15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni Ranskan lattiavalaisin parantaa sisustusta

Olohuoneen lattiavalaisin design koristetyynyt sininen keltainen raidat kuvio

Moderni ja tyylikäs Lattiavalaisimen muotoilu päivittää laitoksen ja inspiroi sen alkuperäisellä puurakenteella ja korostusväreillä. Lattiavalaisin on osa ranskalaisen Roche Bobois -merkin viimeistä kokoelmaa.

Lattiavalaisimen muotoilu valokeilaan – ranskalainen tyylikkyys kotiin

Olohuoneen suunnittelijalattiavalaisin puulasinen ruudullinen nojatuoli sohva

Että Lattiavalaisimen muotoilu on osa Les Contemporains -mallistoa Roche Bobois ja sitä kutsutaan Accastillageksi. Lamppu koostuu useista osista – pyöreä ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy toimii pohjana, alkuperäinen pähkinäpuinen rakenne antaa suunnittelulle luonnollisen ilmeen. Lattiavalaisimen muoto muistuttaa enkeliä. Punainen kaapeli ja punainen lasivarjostin lisäävät värejä. Lamppua on saatavana kahdessa värissä / itse asiassa vain varjostimen väri muuttuu / – se on saatavana valkoisena tai punaisena. Lamppu on 205 cm korkea ja herättää varmasti katseen huoneessa. Se on erittäin mukautuva ja mukautuu jokaiseen talon huoneeseen – olipa se sitten olohuoneessa, lukunurkassa tai ruokasalissa – ja jopa kaapissa – se voidaan sijoittaa mihin tahansa.

Lattiavalaisin jokaiseen huoneeseen

eklektinen puurunkoinen lasivarjostin sininen sohva

Että Lattiavalaisimen muotoilu valkoinen näyttää yksinkertaiselta, mutta erittäin tyylikkäältä. Punainen versio erottuu ja muistuttaa kirsikkapuuta. Valaisimen puristinen estetiikka sopii täydellisesti eklektisiin tai skandinaavisiin kalusteisiin. Se voidaan yhdistää erilaisiin kodin tarvikkeisiin. Riippumatta siitä, onko huoneessa lasiseinä, betoniseinä vai jopa kiviseinä – lattiavalaisin näyttää aina hyvältä. Se voidaan yhdistää ylisuuriin tai pieniin huonekaluihin – kaikki riippuu siitä, minkä vaikutuksen haluat saavuttaa. Tummansininen sohva ja punainen lamppu sopivat täydellisesti yhteen. Punainen lamppu voi kuitenkin virkistää myös harmaat pehmustetut huonekalut. Onnistunut muotoilu on toinen syy siihen, miksi ranskalainen Roche Bobois -brändi on tullut erityisen suosittu ja suosittu viime vuosina.

Valkoinen lampunvarjostin ja puurakenne

Lattiavalaisin valkoinen lampunvarjostin maalaismaista puuta

Moderni lattiavalaisin ruokasalissa

Lattiavalaisin moderni muotoilu betoniseinä teollinen tyyli

Punainen lattiavalaisin korostusvalaistukseksi huoneessa

Lattiavalaisin punainen lasi puu korkea

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta