15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendikkäitä sohvapöytäideoita jokaiseen makuun

Olohuoneen tyylikäs sivupöytä

Olitpa sitten kahvia ja kakkua, televisiotoimintoa tai yksinkertaisesti huoneen tyylikästä sisustusta varten – et voi kuvitella sohvaa ilman sivupöytää. Voimme tarjota sinulle joitain Ideoita sohvapöydälle – värikkäistä yksinkertaisesti tyylikkäisiin, lasista, puusta tai muovista, jopa rottinkista ja nahasta, mikä on olohuoneesi kohokohta!

Sohvapöytäideoita – tyylikäs lasinen sivupöytä

Lasi-sohvapöytä-nahkasohva-moderni olohuone

Klassista puun ja lasin yhdistelmää suunnitellaan uudelleen – mallit, joissa ei ole koristeita, mutta jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja sopivat hyvin sisustukseen, ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Nahkaisen sohvan, korkean lattian maton ja lasista valmistetun sivupöydän yhdistelmä kompaktilla mutta mielenkiintoisella muodolla näyttää hyvältä. the Ideoita sohvapöydälle lasisivuilla on toinen suuri etu – puhdistus on erittäin helppoa.

Sohvapöytäideoita – sivupöytä puusta

Sohva-sohvapöytä-puu

Yksi parhaista Ideoita sohvapöydälle on sivupöytä puusta – koska sielläkin on tarjolla suurin valikoima malleja. Voit valita sohvapöydät luonnollisella värillä ja takorauta -koriste -elementeillä, jos sisustustyyli on perinteisempi ja klassisempi, tai voit valita kulmikkaan värin / oranssin, vihreän, keltaisen / modernin sisustuksen.

Sohvapöytäideoita – poikkeuksellisia malleja metallista, muovista ja rottinkista

lasi-metalli sohvapöydän lukunurkkaus

Erikoisimpien joukossa Ideoita sohvapöydälle sisältää mielenkiintoisia kiiltäviä muovimalleja / sopii mihin tahansa minimalistiseen tai yksinkertaiseen mutta moderniin huoneeseen /. Muovi on kestävä, helppo puhdistaa ja sopii hyvin useisiin sisustustyyleihin. Metallista ja lasista valmistettu malli korostaa kauniita aksentteja, ja sen avulla voit järjestää mukavan lukukulman yhdessä mukavan nahkaisen nojatuolin kanssa. Rottinki ja nahka voivat kuulostaa aluksi monimutkaisilta, mutta muotoilu on erittäin tyylikästä ja trendikästä. Mielenkiintoinen idea tehdä itse – puunrunko sohvapöydäksi maalaismaiseen olohuoneeseen tai maalaistaloon.

Sohvapöytäideoita – värejä ja sisustusideoita

tyylikäs sivupöytä puu

Jos etsit luonnollisia värejä, olet oikeassa kaikissa tyyleissä. Vahvat värit on sovitettava yhteen muun sisustuksen kanssa. Maljakot ja pöytävalaisimet ovat perinteinen sisustus. Joka tapauksessa voit olla luovempi istuttamalla kukkia tai valokuvia siihen.

Rottinki sivupöytä

moderni nahka-puu-sivupöytä

Oranssi aksentti

mielenkiintoinen sohvapöydän lasi

Tyylikäs sivupöytä, joka koostuu kahdesta osasta

Kaksiosainen lasinen sohvapöytäHauska oranssi sivupöytä

Puinen sivupöytä-hauska-oranssi-väri

Maalaismainen sivupöytä itse tekemiseen

maalaismainen sivupöytä

Värilliset muoviset sivupöydät

värilliset sivupöytämallit

Moderni sohvapöytä kukilla koristeena

luova sisustus sivupöytä

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea