15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metropolis-sarjan lasista ja keramiikasta valmistetut huonekalut esittelevät mikroarkkitehtuurin

huonekalut, jotka on valmistettu lasista ja keraamisesta tonelli -suunnittelusta

Tämän päivän postauksessa haluamme esitellä teille Tonelli Designin uudet design -huonekalut. Tonelli Designin modernit design -huonekalut ovat onnistunut ja harmoninen yhdistelmä lasin viehätystä ja keramiikkaa marmorivaikutteella. Ylellisten huonekalujen nykyaikaisessa ilmeessä kaksi materiaalia on kudottu toisiinsa, joille on ominaista eri syvyys ja voimakkuus. Giuseppe Maurizio Scutellàn uuden kokoelman nimi oli Metropolis. Tätä nimeä ei tietenkään valittu sattumalta.

ruokapöytäkalusteet lasista ja keraamisesta tyylikkäästä kehyksestä

Suunnittelija viittaa Fritz Langin samannimiseen mykkäelokuvaan vuodelta 1927, joka kuvaa uutta, futuristisen näköistä maailmaa. Valitsemalla tämän nimen suunnittelija korostaa arkkitehtonista konseptia, joka on piilotettu uuden projektinsa taakse. Lasista ja keramiikasta valmistetut huonekalut ilmentävät yritystä irtautua perinteisestä nelijalkaisen pöydän konseptista ja luoda uuden sukupolven huonekaluja ainutlaatuisen mikroarkkitehtuurin avulla.

lasipohja kirkas lasi huonekalut metropoli

Kaikki Scutellàn Metropolis -sarjan lasi- ja keraamiset huonekalut on varustettu kirkkaasta tai savustetusta lasista valmistetulla keskikehyksellä, joka koostuu lasilevyistä, jotka on hitsattu pystysuoraan yhteen. Yksittäiset osat ovat eripituisia ja -korkuisia ja kiinnitetty toisiinsa eri kulmista. Houkuttelevia pöytälevyjä on saatavana erikokoisina lasista ja kolmessa kiillotetussa versiossa, joissa on marmorinen ulkonäkö: Noir Desire kulta- ja pronssikierteellä, Calacatta Arabescato harmaalla beigenvärisellä langalla ja Grigio Orobico vaalealla ja tummalla jyvällä. Metropolis -sarjan ruokailu-, olohuone- ja sivupöydät huokuvat esteettistä puhtautta, joka on saavutettu koon, pienemmän paksuuden ja korkean teknisen toteutuksen ansiosta.

metropoli pöytä neliö pohja tumma

Design -lasinen ruokapöytä Metropolis on epäilemättä nykyaikaisen italialaisen lasisuunnittelun kohokohta. Ylellinen pohja koostuu kaltevista lasiruuduista. Pöytälevy oli valmistettu kevyestä turvalasista.

Pöytälevyn marmori näyttää kultalangalta kirkkaalta lasipöytäkehykseltä

Tämä design -ruokapöytä kiehtoo tyylikkäällä ja ylellisellä sekoituksella lasia ja marmoria. Kiillotetun pinnan ansiosta keraaminen pöytälevy näyttää petolliselta todelliselta todelliselle marmorille. Metropolis -pöydän lasikehys saa aikaan mielenkiintoisen, vuorottelevan valon ja varjon leikin yksittäisten lasielementtien järjestelyn kautta. Ylellinen muotoilupöytä on erittäin helppohoitoinen ja muiden sarjan tuotteiden tavoin saatavana erikokoisina sekä lasi- ja keraamisina versioina.

olohuoneen pöytä marmoriset kalusteet, jotka on valmistettu lasista ja keraamisesta

Katso muita lasi- ja keraamisia huonekaluja Metropolis -kokoelmasta kuvagalleriastamme!

sohvapöytä pyöreä kontrasti marmori beige savustettu lasi

tonelli design savustettu lasikeraaminen pöytälevy

lasilevyt, pöytälevy, keraaminen harmaa

lasipohjaiset lasipaneelit järjestely kirkas lasi

pöytä, lasitaso, lasikehys metropoli

konsoli lasikeraaminen musta tonelli -muotoilu

metropoli konsoli tonelli design metropoli

sivupöytäkalusteet, jotka on valmistettu lasista ja keraamisesta savulasista

* Löydät lisää kokoelmia Tonelli Designilta tässä

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen