15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ergonominen muotoilu – Nuvistin Eidos -tuoli

Ergonominen muotoilu - Nuvistin Eidos -tuoli

Ja ergonominen tuoli alkaen Nuvisti on inspiroinut kylpyammeen kuuluisan viehätyksensä muotojen kautta. Jos olet nähnyt tämän upean kylpyammeen aiemmin, näet sen yhtäläisyydet ergonominen toimivuus ja muotoilun kanssa Eidon tuoli määrittää. Se ei ole vain katseenvangitsija, moderni huonekalu, se on kirjallisuuden kannalta mukavuuden, nautinnon ja rentoutumisen ilmentymä. Jos et usko minua, istu vain.

Eidon tuoli – Ergonominen toimivuus ja muotoilu

Ergonominen muotoilu - Nidistin Eidos -tuoli - oranssi

Tuoli on erittäin kevyt ja pienikokoinen verrattuna muihin tuoleihin, joten se on täydellinen liikkumiseen. Tuoli on valmistettu moderneista materiaaleista ja on erittäin vakaa. Aivan kuten baarituolit, joilla on sama ergonominen muoto. Eidosin tuoli tai jakkara sopii makuuhuoneeseen, ruokasaliin, olohuoneeseen tai jopa käytävään. Se on erittäin käytännöllinen toimistoosi, kahviin tai baariin.

Eidon tuoli saatavana eri väreissä

Ergonominen muotoilu - Nuvistin Eidos -tuolit

Tämä nuvistinen tuoli on saatavana useina eri väreinä – vihreä, sininen, violetti, punainen, ruskea ja monet muut. Tuoli näyttää aivan upealta kaikissa väreissä. Vaikka se on melko modernistinen, se voidaan järjestää erilaisilla sisustustyyleillä. Ei ole paljon tuoleja, jotka tarjoavat mukavuutta. Useimmat niistä ovat itse asiassa vain istuintuoleja lyhyeksi ajaksi. Hetken kuluttua istuminen muuttuu erittäin epämukavaksi. Sinun on aika ajoin vaihdettava asentoasi tai jopa noustava hetkeksi rentoutumaan. Näin ei ole Eidos -tuolin tapauksessa. Nojatuolin jatkuva, kolmiulotteinen muoto voi tuntua oudolta ja futuristiselta, mutta se on todella suunniteltu sopimaan vartaloon täydellisesti. Voit olla tässä tuolissa yli tunnin tuntematta mitään muuta kuin istua mukavasti. Yksinkertainen, kaunis, tyylikäs ja moderni Eidos Nuvist -tuoli on suunniteltu tuomaan mukavuutta ja nautintoa elämääsi.

Eidos -tuoli – modernistinen huonekalusuunnittelu

Nuvistin Eidos -tuoli vihreä ja ruskea

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea