15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erinomainen moderni arkkitehtuuri – rannikkokoti Etelä -Afrikassa

moderni talo valaistus julkisivu

Tyylikäs esimerkki moderni arkkitehtuuri  on niin kutsuttu Cocoon House / Doll House /, joka sijaitsee La Luciassa, Durbanissa-Etelä-Afrikan KwaZulu-Natalin maakunnan suurimmassa kaupungissa ja maan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Esittelemme sinulle jännittävän projektin, joka selvästi korostaa luonnon ja arkkitehtuurin saumatonta suhdetta.

Moderni arkkitehtuuri innovatiivisella julkisivulla

moderni-arkkitehtuuri-rannikko-talo-etelä-afrikka

Tämä moderni arkkitehtuuri ei ole vain merelle päin, vaan se hyötyy myös naapureiden kauniista puutarhoista, omasta sisäpihasta, jossa on ulkouima -allas ja tyylikäs julkisivu. Liukuvat lasiovet avaavat talon sisäpihalle ja yhdistävät saumattomasti sisä- ja ulkotiloja. Jos asukkaat haluavat suojella yksityisyyttään, voit yksinkertaisesti sulkea oven. Suurella sisäpihalla, jossa hyvin hoidettu puutarha sulautuu ympäröivään kasvillisuuteen, on rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Vesi tuntuu kosteudessa, ja olo on todella hyvä. Talon lähellä olevat korkeat puut ovat luonnollinen suoja kuumuudelta ja auringolta. Valtava uima -allas on talon edessä ja on keskeinen osa sisustusta.

Moderni arkkitehtuuri – sisustus

Mökki Etelä -Afrikan sisätilojen olohuone

Sisäpinta sisällä moderni arkkitehtuuri on ominaista valkoinen väri ja valo. Luonnonmateriaaleja käytetään sekä sisällä että ulkona – puuta kattoon ja portaisiin. Puupaneelit, puukalusteet ja neutraali värimaailma lisäävät kodin yleistä ulkoasua.

Mielenkiintoinen lasitettu julkisivu koriste -elementeillä

olohuoneen valkoinen sohvasetti

the moderni arkkitehtuuri  ja SAOTA Arkkitehteille on ominaista laaja lasin kulutus, liukuovet, portaat, aina koriste -elementteihin asti. Valoa tulee runsaasti ja se heijastuu kiiltäviltä pinnoilta. Jokaisen kerroksen tilavat alueet tasapainotetaan massiivisilla ja mukavilla huonekaluilla. Koko sisustus luo lämpimän tunteen, että olet kotona. Sisustusta ei ollut, lukuun ottamatta mielenkiintoisia kaihtimia, jotka on koristeltu takorautaelementeillä.

Kirjailija B. Angelov

Talon lasitettu julkisivu

lasitettu julkisivu-talo-lasi-ovi

Moderni ulkouima -allas

moderni-uima-allas-ulkona

Puiset portaat sisäänkäynnin edessä

Puinen portaikko ulkona

Hieno valaistus ja neutraali värimaailma

Moderni lasiportaiden suunnittelu

Tilava kylpyhuone, jossa on vapaasti seisova kylpyamme

tyylikäs, vapaasti seisova kylpyamme

Moderni arkkitehtuuri ja sisä- ja ulkosuhteet

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita