15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä

sipulit kotitalouksien käyttövinkit auttavat

Sipuli ei sovellu vain ruoanlaittoon! Mutta mihin muuhun se on hyvä? Kuten käy ilmi, sipuli ei ole vain hyvä ruoanlaittoon. Kaikki tietävät maun, jonka se lisää ruokiin ja salaatteihin, mutta siitä on hyötyä myös muilla kotitalouden alueilla.

Sipulit kotitaloudessa – missä he voivat auttaa

punasipuli terveysruoka parannuskeino kotitalous

Monet eivät edes ajattele käyttää sipulia mihinkään muuhun kuin ruoanlaittoon. Yllättäen voi olla herkullista Sipuli kotitaloudessa Esittele positiiviset puolesi menestyksekkäästi muilta osin ja täältä voit selvittää missä.

Pelota hyönteisiä

hyönteiset ajavat pois sipulihyttyset kotitalousvälineillä

the Sipuli kotitaloudessa pelottaa hyönteisiä vaatteilta ja iholta. Saatat haistaa hieman pistävältä, jos hierot sitä iholle, mutta se on loistava ratkaisu puutarhajuhliin.

sipulimehu kylmä kurkkukipu terveys kotitaloustuotteet

Kotitalouden sipuli – rauhoittaa kurkkukipua

Ei ole turhaa, että mummon resepti sanoo lisäämällä puristettua sipulimehua teetä. Sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja se auttaa vilustumiseen.

sipulikuori poista puunhalkeamia vinkkejä terveydelle

Halkeamien irrottaminen

Jos laitat palan sipulia paikalle, jossa sirpale on 1-2 tuntia, hämmästyt siitä, kuinka pehmeä iho tulee tällä alueella. Tämä helpottaa sirpaleen irrottamista.

sipuli metallin kiillotus kylpyhuoneen hanapinnat

Sipuli kotitaloudessa – metallien kiillotus

Raaka ja hienonnettu sipuli sekoitetaan veteen yhtä suurissa osissa. Tuloksena oleva mehu levitetään metallien pinnalle käyttämällä kosteaa liinaa kiillotusaineena.

sipuli hyönteisten puremat rauhoittavat ihon hankausta

Helpottaa hyönteisten puremista

Hiero loukkaantunut alue sipulilla ja näet kuinka tehokas se on tällaisissa tapauksissa. Tämä johtuu siitä, että sipulilla on voimakas rauhoittava vaikutus.

Sipuli kotitalouksien grillin puhdistusvinkkeissä

Sipuli kotitaloudessa – grillin puhdistus

Grillin omistajat saattavat jo tuntea tämän tempun, mutta toisten mielestä saattaa olla mielenkiintoista tietää, että sipulin hankaaminen ritilälle sen ollessa vielä kuuma auttaa. Tämä helpottaa puhdistamista. Hiero se sitten palalla voita tai vielä parempaa pekonia ja se on käyttövalmis.

sipuli kotitalouksien muurahaisia ​​työkaluja vinkkejä

Pelota muurahaisia

Jos keittiössä on muurahaisia, aseta muutama sipulipala lattialle muurahaisreiän lähelle. Sipulien tuoksu pelottaa ne pois.

talvi tuulilasi jäätyä pakkas sipuli auto

Kotitaloudessa oleva sipuli estää tuulilasin jäätymisen

Jos käytät autoa usein talvella, kun auton ikkunat jäätyvät nopeasti, hiero niitä vain sipulilla. Se auttaa poistamaan jääkerroksen ja estää myös uuden muodostumisen aamulla.

väri haju sipuli kunnostaa vinkkejä hyödyllisiä

Se imee maalin hajua

Jos olet juuri maalannut asuntosi tai talosi sisälle, haju on todennäköisesti melko tukahduttava. Mutta jos sinulla on kiire muuttaa, sipuli voi auttaa sinua myös täällä. Se neutraloi kostean maalin hajun vain yhdessä yössä. Levitä tätä varten suuri määrä sipulipaloja koko huoneeseen, jonka olet maalannut, ja lukitse ovet.

Sipuli kotitalouksien ihon hankauksessa palaa

Kotitalouksien sipuli rauhoittaa palovammoja

Vaikka se kuulostaa epätodennäköiseltä terävän maun vuoksi, se toimii Sipuli kotitaloudessa tehokas palovammoihin. Tämä sisältää sekä lämpö- että auringonpalovammat. Älä huoli, se ei aiheuta polttavaa tunnetta, vaan päinvastoin. Se auttaa kipua lievittymään nopeammin.

Sipulirenkaiden hyödyllinen budjetti tarkoittaa vihanneksia

sipulilajikkeet auttavat kotivihjeitä vihanneksia

kotitalous sipuli ruoanlaitto terveys lääketiede luonnollinen

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille