15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Monitasoinen puinen terassi pergolalla – ideoita ulkoalueille

Bankirai -terassi rakennetaan 2 tasossa

Mitä mieltä olet yhdestä Puinen terassi pergolalla eikä myöskään vain yhdelle, vaan usealle tasolle rakennettu? Vaikka se on monimutkainen, puuterassi on houkutteleva ja pitkäaikainen investointi ulkoalueelle. Esittelyssä Dream Deck for Family Homes- mielenkiintoinen monitasoinen terassi Iowassa. Asunnonomistajat ovat kunnostaneet heikkoa 14 -vuotiaan kannensa ja muuttaneet sen uudeksi asuintilaksi. Olet haaveillut ulko -oleskelutilasta, jossa voit keskustella ja nauttia auringosta.

Rakenna puinen terassi pergolalla

Puu patio puu puutarhakalusteet eukalyptus

Puu luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Terassilattiaksi valittiin punainen setripuu, koska sen lämpimät värit ja hieno rakenne sopivat täydellisesti ulkokäyttöön. Vaalean puun käyttö oli erittäin tärkeää esteettisistä ja käytännön syistä: sen tulisi olla erittäin säänkestävä. Vihreä setri on myös joustava. Ylempi taso Puinen terassi pergolalla oli myös varustettu grillillä, pienellä pöydällä ja tuoleilla. Puinen terassi, joka on noin 6 × 6 metriä, on kupariputkikäytävillä ja siinä on 2 pergolaa, yksi kullakin tasolla, jotka määrittävät halutun yksityisyysvyöhykkeen. Nauti kauniista syksyn kuvasta.

Puinen terassi pergolalla ja mukavat ulkokalusteet

Puinen terassi, jossa on pergolas -patiokalusteet

Asunnon omistajat valitsivat puutarhakalusteet, kuten Monetin puutarhassa Givernyssä, Ranskassa. Ne on valmistettu eukalyptuksesta, joka on jopa kestävämpi kuin setri. Huomaamattomat ohutprofiiliset kaiteet eivät häiritse upeaa näkymää. Viihtyisä oleskelualue koristettiin värikkäillä kasveilla. Nopeasti kasvavat kiipeilypuut mutkittelevat pergolan puuristikon ympärillä ja antavat runsaan varjon. Kohteeseen Puinen terassi pergolalla pieni romanttinen pyörätie johtaa.

Viehättävät näkymät alueelle

Pergolan puukannen puutarhanhoito

the Puinen terassi pergolalla tarjoaa viehättävän näkymän maisemaan kaikilla tasoilla. Huomaamattomat ohutprofiiliset kaiteet eivät häiritse upeaa näkymää. Talonomistajat ovat antaneet pihalleen yksilöllisyyden ja luonteen. Jos sait ideasi innoituksen ja haluat nyt rakentaa samanlaisen terassin, harkitse seuraavia vinkkejä:

-Ensinnäkin sinun on oltava selvillä siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on.

-Alempaa tasoa voidaan käyttää myös puutarhatarvikkeiden säilytystilana.

Ruudukko rypäleiden tukena

Lattice pergola -kiipeilylaitokset rakentamisen tukemiseksi

-Istuta kiipeilyviiniköynnös, jotta voit käyttää sitä luomaan yksityisen vyöhykkeen Puinen terassi pergolalla määrittää.

-Mukavuuden lisäämiseksi voit myös asentaa takan alemmalle tasolle.

-Lisää riittävästi valaistusta – lattiavalaisimet tai puutarhalyhdyt – jos aiot käyttää yhtä aluetta grillaamiseen tai syömiseen.

– On tärkeää, että portaat ovat myös hyvin valaistut..

Puutarha -ideoita puukannelle

porrastettu kansi-viiniköynnöksen patio-puu

– Mitä enemmän penkkejä, istuinalueita ja kasveja, sitä parempi.

Tulos on hämmästyttävä Puinen terassi pergolalla- tyylikäs sekoitus puutarhaelementtejä sekä käytettävissä olevan tilan tehokas käyttö.

Previous Post
Panna oma olut – Kuinka tehdä oma suosikki humalan makuinen juoma
Next Post
Tee luovia pääsiäispakkauksia kankaasta, paperista ja pusseista ja pakkaa kauniisti pääsiäislahjat