15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Minimalistinen studio kalliolla

minimalistinen moderni studio

Satu. Erinomainen. Aivan uskomatonta! Täysin täydellinen kanadalaisen arkkitehdin Todd Saunderin suunnittelu. Sijaitsee kallioilla, aivan rannikolla, täydellisessä sopusoinnussa ympäristön kanssa – a minimalistinen studio kulmikas muoto tekee vaikutuksen muotoilullaan. Rakennus muistuttaa laivaa sinisellä merellä. Luova projekti luovalle omistajalleen. Minimalistisen studion sisustus on valmistettu ympäristöystävällisistä kankaista. Kierrätysjärjestelmät on asennettu luonnon suojelemiseksi.

minimalistinen moderni studio Kanadassa

minimalistinen moderni studio julkisivu

“Squish – Studio” sijaitsee lähellä Kanadan Tiltingin kaupunkia Fogon saaren itärannikolla. Alueeseen vaikuttaa voimakkaasti irlantilainen kulttuuri, ja se vaikuttaa voimakkaasti alueen arkkitehtoniseen tyyliin. Että minimalistinen studio eroaa tyypillisestä rakenteesta, mutta tuo miellyttävän yksilöllisyyden ja luonteen. Siinä on hyvin suojattu terassi, jolla voit nauttia kauniista merinäköaloista. Rakennuksessa on tyylikäs ja samalla käytännöllinen rakenne, joka suojaa voimakkaalta tuulelta.

Moderni minimalistinen arkkitehtuuri – innovatiivinen muotoilu

innovatiivinen moderni rakennus - valaistus

Yllättäen sisätilojen työalue on tilava. Minimalistinen sisustus studio on ominaista kirkkaat muodot ja kirkkaat värit. Pystysuorat puupaneelit saavat studion näyttämään korkeammalta, ja joustava valaistusjärjestelmä tarjoaa taiteilijoille vapauden työskennellä.

Mikä taiteilija ei tuntisi inspiraatiota tässä huoneessa?

innovatiivinen moderni muotoilu - Kanada

minimalistinen sisustus, jossa takka

minimalistinen moderni suunnitelma

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”