15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyvin hoidettu täysi parta trendinä vuonna 2018 – vinkkejä ja sopivia kampauksia

Koko parta liiketoiminnan näköinen puoli erottava mies pulla

Onko täysi parta moderni? Hipstereistä Hollywood -tähtiin: tosiasia on, että yhä useammat miehet valitsevat tämän tyyppisen parran. Näyttelijät, kuten Chris Pine ja Jamie Dornan, osoittavat ylpeänä täysiä parransa punaisella matolla. Myös jalkapalloilijat Lionel Messi ja David Beckham ovat liittyneet uuteen trendiin. Ja miltä näyttäisi Game of Thronesin tähti Kristofer Hivju ilman tyypillistä punaista partaaan? Näyttää siltä, ​​että hyvin hoidettu täysi parta pysyy trendinä jonkin aikaa. Yhdistettynä tyylikkäisiin miesten kampauksiin, se on myös erittäin tervetullut.

Vain hyvin hoidettu täysi parta on kaunis täysi parta

pitkä parta punainen keskipitkät hiukset bro flow

Naiset pitävät täysistä parrasta, koska se huokuu voimaa, kypsyyttä ja todellista maskuliinisuutta. Parta osoittaa positiivisia maskuliinisia hyveitä, kuten itseluottamusta ja energiaa. Mutta se näyttää houkuttelevalta vain, jos siitä huolehditaan oikein. Tämä voidaan saavuttaa vain oikeilla hoitotuotteilla ja oikeilla työkaluilla.

Hyödyt ja haitat

punainen täysi parta keskipitkät hiukset viikset

Haitat voidaan nähdä suurempana huoltotyönä, tarpeellisen omistautumisen ja ajan (ja rahan) investoinnin avulla, jotta parta saa täydellisen tyylin. Parta on pestävä säännöllisesti miedolla shampoolla. Useimmiten kuolleet ihosolut aiheuttavat kutinaa ensimmäisten viikkojen aikana. Kuivaa parta pyyhkimällä se varovasti puhtaalla pyyhkeellä. Älä hiero!

Täysi parran hipsterin rento ulkoasu

Sinun pitäisi myös tottua uuteen partaan. Kun poltat, savu jää partaasi. Joskus, kun juot tai syöt jotain, partaasi jää jäämiä. Mutta kun sinusta tuntuu mukavalta partasi kanssa, hän ei koskaan eroa siitä.

Kasvaa täysi parta

Täyspunainen parta miespulla keskipitkät hiukset

Polku täyteen partaan on suhteellisen suoraviivainen, mutta se voi olla hankala. Jokaisen miehen, joka haluaa kauniin partan, tulee olla kärsivällinen kaikessa. Kestää noin kuukauden, ennen kuin komea parta on tarpeeksi pitkä. Erityisesti kasvuvaiheessa partakarvat tulee leikata säännöllisesti (aina kuivana).

Täysi parta David Beckhamin kampaus

Vaikka se kutinaa, sillä on halkeamat ja päät näyttävät silloin tällöin inhottavalta, pidä sormesi pois partakoneesta. Monet miehet luopuvat täyden parran unesta tänä aikana ajatellen, ettei heillä voi koskaan olla täysi, kaunis parta. Usein voi kuitenkin tapahtua, että kalju paikat kasvavat kokonaan kokonaan toisen kuukauden aikana ja piikkilanka muuttuu silkkisiksi aalloiksi.

Optimaalinen parran pituus – lyhyt tai pitkä täysi parta

kristillinen paali lyhyt täysi parta viikset ohuet hiukset

Noin 5 cm: n pituisesta partasta voidaan kuvata täysi parta. Ihanteellinen parran pituus riippuu siitä, millaisen ulkonäön haluat saada. Konservatiivisilla liiketoiminta -aloilla pitkät täysipartat rikkovat muotoilusääntöjä eivätkä vastaa johdon ideoita. Niin kauan kuin parta on hyvin hoidettu ja sen käyttäjä on saavuttanut asemansa nykyaikaisessa ammattimaailmassa, parta siedetään.

Hyvin hoidettu parta – Ajele ääriviivat

parta kaula posket ajella ääriviivat

Jokainen, joka ajattelee, että heidän ei enää tarvitse ajaa, on väärässä. Kaulan ja poskien ääriviivojen leikkaaminen on välttämätöntä hyvin hoidetulle täyteen partaan. Tämä antaa parralle kehyksen ja luo puhtauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Täysi parta -kaulan parranajon ääriviivat

Joten määrität kaulan ääriviivoille kuvitteellisen, U- tai V-muotoisen viivan. Alin kohta on kurkunpään. Kallista päätäsi hieman taaksepäin ja aseta sormesi niskaasi aivan Aadamin omenan yläpuolelle. Linja pysähtyy kohtaan, jossa niska kohtaa leuan pohjan. Kaikki tämän rajan alapuolella Aadamin omenaa kohti on ajettava pois. Voit muuttaa alempaa riviä makusi mukaan. Mitä enemmän partaa jätät niska -alueelle, sitä voimakkaampi se näyttää.

pitkä täysi parta viikset ajeltu sivut sivuttain

Älä leikkaa pääntietä liian pyöreäksi – viiva, joka on hieman kaareva ylöspäin, toimii parhaiten. Jätä kulmat kulmikkaiksi tai hieman pyöristetyiksi. Sivumuoto on viiva sivupallojasi pitkin. Poskissa parta on selvästi rajattu sivupaloista viiksiin suorassa tai hieman kaarevassa käyrässä.

Täysi parta pitkä lyhyt kampaus tumma

Toimistokäytännössä niska on ajettava 3-4 päivän välein. Jos olet freelance -taiteilija – kerran viikossa riittää. Jos olet kuitenkin päättänyt pitkästä partasta (yli 5 cm), sinun ei tarvitse huolehtia kaulasta, vaan muotoilla parta. Partaa voidaan käyttää pyöreiden kasvojen näyttämiseen soikeiksi, kaksoisleuan piilottamiseksi tai soikean kasvomuodon korostamiseksi.

Käytä partaan kermaa, pomadia tai öljyä

Tarkka täysi parta, viiksien ääriviivat, parta posket

Jos haluat saada partasi pehmeämmäksi ja tasaisemmaksi, sinun on annettava kovalle partallesi ravitseva partahoito. Käytä partaöljyä ja partaharjaa päivittäin partasi loiston säilyttämiseksi. Vaihtoehtona partaöljylle voit käyttää myös oliiviöljyä tai kookosöljyä. Tämä on parasta tehdä suihkun jälkeen tai parran pesun jälkeen.

Partaan sopiva kampaus

pitkä parta pitkät hiukset mies pulla solmu

– Pitkät hiukset ja pitkä täysi parta: Tämä ilme näyttää parhaalta, kun hiukset on sidottu yläsolmuun. Tämä yhdistelmä sopii erinomaisesti luoville ihmisille ja taiteilijoille.

hyvin hoidettu täysi parta viikset kampaus quiff undercut

Kampaukset, kuten aliarvostettu siirtymävaihe, nykyaikainen quiff tai pompadour tuovat hieman enemmän symmetriaa peliin ja jatkavat viljeltyä maskuliinisuutta. Hiukset ylhäällä ovat pitkät, takana ja sivuilla lyhyet ajeltuina. Mitä suurempi kontrasti, sitä enemmän kampauksesta ja partasta on hyötyä.

keskipitkät hiukset täysi parta Bradley Cooperin trendi

– Bro Flow, jolla on täysi parta – Olemme jo raportoineet uudesta trendikkäästä kampauksesta Bro Flow. Se voidaan yhdistää erinomaisesti hyvin hoidettuun täysparraan. Näyttelijä Bradley Cooper todistaa sen myös. Täydellisen ilmeen luomiseksi sinun on kuitenkin muotoiltava hiuksesi takaisin ja pidettävä ne poissa kasvoistasi.

Päätä vain, haluatko keskittyä partaasi vai kampaukseesi. Jos olet erittäin ylpeä pitkästä partasi, voit myös ajaa itsesi kaljuksi!

Lionel Messy 

Leonardo DiCaprio

Leonardo Dicaprio täysparran viiksisolmu

Jamie Dornan

Jamie Dornan hoitaa lyhyen täyden parran

Täysi parta, pitkät viikset klassikko

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)