15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tehtäväpeli Uudenvuodenaatto: Paljon hauskoja ideoita unohtumattomaan uudenvuoden juhlaan!

Kun vuosi on vähitellen päättymässä, on aika järjestää uudenvuodenaaton juhlat juhlimaan kulunutta vuotta ja tulevaa. Halusitpa sitten järjestää hauskan uudenvuodenaaton juhlan ystävien ja tuttavien kanssa tai pienen, intiimin juhlan perheen kanssa – sinun on varmistettava, että vieraasi viihtyvät ja viihdyttävät koko yön. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin hauskat uudenvuodenaaton aikuispelit? Olipa kyse lauta-, kortti- tai juomapeleistä – ne ovat kaikki hauskoja ja antavat tuntien kulua hetkessä keskiyöhön. Tässä artikkelissa olemme koonneet sinulle monia hienoja ideoita uudenvuodenaattotehtäviin, jotka takaavat unohtumattoman juhlan! Hauskaa pelaamista ja lukemista!

Tehtävät Peli Uudenvuodenaatto aikuisille Uudenvuodenaaton juhlaideat

Jos sinulla on suuri uudenvuodenaaton juhla, vieraiden esiintymismahdollisuudet ovat lähes 100%. Hauskat uudenvuodenaaton pelit aikuisille ovat loistava tapa tutustua näihin ihmisiin hieman paremmin ja murtaa jää.

Tehtäväpeli Uudenvuodenaatto – kysymyksiä oppia

Asiat Peli Uudenvuodenaatto Hauskat Juomapelit Aikuiset

Tässä pelissä sinun tulee miettiä muutamia kuluneen vuoden kysymyksiä, joihin vieraasi joutuvat vastaamaan myöhemmin. Minkä hetken viime vuodesta unohdat mieluummin? Mikä oli parasta, mitä sinulle tapahtui? Tapahtuma, joka vaikutti sinuun? Jotkut kysymyksistä voivat esimerkiksi olla – näin jokainen voi kertoa itselleen hauskan ja kiusallisen tarinan ja siten kaikki tutustuvat toisiinsa hieman paremmin.

Uudenvuodenaaton pelit Aikuiset – Kaksi lupausta ja valhe

Uudenvuoden juhlaidea -teemajuhlat järjestävät juhlapelit aikuisille

Tämä peli on uusi muunnelma klassisesta “Kaksi totuutta ja yksi valhe” ja se on ihanteellinen jäänmurtaja uudenvuodenaaton juhliin. Jokaisen pelaajan on keksittävä 3 päätöslauselmaa, jotka he haluaisivat toteuttaa ensi vuonna, joista 2 on kokonaan tehty. Tämä peli on täydellinen tapa selvittää, kuinka hyvin ystäväsi todella tuntevat sinut. Tai toinen vaihtoehto olisi, jos vieraat kirjoittaisivat lupauksensa pienille paperille ja laittaisivat ne esimerkiksi hattuun. Jokainen valitsee sitten paperin ja lukee resoluution, ja muiden on arvattava, kenen paperi se on.

Suukkojen kuningas

Asiat Peli Uudenvuodenaattona hauskoja aikuisten juhlapelit

Kaikki mitä tarvitset tähän upeaseen uudenvuodenaattotehtävään, on pari pussia herkullisia “Hershey Kisses” suklaata. Heti kun vieraasi saapuvat, antakaa jokaiselle naiselle 5 suklaata. Miesten tehtävä on ansaita tytöiltä herkkuja. Voit esimerkiksi saada hänet nauramaan, tanssimaan hänen puolestaan ​​tai mitä tahansa muuta, mitä voit ajatella ansaitaksesi suudelman. Keskiyöllä eniten suklaata saava mies kruunataan suudelmien kuninkaaksi ja voittaa palkinnon, kuten pullon viskiä tai vodkaa.

Hauskoja uudenvuodenaaton pelejä aikuisille – “Istu alas!”

Juomapelit Aikuisten Juhlapelit Tehtävät Peli Uudenvuodenaatto

Tämä on viileä ja erittäin hauska peli, jota voit pelata koko yön. Ja näin se toimii – joka kerta, kun sammutat musiikin muutamaksi sekunniksi, kaikkien vieraiden on istuttava alas. Olipa lattialla, pöydällä tai tuolilla – kaikki on sallittua. Viimeisenä paikalla seisovan henkilön on ammuttava. Yön edetessä useimmat teistä eivät ajattele sitä, ja se puolestaan ​​tekee hauskaa.

Juomapelit Uudenvuodenaatto – “Kuka on ..?”

Uudenvuodenaaton juhlaideoita hauskoja uudenvuodenaaton pelejä aikuisille

Erittäin yksinkertainen mutta varsin hauska uudenvuoden juhlapeli, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkiin vieraisiisi paremmin. Koko juhlan ajan sinun on kysyttävä kaikille satunnaisesti kysymys – kuten “Kuka on huoneen vanhin”, “Kenellä on koira?” Tai jotain vastaavaa. Ensimmäisenä oikein vastanneen on päätettävä, kenen on juotava pilleri huoneessa, ja kysyttävä seuraava kysymys.

Tehtäväpeli Uudenvuodenaatto – Rulettijuomapeli

Kahvikupit juovat ideoita uudenvuodenaaton juhliin aikuisille

Ruletti on klassinen juomapeli, joka suojaa tylsyydeltä jokaisessa juhlassa ja takaa hauskanpidon. Tarvitset vain paljon lasipulloja, erilaisia ​​juomia ja tyhjän pullon. Ja niin se menee:

 • Täytä lasit joko alkoholipitoisilla tai alkoholittomilla juomilla – esimerkiksi vodkalla, tequilalla, viskillä, munasokerilla, kahvilla, maidolla, kaakaolla, appelsiinimehulla jne. Jotta se olisi vieläkin hauskempaa, voit täyttää osan lasista oliiviöljyä, soijakastiketta tai jotain vastaavaa.
 • Järjestä lasit ympyrään ja istu pöydän ympärille.
 • Ja nyt jonkun täytyy kääntää tyhjä pullo kerran, aivan kuten “pyörittää pulloa”, kunnes pullon pää osoittaa jotakuta. Sitten hänen on juotava laukaus edessään ja käännettävä pullo uudelleen.

Tehtäväpeli Uudenvuodenaatto – klassinen “Mäxchen”

Uudenvuodenaaton juhlaideat Juomapelit Säännöt Uudenvuodenaaton pelit Aikuiset

“Mäxchen” tunnetaan myös nimellä “Mieren” ja on yksi kuuluisimmista ja hauskimmista uudenvuoden peleistä aikuisille.

Tätä varten tarvitset:

 • 2 noppaa
 • 1 noppaa kuppi
 • Shot lasit
 • runsaasti alkoholia

Ja näin sitä pelataan:

 • Kaikki istuvat ympyrään ja joku alkaa heittää noppaa.
 • Tulosta on tarkasteltava siten, että kukaan muu ei voi nähdä numeroa.
 • Sitten sinun on kerrottava muille pelaajille tuloksesi ja nimettävä aina ensin suurempi numero. Esimerkiksi heitit 4 ja 2, joten sinun on sanottava 42, ei 24. Voit tietysti myös nimetä eri numeron kuin se, jonka itse rullasit.
 • Oikealla puolella olevan pelaajan on arvattava, puhutko totta vai et.
 • Jos hän ei usko sinua, hän voi paljastaa. Jos puhuit totta, hänen täytyy saada laukaus. Mutta jos valehtelit – sinun täytyy juoda.

Hauskoja uudenvuodenaaton pelejä aikuisille – “Pinnchen booze”

Hauskat juhlapelit korttitehtävillä Uudenvuodenaatto

Tässä tehtäväpelissä uudenvuodenaattona vaaditaan jonkin verran taitoa ja nopeutta. Kaikki pelaajat saavat 1 lusikan ja 2 lasillista – yksi tyhjä ja toinen täynnä alkoholijuomia. Minuutin kuluessa pelaajien on kaadettava mahdollisimman paljon juomaa toiseen lasiin. Kun aika on kulunut, kaikkien on juotava se, mikä jää ensimmäiseen lasiin.

Juhlapelit aikuisten uudenvuoden juhlaideat juomapelien säännöt

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)