15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni sisustus

minimalistinen arkkitehtuuri - kesämökki

Heliotrope Architectsin suunnittelema tämä upea moderni Sisustussuunnittelu näyttää leijuvan ilmassa. Tämä johtuu siitä, että talon perustus ei ole maanpinnalla. Erinomainen rakennus sijaitsee historiallisella aukiolla, jolle on kielletty vankan perustan asettaminen maanpinnan tasolle. Tämä kesämökki, jossa on moderni sisustus, tulisi rakentaa täysin eri tavalla.

Moderni sisustus – tyylikäs, tyylikäs ja käytännöllinen

minimalistinen olohuone - sisustus

Mutta kaikki on mahdollista, jos arkkitehti on luova. Nykyaikainen talo lepää tuilla – tästä johtuen “kelluva” vaikutus. Moderni Sisustussuunnittelu tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Se on yksinkertainen, käytännöllinen, toimiva, mutta silti erittäin tyylikäs ja sisustettu korkealaatuisilla materiaaleilla. Huonekalut on yhdistetty tyylikkäästi tyylikkään tunnelman luomiseksi.

minimalistinen sisustus modernissa kodissa

moderni valkoinen keittiö

Talossa on lasijulkisivu, jonka kautta omistajat voivat nauttia kauniista ympäristöstä – modernista Sisustussuunnittelu antaa näkymän tulla omakseen. Sisustus on tilava, ja siihen kuuluu täysin varustettu keittiö, erittäin tyylikäs makuuhuone, valtava olohuone, suuri kirjahylly, kaappi ja suuret kylpyhuoneet. Että Sisustussuunnittelu modernista kesämökistä on suunniteltu yksinkertaisesti rentoutumiseen.

Rebecca T..

Valokuvaaja: Benjamin Benschneider

moderni tyylikäs sisustus - valkoinen makuuhuone

moderni sisustus - valkoinen hylly

valkoinen minimalistinen kylpyhuone

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”