15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 trendikästä ideaa Armani Casan keittiösuunnitteluun

Keittiö-Armani-Casa-kiillotettu lasi

Armani / Casa on kehittänyt ainutlaatuisen konseptin keittiökalusteiden ja suunnittelun suhteen. Esittelemme sinulle 3 trendikästä ideaa Keittiön suunnittelu, jotka näyttävät tyylikkäiltä, ​​moderneilta ja tyylikkäiltä. Lämmin puu ja neutraali beige värimaailma eivät ole vain täydellisiä tällä hetkellä, ne ovat käytännöllisiä ja saavat jokaisen keittiön näyttämään kodikkaalta ja lämpimältä. Valon ja varjon leikki syntyy keittiön työtason hienovaraisella valaistuksella sekä keittiön kaappien kiillotetuilla pinnoilla.

Keittiön suunnitteluideoita – neutraali värimaailma ja mielenkiintoinen valaistus

ruskea-beige-trendikäs-värimaailma-keittiö

Ensimmäinen  Keittiön suunnittelu, Checkers, se on suunniteltu lämpimissä suklaan vivahteissa. Huonekalujen kulmikkaat muodot muuttuvat neliömäisten kuvioiden ansiosta. Vaaleat värit kontrastivat tummempien huonekalujen kanssa. Valaistus tuo hienoja aksentteja keittiön kaappeihin. Kaikki tarvikkeet on piilotettu laatikoihin, keittiökoneet on rakennettu sisään niin, että niissä on mahdollisimman paljon vapaata tilaa liikkua. Kiillotetut lasielementit antavat huoneelle modernin ilmeen. Tämä keittiömuotoilu sopii sekä suuriin että pieniin keittiöihin. Se voidaan helposti yhdistää vaaleisiin lattioihin ja vaaleisiin seiniin.

Keittiön suunnitteluidea Armanilta – Bridge

moderni puinen keittiösaari

Modulaarinen keittiö sisäänrakennettu vaatekaappi-Armani-Casa

Siltaa kutsutaan toiseksi Keittiön suunnittelu, jolle on ominaista yksinkertainen muoto ja rakenne. Käytännössä suunniteltu keittiösaari on saavutettavissa molemmin puolin, joten se voi toimia oudona väliseinänä keittiön ja ruokasalin välillä. Tyylikkäät bokemialliset tuolit ja seinävalaistus ruokasalissa luovat jälleen kodikkaan tunnelman. Koko huone on määritelty puukalusteilla. Monet sisäänrakennetut keittiökaapit tarjoavat riittävästi säilytystilaa astioille ja ruokailuvälineille.

Moderni ja tyylikäs – keittiön muotoilu Calyx

mustavalkoinen kiiltävä keittiö

Kokoelman viimeinen projekti on nimeltään Calyx. Moderni Keittiön suunnittelu  alkaen Armani Casa  on rajusti erilainen kuin kaksi muuta – metallista ja lasista valmistetut mustavalkoiset huonekalut näyttävät erittäin moderneilta ja tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon jokaiselle modernille huoneistolle. Lasielementit heijastavat mustavalkoisia huonekaluja ja luovat jännittävän vuorovaikutuksen väreihin, pintoihin ja materiaaleihin.

kamarineito

moderni-keittiö-armani-ruskea

Moderni keittiösaari sisäänrakennetulla LED-valaistuksella

Keittiö-saari-moderni-väri-Armani-Casa

Tyylikäs modulaarinen keittiö, jossa on puiset kaapit

modernit keittiökaapit

Ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöpöytä ja pesuallas

Ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöpöytä

Moderni minimalistinen valkoinen keittiö

moderni-minimalistinen-keittiö-Armani-Casa

Tyylikäs ruskea puinen keittiösaari – paneelikeittiö

tyylikäs-ruskea-puu-keittiö-saari-Armani

Sisäänrakennettu jääkaappi ja keittiökaapit

Sisäänrakennettu jääkaappi

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely