15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijapöytä upeilla dynaamisilla muodoilla I M Labilta

design -työpöytä dynaamisilla muodoilla moderni muotoilu

Tämä epätavallinen Suunnittelijan työpöytä on tuore esimerkki dynaamisista ja liikkuvista muodoista huonekalusuunnittelussa. Pöydän suunnittelivat Alessandro Isola ja Supriya Mankad Lontoon I M Lab Studiosta. Liikkuvan pöydän muotoilu on teollista ja sopii erityisesti moderniin sisustukseen.

I M Labin suunnittelupöytä – moderni muotoilu ja toimiva rakenne

työpöytäsuunnittelu dynaamisilla muodoilla toimistokalusteet

Tuotantoon ja rakentamiseen Suunnittelijan työpöytä Suunnittelijan lisäksi myös insinööritaidot tulisi tuoda esiin. Tämän huonekalun idea on yhdistää ja ilmentää toiminnallisuutta ja modernia muotoilua samanaikaisesti. Epätavallinen suunnittelijaratkaisu pyörivillä laatikoilla on tämän pöydän tavaramerkki. Se on tehty yksinkertaiseksi ja varsin käteväksi käyttää, vaikka pöydän ulkonäkö merkitsee erittäin modernia ulkoasua ja epätavallisia muotoja.

Suunnittelupöytä, jossa on pyörivät laatikot, sopii moderniin sisustukseen

työpöydän suunnittelu dynaamisilla muodoilla geometriset muodot

Työpöydän onnistuneen toteuttamisen kannalta oli tärkeää rakentaa rakenne joustavista ja venyvistä materiaaleista. Ja Suunnittelijan työpöytä on ainutlaatuinen huonekalu, jossa on moderni muotoilu, mutta erittäin käytännöllinen käytössä. Yksinkertaiset linjat ja neutraali väri sopivat hyvin mihin tahansa moderniin sisustukseen. Tämän työpöydän teollinen kosketus voisi sopia myös maalaismaiseen ympäristöön. Tee opiskelustasi erittäin moderni ja mielenkiintoinen tällä I M Labin luovalla suunnittelulla.

suunnittelupöytä, jossa on dynaamisia muotoja ylhäältä suunnittelupöytä, jossa on dynaamisia muotolaatikoita, siirtynyt suunnittelijapöytä, jossa on dynaamiset muotokirjoituslevyt

työpöydän muotoilu dynaamisilla muodoilla pyörivä liike

työpöytäsuunnittelu dynaamisilla muodoilla työpöytäsuunnittelu dynaamisilla muodoilla  työpöytäsuunnittelu dynaamisilla muodoilla valmistusvaiheet

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta