15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lamppumaiset lamput ja värikkäät kaapelit ovat trendikkäitä!

Hehkulampun muotoinen lamppu, värikäs kaapeli-yksi virtalähde-ruokapöytä

Asuintilojen valaistus on monimutkainen asia. Yksi asia on kuitenkin varma: valo luo tunnelmaa ja antaa koko huoneelle luonteen. Käytettyjen valaisimien suunnittelun ansiosta voit myös asettaa tyylikkäitä aksentteja ja ilmaista omaa makuasi sisustuksessa. Retrotrendi valloittaa tällä hetkellä elämämme kaikkia puolia eikä lopu lampun suunnitteluun. Hehkulampun muotoinen lamppu juhlii todellista paluuta ja saa yhä enemmän suosiota. Värilliset kaapelit antavat kokonaisuudelle modernin ilmeen!

Hehkulampun muotoinen lamppu värillinen-kaapeli-art-ruokapöytä-teollinen-valkoinen

Hehkulampun muotoinen lamppu yhdistää retro-muotoilun edistyneeseen tekniikkaan, koska se on varustettu modernilla ja energiaa säästävällä LED-valonlähteellä. LED -lamppujen valikoima on todella valtava. Kun ostat LED -lamppuja, ota huomioon pakkauksen lumenmääritys ja valitse haluamasi kirkkaus. 710 lumenia vastaa 54 watin hehkulampun valotehoa. LED -lamput kuluttavat kuitenkin vähemmän sähköä kuin perinteiset hehkulamput. On myös huomattava, että 2700 Kelvinin värilämpötila vastaa suunnilleen hehkulamppujen lämmintä valkoista.

lamppu-lamppu-muotoinen vihreä-aksentti nojatuoli

Hehkulampun muotoiset LED -lamput tarjoavat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja, koska voit valita lampun, kaapelin ja pistorasian mieltymystesi mukaan ja luoda nopeasti visuaalisen kohokohdan asunnossa. Värilliset kaapelit voidaan joko mukauttaa olemassa olevaan laitokseen tai tarjota näyttäviä värikontrasteja. Tekstiilikaapelit ovat saatavana eri kuvioina ja yksivärisinä. Mustien, valkoisten tai metallisävyisten pistorasioiden ei tarvitse enää olla piilossa lampunvarjostimien alla. Mielikuvituksellasi ei ole enää rajoja!

lamppu-hehkulamppu-muoto-seinä-katto-asennusmahdollisuudet

Riippumatta siitä, ripustetaanko suoraan katosta tai taitavasti solmittuina, värikkäät kangaskaapelit ovat todellinen katseenvangitsija ja tarjoavat mielenkiintoisen vaiheen pienille tempuille. Voit määrittää valaistusprojektillesi sopivan kaapelin pituuden etukäteen ja tilata tekstiilikaapelin toiveidesi mukaan. Pidempi kaapeli voidaan lyhentää tai solmua. Valitettavasti lyhyempiä kaapeleita ei voi jatkaa.

värikäs-lamppu-kaapelit-tee-itse-lankakäärintä

Jos haluat antaa vanhalle lampulle uuden ilmeen, voit piristää tylsää johtoa käärimällä sen värilliseen nylonlankaan. Tämä vie hieman enemmän aikaa, mutta tulos on sen arvoista. Kun on aika pitää tauko, voit yksinkertaisesti leikata merkkijonon päät kaapeliin ja jatkaa myöhemmin.

Sille Virkkaa lanka

lamppu-johto-värikäs-tee-virkattu-hehkulamppu

Tylsän kaapelin voi myös maustaa erittäin helposti värikkäällä vaipalla! Tämä DIY -projekti on täydellinen aloittelijoille virkkauksessa. Tarvitset vain valitsemasi virkkauslangan ja sopivan virkkauskoukun. Näin se menee:

Tee tiukka silmukka ja aseta se virkkauskoukkuun. Ohjaa sitten lanka ja neula kaapelin alle. Ota sitten työlanka uudelleen ja vedä se silmukan läpi. Ohjaa neula sitten takaisin kaapelin alle ja kierrä lanka kaapelin ympäri. Jatka, kunnes kaapelin koko pituus on virkattu. Siirrä tikit yhteen tai jätä ne löysälle. Solmu lopuksi lanka.

Koristele lampun johto pesuteipillä

lamppu-johto-värikäs-washi-nauha

Kuten olet ehkä jo vakuuttanut itsesi, pesuteipit ovat erittäin monipuolisia ja tarjoavat lukuisia mahdollisia käyttötarkoituksia! Vaikka et olekaan todella lahjakas todellisessa askartelussa, voit kokeilla tätä yksinkertaista ideaa. On hienoa, kun annat jokapäiväisille esineille yksilöllisen kosketuksen ja teet niistä sitten ainutlaatuisia. Tylsät lamppukaapelit voidaan koristaa Washitapeilla hetkessä. Nauha voidaan kiinnittää kaapeliin vinosti tai suoraan. Se näyttää erityisen kauniilta, kun kapeat ja leveät, eri väriset raidat vuorottelevat. Näiden pitäisi tietysti olla väriltään yhteensopivia.

Lampun ripustus hehkulampun muodossa

lamppu-lamppu-muoto-tee se-itse-tekstiili-kaapeli-makuuhuone-olohuone

Jotta kaapelitaide saadaan kauniisti esiin, lamput on sijoitettava oikein. Tekstiilikaapeli leikkaa myös hienon hahmon seinävalaisimena sängyn vieressä. Tätä varten tarvitset sopivan seinäkiinnikkeen. Yksinkertainen puusta tai metallista valmistettu hyllykiinnike toimii yhtä hyvin tähän tarkoitukseen.

lamppu-hehkulamppu-muoto-lattiavalaisin-haara-haara

Niiden, jotka haluavat maalaismaisen tyylin, pitäisi saada suuri haara. Lattia- tai riippuvalaisin voidaan rakentaa vain muutamalla askeleella kiertämällä kaapeli oksan ympärille useita kertoja. Tuloksena on epätavallinen ja houkutteleva lamppu, joka antaa jokaiselle huoneelle täysin yksilöllisen kosketuksen ja on todellinen katseenvangitsija, vaikka se ei olisi valaistu..

solmu-valo-hehkulamput-tekstiilikaapeli-skandinaavinen-musta-valkoinen

Jos haluat valaista pidemmän ruokapöydän, voit ripustaa useita valoja suoraan. Lamppujen ei aina tarvitse riippua siististi samalla korkeudella. Jousitus eri korkeuksilla luo mielenkiintoisen ilmeen ja tarjoaa hieman enemmän vaihtelua.

lamppu-lamppu-muoto-punainen-edison-tyyli

Jos lampun muotoilun pitäisi näyttää teollisemmalta, voit korvata haaran U-muotoisella vaatekaapilla. Jos haluat kytkeä useita valoja katon sähköjohtoon, tarvitset jakajan, joka tunnetaan myös nimellä moninkertainen katos. Lampun katosta käytetään asennustarvikkeiden ja liitosten peittämiseen.

lamppu-lamppu-muoto-punainen-kaapeli-eri-jousitus-korkeus-teollinen-tyyli

Tällainen kattolamppu, jossa on monia erilaisia ​​hehkulamppuja, jotka riippuvat pitkistä tekstiilikaapeleista, on täydellinen huoneisiin, joissa on korkeat katot. Koska tekstiilikaapelit voidaan tilata mittarin mukaan, voit valita myös eri pituisten kaapelien välillä. 25 tai 50 metrin pituisella tekstiilikaapelilla voit ripustaa pistorasiat haluamallesi korkeudelle. Se on myös loistava idea suurille huoneille ja tyhjille käytäville, joissa muut kattovalaisimet näyttävät täysin kadonneilta.

lamppu-lamppu-muotoinen-punainen-kaapeli-puu-ruokapöytä

Edison -lamput ovat suosituimpia vintagevaloja, joilla on antiikkinen ilme. Hehkulanka tekee perinteisen Edison -lampun erityisestä ajosta. Retro -muotoilua tulkitaan uudelleen ja se on varustettu uusimmalla LED -tekniikalla. Hehkulampun ja metallipistokkeen erityinen muoto säilyvät.

lamppu-lamppu-muotoinen led-keltainen-kaapeli

Värikkään kaapelin, pistorasian ja maapallon muotoisen pullistuneen polttimon vuorovaikutus on jo johtanut täydelliseen suunnittelijavalaisimeen – Muuton “E27”. Tanskalainen valmistaja asettaa yksinkertaisuuden kauneuden etualalle ja kiinnittää katsojan huomion hehkulamppuun. Runko on päällystetty värillisellä kumilla.

makuuhuone-moderni-käytävä-lamppu-lamppu-muoto-vaaleanpunainen-kaapeli

Muutama vuosi sitten Plumen esitteli hienon suunnittelijan energiansäästölampun, jota voidaan kuvata kevyeksi veistokseksi. Tyylikkäästi kaarevat loisteputket muistuttavat kukkaa ja tulevat yhdessä värillisen kaapelin kanssa. Ripustettuna yksittäin tai yhdistettynä ryhmään – Plumen 001 on joustava ja sitä voidaan käyttää missä tahansa.

Jos haluat erittäin yksilöllisen minimalistisen valaisimen, kokeile yhtä näistä ideoista ja yllätä!

lamppu-lamppu-muotoinen-vaaleanpunainen-kaapeli-käytävä-valkoinen-puulattia

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla