15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelija riippuvalaisin Mineheartilta – kattokruunu hehkulampussa

suunnittelija -riippuvalaisin mineheart yhdistää sisustustyylejä

Valaistussuunnittelijat voivat olla erittäin kekseliäitä tyylien ja konseptien suhteen. Yleensä jotkut siirtyvät perinteiseen tai moderniin luokkaan suhteellisen nopeasti, kun taas toiset suunnittelevat ajattomia taideteoksia, jotka voivat näyttää upeilta missä tahansa huoneessa. Jos pidät mielenkiintoisista fuusioista tai eklektisestä ulkoasusta, tämä on se Suunnittelija riippuvalaisin “King Edison” on täydellinen valinta sinulle.

Suunnittelija riippuvalaisin – sekoitus barokkia ja modernia

design -riippuvalaisin mineheart barokki moderni sekoitus

Pieni barokkikruunu sijoitettu valtavan lasisen hehkulampun sisään ja ripustettu punottuun silkkilankaan. King Edison riippuvalaisin Nuori & Battaglia yhdistää Thomas Edisonin keksimän hehkulampun yksinkertaisuuden kuninkaallisen kattokruunun barokkiseen kiiltoon. Pienikokoinen kattokruunu on valmistettu messingistä, hehkulamppu-käsin puhalletusta kirkkaasta lasista ja lamppu on matta kromattu. King Edison -riippuvalaisin on halkaisijaltaan 15 cm ja korkeudeltaan 21 cm.

Suunnittelija riippuvalaisin “King Edison”

suunnittelija riippuvalaisin mineheart king edison messinkinen kattokruunu

Brittiläinen suunnittelija Brendan Young ja italialainen suunnittelija Vanessa Battaglia esiintyivät ensimmäistä kertaa kansainvälisellä muotoilualueella huonekalumallistollaan Salone Satellite -palvelussa Milanossa vuonna 2003. He esiintyivät ensimmäisen kerran nimellä Studiomold. Hänen varhaisia ​​suunnittelijakappaleitaan olivat “Love 36” -tuoli, joka oli valmistettu tennispalloista, ja palkitut “Recycled Sound” -kaiuttimet, jotka on valmistettu vanhoista vinyylilevyistä.

Mini messinkinen kattokruunu sisällä

riippuvalaisin mineheart Nuori Battaglia -suunnittelijaduo

Vuonna 2011 he perustivat oman designbrändinsä Mineheart, joka valmistaa erilaisia ​​esineitä sisätiloihin. Tapetti, matot, tekniikka, valaistus ja huonekalut – kaikki on valmistettu Englannissa. Suunnittelijaduo Young & Battaglialla on tämä Suunnittelija riippuvalaisin esiteltiin ICCF 2013 -tapahtumassa New Yorkissa viime kuussa.

Kirkas lasi hehkulamppu ja messinkinen kattokruunu

    riippuvalaisin myheart kirkas lasipullo messinki kattokruunu suunnittelija riippuvalaisin mineheart king edison eklektinen

suunnittelija riippuvalaisin king edison messinki mini kattokruunu

Suunnittelijaduo

vanessa battaglia brandon nuori suunnittelijaduo englanti

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely