15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni maitotalo Madridissa, Espanjassa

Sennhütte Espanja moderni arkkitehtuuri

Tämä talo on yksi moderni maitotalo, hiljattain rakennettu La Mortaleja, Alcobendasin kaupunginosa Madridissa, Espanjassa. Asuinpinta -ala on 875 neliömetriä ja tarjoaa paljon asuintilaa ja joitakin erityistoimintoja. Näet taiteellisen lähestymistavan värillisessä julkisivussa, kun taas sisustukseen vaikuttavat minimalistiset kalusteet.

Moderni maitotalo jännittävällä, värikkäällä muotoilulla

moderni puutarha -allas

Valkoisen, punaisen ja harmaan sekoitus julkisivussa saa talon näyttämään jännittävämmältä. Takapihalla ulkouima -altaan vesi heijastaa julkisivua. Kodikas oleskelualue katoksen alla lupaa miellyttäviä tunteja luonnossa. Rivi korkeita puita suojaa puutarhaa ja suojaa omistajien yksityistä aluetta. Palmut ja ruukkukukat ovat vastakohtana muuten matalalle kasvillisuudelle. Sorapolku jakaa nurmikon kahtia ja johtaa talon edessä olevaan toiseen puutarhaan, joka on koristeltu mielenkiintoisella kukkaveistoksella. the moderni maitotalo näyttää avoimelta lasisten liukuovien läpi.

Moderni maitotalo, jossa on tyylikäs sisustus

Sennhütte-olohuone-moderni sisustus

Sennhütte-moderni-sisustus-olohuone

Sisällä vaikutukset moderni maitotalo tilavia huoneita neljässä kerroksessa. Talossa on oma hissi, joka helpottaa liikkumista kerrosten läpi. Sisäänkäynti, vieraskylpyhuone, suuri aula, ruokasali ja terassi, jossa on mukavasti suunniteltu ruokailutila, sijaitsevat pohjakerroksessa. Värivalikoima pidetään neutraalina – valkoinen, musta, ruskea ja beige sekoitetaan tyylikkäästi. Kalusteet olivat minimalistiseen tyyliin – yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä. Ensimmäisessä kerroksessa on huoneita, henkilökunta -alue, jopa elokuvateatteri, autotalli ja kuntosali. Yläkerrassa on vielä kaksi makuuhuonetta. Vihreä alue, taiteellinen sisustus ja monet huoneet tekevät tästä Sennhüttestä täydellisen perheen

Kirjailija K.H. Christova

moderni takapihan puutarhan suunnittelu

moderni musta ja valkoinen keittiö

Sennhütte-moderni-musta-valkoinen-keittiö

moderni valaistus olohuoneessa

Sennhütte valaistus olohuone

Olohuone, josta on näkymä puutarhaan

Sennhütte-lasiseinä-kaunis-puutarha

tyylikkäät puutarhakalusteet

Sennhütte Espanjan patio

Julkisivu – moderni maitotalo

moderni-arkkitehtuuri-Sennhütte-julkisivu

moderni minimalistinen kylpyhuone

minimalistinen-kylpyhuone-musta-valkoinen

minimalistinen makuuhuone

tilava-makuuhuone-minimalistinen-desisgn

Hissi modernissa Sennhüttessa

Sennhütten sisähissi

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea