15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pedinin moderni pyöreä keittiö

kompakti keittiön muotoilu mustavalkoisena

Esittelemme sinulle yhden tyylikkäimmistä minimalisteista Keittiön mallit italialaisesta designstudiosta Pedinistä. Kokoelma edustaa a moderni pyöreä keittiö, suunniteltu sopimaan nykyaikaiseen taloudenhoitajan elämäntapaan. Sen kompakti minimalistinen konsepti tarjoaa maksimaalisen tehokkuuden minimaalisella tilalla ja on suuri etu modernille talosuunnittelulle.

kompakti moderni keittiö

kompakti moderni keittiö

Että pyöreä moderni keittiö Artika voidaan mukauttaa omaan keittiöön. Se tarjoaa useita vaihtoehtoja – keittiö, jossa on erilliset osat ja yksi yhtenäinen keittiö. Ensimmäinen koostuu vapaasti seisovasta U-muotoisesta laskurista ja lisäosasta jääkaapille ja säilytystilalle. Tällainen moderni pyöreä keittiö sopii pieneen asuintilaan tai jos nautit täysin avoimesta rakentamisesta. Toinen vaihtoehto on klassisempi keittiö, jossa on perinteinen osa yhdistettynä pyöreään laskuriin. Se muodostaa jälleen U-muodon, mutta ei tällä kertaa kokonaan. Tämä vaihtoehto on myös avoin ja tarjoaa tilaa vilkkaalle ja kommunikoivalle ympäristölle.

toimiva keittiö

toimiva keittiö

Moderni pyöreä keittiö Artikalle on ominaista myös sen värit ja materiaalit. Se on saatavana luonnollisella puupinnoitteella tai uusimmalla kiiltolakalla eri värivaihtoehdoilla. On olemassa klassisia valkoisia ja mustia versioita täydellisestä minimalistisesta ulkoasusta tai rohkea kirkkaan punainen versio niille, jotka haluavat ilmeikkään muotoilun. Keittiötaso ja työtaso ovat myös saatavana eri vaihtoehdoilla, mikä antaa vapauden valita oman maun mukaan. Yhdistä haluamasi värit ja materiaalit ja luo moderni pyöreä keittiö, joka toimisi parhaiten omassa tilassasi. Artika -kokoelma tuo tyyliä, eleganssia ja mukavuutta, jota tarvitaan kiireisimmässä kodissa.

Kirjailija K.H. Christova

kompakti keittiön muotoilu tummasta puusta

kompakti keittiön muotoilu tummasta puusta

moderni keittiö – valkoinen

kompakti valkoinen keittiö

Pedinin futuristinen keittiö

moderni futuristinen keittiö

kompakti keittiö

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”