15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa

superpuiset teräsrakenteet

Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa – Bay South Garden

Yhteistyössä brittiläisen Wilkinson Eyre Architects -tiimin kanssa

rakennusinsinöörien Grant Associatesin ja ympäristöinsinöörien Atelier Onen kanssa.

Singaporessa on monia upeita arkkitehtonisia ja puutarhatalouden nähtävyyksiä. Yksi upeimmista näistä on uusi ja henkeäsalpaava Kasvitieteellinen puutarha – Bay South. Futuristinen lähestymistapa puutarhan suunnitteluun on edelläkävijä luonnon ja arkkitehtonisten elementtien yhdistämisessä ja saavuttamisessa. Tämä upea ja kestävä puutarhaprojekti on rakennettu talteenotetulle maalle, ja se kestää yli 54 tuntia. Ihmeellinen kasvitieteellinen puutarha koostuu kolmesta suunnitellusta viheralueesta – Pilvimetsästä, Flower Domeista ja pystysuorasta puutarhasta, nimeltään “Supertrees”. Virkistyspuiston kokonaispinta -ala on 100 hehtaaria ja enemmän.

Upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa – kestävä puutarhaviljely

superpuut-teräsrakenteet-singapore

Tämän kunnianhimoisen kestävän puutarhanhoitohankkeen hallitsevat arkkitehtoniset piirteet ovat valtavat ja veistokselliset lasi- ja teräsrakenteet. Nämä ylläpitävät massiivisia talvipuutarhoja, jotka jäljittelevät Välimeren ja pilvimetsien monimutkaista ilmastoa ja kasvistoa. Pilvimetsä tuo upean biologisen monimuotoisuuden Singaporen trooppiseen kaupunkiympäristöön.

keinotekoisia vesiputouksia

Puutarhanhoito-kasvitieteellinen puutarha-singapore

Nämä eivät ole tavallisia talvipuutarhoja. Siellä asuu upeita vesiputouksia ja henkeäsalpaavia pystysuoran istutuksen tasoja ja aina kukkivia niittyjä. Tämä on todellakin maailma maailmassa, joka on rakentanut kaupunkialueen luonnollista elämää. Korkeat sillat ja kävelytiet antavat kävijöille mahdollisuuden tutustua katoksen yläpuolella olevaan kunnioitusta herättävään ympäristöön.

keinotekoisia vesiputouksia

Bay-South-Garden-Singapore-ihmisen tekemät vesiputoukset

Tämän hankkeen ydin on kestävyys. Talvipuutarhan laajat käyrät luotiin helpottamaan innovatiivisimpia passiivisen ilmastointilaitteen menetelmiä. Tämä sisältää ilmasto-neutraalin jäähdytyksen ja tietokoneohjatut valon ja varjon muutokset. Järjestelmät perustuvat ekologisesti kestäviin toimintoihin, kuten aurinkokennoihin, jotka käyttävät aurinkoenergiaa valaistukseen ja jäähdytykseen.

Uusi upea kasvitieteellinen puutarha Singaporessa yhdistää muodon ja toiminnon

Gardens-by-the-Bay jättimäinen talvipuutarha

Talvipuutarhojen eteläpuolella ovat upeat, valtavat “Supertrees” -teräsrakenteet, jotka nousevat majesteettisesti lahden yli. Nämä nousevat jopa 50 metriin ja ovat eksoottisia keinotekoisesti istutettuja. Nämä futuristiset veistokselliset puut tarjoavat houkuttelevia varjoalueita, ja niitä ihaillaan paitsi upeasta esteettisyydestään myös erittäin käytännöllisistä tarkoituksistaan. Ne ovat tärkeitä kestävän puutarhanhoitohankkeen jatkumiselle, sillä ne keräävät aurinkoenergiaa ja poistavat ylimääräisen lämmön pois koko virkistyspuistosta.

 Yö valaistus

 Bay-South-kasvitieteellinen puutarha-Singapore-yövalot

Wilkinson Eyre Architectsin johtaja Paul Baker selittää, kuinka kasvitieteellisen puutarhan muodot ja materiaalit liittyvät suoraan upeaan moderniin Singaporen kaupunkikuvaan, kun taas elävät eksoottiset kasvit liittyvät läheisemmin lahden luontoon. Siksi nämä rakennukset yhdistävät nämä kaksi merkittävää, mutta vastakkaista asuintilaa yhteen konseptiin.

 Superpuita

 Bay-South-Garden-Super-Trees-Singapore

Uusi upea kasvitieteellinen puutarha South Bay Garden avattiin vasta 29. kesäkuuta 2012. Kehittyneet suunnitelmat, jotka johtivat tämän kestävän puutarhatalouden toteuttamiseen, muuttavat varmasti Singaporen asukkaiden elämää ja muuttavat myös kaupungin vierailijoiden kokemuksia.

kirjoittanut Jaz

Jättimäinen huvipuisto – vihreä kestävä arkkitehtuuri

jättimäinen-huvipuisto-vihreä-kestävä-arkkitehtuuri

eksoottinen puutarha

 Yksityisyyden suoja puutarhassa – 23 ideaa yksityisyyden säilyttämisestä

    Bay-South-Garden-eksoottinen-kasvitieteellinen puutarha-singapore

jättimäinen puutarha

virkistys-puisto-lahti-etelä-jättiläinen-kasvitieteellinen puutarha

jättimäisiä puita

Bay-South-Garden-jättimäinen-kasvitieteellinen puutarha-singapore

50 metriä korkea

puutarhanhoito-50 metrin korkeus-lahti

Lasiarkkitehtuuri

Cloud Forest Singaporen lasi -arkkitehtuuri

16 vaihetta japanilaisen puutarhan luomiseksi

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!