15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Japanilaistyylinen guesthouse – Capel Manor House

Ewan Cameron Arkkitehdit Glasgow’sta, Skotlannista

moderni guesthouse skotlanti

Englannin kauniilla alueella sijaitseva Capel Manor House on yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs esimerkki modernista kotiarkkitehtuurista. Televisiotuottaja Remy Blumenfeldin onnelliset vieraat ovat yksi Vieras talo nauti japanilaiseen tyyliin. Suunnittelijat pyrkivät avaamaan talon mahdollisimman paljon, jotta alueesta olisi upeat näkymät. ‘Ewan Cameronin arkkitehdit näkivät rakenteen pääasiassa kehyksenä, joka’ kehystää täydellisen kuvan..

Japanilaistyylinen guesthouse

moderni talo-japanilaistyylinen

Capel Manor Hausin päärakennus on suunniteltu sopusoinnussa puutarhan kanssa. Alkuperäinen italialainen kartano tuhoutui valitettavasti, mutta arkkitehti Michael Manser onnistui kunnostamaan talon 1970 -luvulla. Kun otetaan huomioon päärakennuksen moninaisuus, uuden pitäisi olla Vieras talo täyttää useita kriteerejä. Toisaalta rakenteen tulisi sopia ympäröivään arkkitehtuuriin ja toisaalta sen pitäisi tarjota vieraille kodikas tunnelma.

Yksikerroksinen guesthouse, jossa on runsaasti lasitettu julkisivu

kodikas vierashuone japanilaiseen tyyliin

 Ewan Cameronin arkkitehdit rakensivat yksinkertaisen, yksikerroksisen rakennuksen, joka liittyi saumattomasti ulkopuolelle. Taloon vaikutti japanilainen arkkitehtuuri, erityisesti Kioton zen -puutarhat ja temppelit. Se on erinomainen esimerkki modernista talon arkkitehtuurista ja minimalistisesta konseptista.

Romanttinen guesthouse – piilotettu puutarhaan

moderni-tyylikäs-akryylituolit-puutarha

Metsäalueen läpi kulkeva polku johtaa  Vieras talo. Ensimmäinen asia, joka on huomioitava julkisivussa, on sen yksinkertainen rakenne, jonka ansiosta talo sulautuu ympäristöön. Osa julkisivusta on runsaasti lasitettu ja tarjoaa kauniit näkymät puutarhaan. Seinät rakennettiin Beton Brutista, jolle on ominaista sen karkea pinta. Sinkistä ja lasista valmistetut elementit antavat modernin ilmeen, kun taas puuta pidettiin luonnollisena materiaalina. Modernistisen paviljongin sisällä on kaksi yksityissviittiä, jotka ovat täysin itsenäisiä ja joihin pääsee eri ovien kautta. Huone on jaettu tyypillisellä japanilaisella tyylillä. Ylellisessä kylpyhuoneessa Jaipurin marmori herättää kaikkien huomion.

Ylellinen sisustus guesthousessa

Puinen julkisivu-lattiavalaistus-LED-valot-puutarha

Kaunis näkymä alueelle takaa vieraille ylellisyyttä ja hyvinvointia. Nykyaikainen talon arkkitehtuuri näyttää siltä, ​​että se on erittäin kevyt ja “kelluu ilmassa. Arkkitehdit Ewan Cameron ovat taitavasti yhdistäneet itä- ja länsimaiset rakennusmallit, ja tuloksena on herkkä rakenne, joka tarjoaa vieraille miellyttävää rentoutumista.

Jazilta

Vapaasti seisova kylpyamme-Jaipurin marmori

vapaasti seisova amme jaipur -marmori

Guesthouse keskellä metsää

Guesthouse keskellä metsätalvea

Moderni talon arkkitehtuuri betoniseinä

moderni talon arkkitehtuuri betoniseinä

Punaiset verhot-makuuhuone

punaiset verhot-makuuhuone

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus