiste. Mittaamme sijaintimme ja määränpäämme noudattamalla näköyhteytemme merkintöjä. Voit myös käyttää seinävalojen polkua ovien paikantamiseen. Kuten aina, sinun on tasapainotettava seinän seinän mitat ja käytävän leveys, jotta valaistus ei jää liian pitkälle.

Valaise sisäänkäynnin markkinarako ja luo kattovalaistus ja taidetta

Epäsuora valaistustekniikka ohjaa valon huoneen yhdeltä tai useammalta puolelta kattoa kohti hajavalaistuksen saavuttamiseksi. Tämä löytyy nauhoista, kapeista, kattoventtiileistä ja korkeista seinistä. Tämäntyyppinen sisävalaistus on suosittu, koska valaisin itse ei ole näkyvissä ja luo hienovaraisen vaikutelman. Tämän jälkeen voit suunnata valon joko ylöspäin kohti kattoa tai alaspäin, mikä luo pyyhkimisen. Yksi tapa saavuttaa tämä on käyttää LED -valonauhoja tai nauhavaloja.

Strategisesti sijoitettu epäsuora valaistus käytävällä

seinävalojen led -nauhojen sijoittaminen sivulle

Voit käyttää erilaisia ​​kattovalaisimia eteiseen saumattoman ilmeen saamiseksi. Vaikka ne näyttävät hienovaraisilta ja varattuilta, ne maksimoivat vastaavan huoneen valon. Jos käytäväsi on myös taidegalleria, harkitse myös kuvan valaistusta. Kuvavalot ovat yleensä seinävalaisimia, joiden avulla voit valaista kauniisti yksittäisiä taideteoksia. Nämä ovat yleensä erittäin pienitehoisia lamppuja, jotka luovat suhteen vastaavaan taideteokseen. Sen avulla voit myös nähdä useita työn yksityiskohtia läheltä. Kuvavalot ovat ilmeisen tehtävänsä lisäksi myös koristeellisia kalusteita. Saatavana ovat myös verkko- ja pienjännitevaihtoehdot, suoraan maalauksen runkoon kiinnitettävät valaisimet, radan valot ja energiaa säästävät kalusteet.

Siirtymäalue, jossa on käytävä ja epäsuora valaistus käytävällä led -nauhoilla lattialla

On kuitenkin parasta kuulla kokenutta valosuunnittelijaa välttääksesi häikäisyä ja varmistaaksesi, ettei se vahingoita taidetta. Sisäänkäyntipisteet ja reitit kodin sisällä eivät yleensä vaadi muuta kuin ympäröivää tai yleistä valaistusta, paitsi jos on korostettavia keskipisteitä, kuten talon ympärillä oleva alue. B. Taideteokset tai arkkitehtoniset yksityiskohdat, jotka vaativat lisävalaistusta. Jos sinulla on pieni eteinen, se voidaan valaista riittävästi yhdellä katolla tai upotetulla valaisimella. Sitä vastoin eteinen, jossa on holvikatot tai portaat, saattaa vaatia kattokruunun, jossa on valonsäätimet portaiden ala- ja yläosassa, askelvalaistus ja korostusvalaistus.

Luo käytävän keskipiste valon avulla

taiteellinen muotoilu ja epäsuora valaistus käytävällä punaisten seinäpaneelien ja oksien takana

Monet ihmiset käyttävät käytävänsä seiniä ripustamaan suosikkitaideteoksiaan tai henkilökohtaisia ​​valokuviaan rakkaistaan. Heti kun päivänvalo häviää, ne jäävät kuitenkin usein näkymättömiksi. Seinävalaisimien avulla voit valaista nämä kehystetyt osat luomalla pehmeämmän hehkun kuin kova kattovalaisin. Anna käytävän epäsuoran valaistuksen puhua yksinkertaisella mutta silmiinpistävällä suunnittelulla. Kirkas sävy, joka tuo hehkulamput esiin, ei näytä häiritsevältä pienessä tai kapeassa käytävässä. Terävät viivat ja mustat yksityiskohdat täydentävät modernia tai klassista kaavaa.

maalaismainen kattolamppu epäsuoraan valaistukseen käytävällä

Usein aliarvioitu käytävä on huone, joka antaa ihmisille ensivaikutelman kodistasi. Jos haluat luoda tyylikkään, kutsuvan tunteen ovesta astuttaessa, on tärkeää miettiä valitsemasi valaistus. Ei ole väliä, onko sinulla pieni eteinen, jossa on vähän luonnonvaloa ja tarvitsetko valoa tehostavaa ratkaisua. Jos sinulla on kuitenkin enemmän tilaa ja etsit ilmeikkäämpää valoa tai vain parasta käytävävalaistusta, löydät sen varmasti.

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)