15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto

Deco-tyyny-sisustus-sohvapöydällä

Tämä kaunis ja aurinkoinen Rannalla sijaitseva huoneisto sijaitsee Australiassa Sydneyssä ja on kotoisin Pesien malleja suunniteltu. Lisa Zhu toteutti valokuvan ja asetti sen saataville. Katso ja anna itsesi valloittaa kauniit värit ja välimerellinen sisustustyyli. Lisää ideoita tämän tyylin koristeluun löydät artikkelistamme.

Rannalla sijaitseva huoneisto, jossa keskitytään Välimeren yksityiskohtiin

Muovituolit-läpinäkyvä-keittiösaari

Vaaleat pastellisävyt, kuten persikka ja turkoosi, sitruunankeltainen ja vaalea beige, johtavat meidät Välimeren tunnelmaan Rannalla sijaitseva huoneisto Sydneyssä. Tässä artikkelissa huomio kiinnitetään pieniin yksityiskohtiin sisustuksen suhteen. Tyylikkäät ja klassiset kuviot ruokailutilan matolla tai koristetyynyillä tuovat väriä ja iloisia tunteita muuten valkoisiin seiniin. Viileä turkoosi katoista ja abstrakteista maalauksista antaa meille puhtauden tunteen ja mukavan jäähdytysajan muuten kuumina päivinä lähellä rantaa. Ja koska se on Australia, korallinväriset flamingot tervehtivät meitä tyynynpäällisten tekstiileistä ja seinäkoristeista.

Ranta -asuntoideoita suunnitteluun

Merimotiivit-sohvapöytä, joka on valmistettu puumaisesta hiekkalaatikosta

U-muotoinen keittiösaari, jossa on kiiltävä pinta, on upea tausta läpinäkyville muovituoleille ja vaalean värisille kukka-maljakoille ja viinipulloille. Jopa metallikorin sitruunat kiinnittävät katseemme muuten valkoisessa ilmapiirissä. Shabby chic on ruokapöytä ja verhoillut tuolit sekä sohvapöytä oleskelutilassa, joka muistuttaa hiekkalaatikkoa. Koristeelliset kirjat, siniset vesipullot, joissa on pyöreä muoto ja ruusut ruusut kukina, asetetaan lähes jokaiseen lipastoon ja sivupöytään. Mustavalkoinen lipasto on erityisesti päällystetty, jotta se voidaan mukauttaa Välimeren tyyliin. Värikkäät keraamiset maljakot ja jopa turkoosinvärinen jälkiruoka näyttävät tyylikkäiltä. Tutkimuksessa istumme sitruunankeltaisella tuolilla tai retro-nojatuolilla, jossa on eläinkuvia. Kirkas ja kaunis Rannalla sijaitseva huoneisto retrohenkisesti.

Makuuhuone-kirkkailla väreillä ja sisustuksella

 Turkismatto, keraaminen jälkiruoka

moderni-pukeutuja-kukka-kuvio-sisustus

Yksiväriset huonekalut, joissa on koralli ja turkoosi sisustus 

Flamingo -tyynymatto työpöytä

Rautalyhty puiset pöydän kartiokynttilät

Puinen pöytä-matto, kuvioitu verhoiltu tuoli-ruokapöytä

Hyllyt-viinipulloille-sitruunankuori

Keittiö-U-muotoinen-kiiltävä-valkoinen

Kirjat-kukka-maljakko-kirkkaat värit

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla