15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkoinen ruokasali on aina trendi

moderni valkoinen sisustus

A valkoinen ruokasalin suunnittelu  pysyy aina trendissä ja tarjoaa tyylikkään tunnelman perheen aterioille. Valkoinen on myös hyvin monipuolinen – sitä voidaan käyttää pääteemana tai taustana. Täysin valkoinen ruokasali (lattia, huonekalut ja tekstuurit) tekee erittäin dramaattisen vaikutelman. Ruokasali, jossa on valkoiset seinät ja lattiat, jättää paljon liikkumavaraa – voit asettaa värisävyjä, kokeilla huonekaluja ja asentaa uuden valaistuksen.

Valkoinen moderni sisustus

valkoinen ruokasali - moderni muotoilu

Jännittävillä väreillä varustetut taideteokset saavat huoneen näyttämään kodikkaammalta. Maalaukset ovat myös erittäin käytännöllisiä koristeita, jotka voidaan vaihtaa milloin tahansa. Tuoreet kukat ja kasvit luovat myös kutsuvan tunnelman. Mustat elementit ovat kontrastissa valkoinen ruokasalin suunnittelu. Musta tarkoittaa tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta, mutta keskity yhteen elementtiin, jota haluat korostaa – esimerkiksi mustat huonekalut tai musta seinä

Valkoinen ruokasalin suunnittelu

mustavalkoinen ruokasali - Deisgn -aksentteja

A valkoinen ruokasalin suunnittelu voidaan yhdistää erinomaisesti puisiin yksityiskohtiin, kuten puulattiat, puiset portaat tai puukatot. Luovat valaistusideat voivat muuttaa täysin valkoisen ruokasalin muotoilun – esimerkiksi verho luo jännittävän vuorovaikutuksen valon ja varjon välillä. Valitse siis valkoinen ruokasalin muotoilu monipuolisimmaksi sisustusvaihtoehdoksi.

moderni sisustus - valkoinen sininen ruokasali

Taidetta ruokasalissa

Kukkakoriste ruokasalissa

tyylikäs sisustus ruokasalissa

tyylikäs olohuone ja ruokailutilamoderni valkoinen sisustus ruokasalissa

Puiset huonekalut ruokasalissa

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely