15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä

Broadway -ullakkohuoneisto New Yorkissa, Yhdysvalloissa

Suunnittelija Joel Sanders

 moderni minimalistinen arkkitehtuuri

Tämä projekti edustaa lopullista vihreä arkkitehtuuri. Progressiivinen arkkitehti Joel Sanders on yhdistänyt sisä- ja ulkoalueet ainutlaatuisella tavalla. Hän suunnitteli kirjaimellisesti puutarhan modernissa huoneistossa New Yorkissa. Koko ylellinen huoneisto on käytännössä istutettu. Joel Sanders ei halunnut olla tyytyväinen tavallisiin kestäviin kankaisiin, hän käytti materiaaleja, joita tavallisesti käytetään puutarhassa. Lopullinen tavoite oli selvä – kasvien tulisi olla osa suunnittelua, ei vain koriste.

Moderni vihreä arkkitehtuuri – ullakkohuoneisto New Yorkissa

jännittävä minimalistinen sisustus

the vihreä arkkitehtuuri on integroinut laitoksen sisätiloihin. Elävät kasvit ovat epäilemättä kauniita ja terveellisiä – ne puhdistavat hengittämäämme ilmaa. Osana tätä hanketta seinät istutetaan, koko asunto näyttää vihreältä ja raikkaalta. Huoneisto on rakenteeltaan avoin, joten olohuoneen ja makuuhuoneiden erottamiseksi rakennettiin näyttö.

Jännittävä vihreä arkkitehtuuri Yhdysvalloista

Minimalistinen muotoilu - olohuone

the vihreä arkkitehtuuri on kattoterassi, jolle pääsee ulkoportaita pitkin. Lasiseinä varmistaa, että toisaalta kaunis näkymä tulee omakseen ja toisaalta tarvittava päivänvalo pääsee koko asuntoon. Vihreä teema jatkuu katolla, jolle on suunniteltu “nurmikko”.

Nykyaikaisessa kodissa jopa tavalliset aktiviteetit, kuten uiminen, tuovat iloa. Kuvittele, että olet uimassa kaikkien vihreiden kasvien ympäröimänä. Lasitettu laipio tarjoaa näkymän kasveihin. Lisäksi kylpyhuone oli koristeltu useilla kukkaruukkuilla. Arkkitehti itse selittää “elävän” seinän pystysuoraan yhdistävän katon sisätilaan.

Moderni huoneisto, jossa on ympäristöystävällinen sisustus

moderni ullakkohuoneisto, jossa on valkoinen sisustus

Viihtyisässä ja tyylikkäässä olohuoneessa huonekalujen ja taideteosten yhdistelmä näyttää melkein gallerialta. Pehmeät tekstuurit ja kaarevat muodot heijastavat luontoa abstraktilla tavalla. Tämä ainutlaatuinen versio vihreä arkkitehtuuri lahjakas suunnittelija – Joel Sanders  on inspiroiva kaikin puolin.

Jazilta

  moderni vihreä arkkitehtuuri – ullakkohuoneisto

moderni puuportaat huoneistossa

 

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus