15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut

Marmorikakku työtaso

Toisin kuin muut huonekaluyritykset, Clive Christian tekee omansa Ylelliset huonekalut vain näyttelytiloissa. Se voi kuulostaa hieman epätavalliselta, etenkin huonekaluvalmistajalle, mutta he tuottavat vain ylellisiä huonekaluja. Tarkasteltuaan hänen mallejaan sana ylellisyys saa uuden merkityksen. Se on ensiluokkainen huippukalusteiden kokoelma, jota et näe joka päivä.

Ylellinen huonekalusuunnittelu – Clive Christianin kokoelmaKristallikruunu-ylellinen sisustus-ruokasali

Yritys varten Ylelliset huonekalut on perustettu vuonna 1978 ja on siitä lähtien ollut kestävien, ympäristöystävällisten ja upeiden huonekalujen asiantuntija. Yrityksen motto selittää parhaiten yrityksen politiikan ja tehtävän. Niiden johtava periaate on – Ympäristömme on lastemme ympäristö. Yksi monista syistä, miksi Clive Chrisitanin huonekalut ovat niin ainutlaatuisia ja erinomaisia, on se, että ne on valmistettu biomassasta ja kierrätettävästä energiasta, mikä takaa ympäristön suojelun.

Ylelliset huonekalut kuninkaalliseen sisustukseentyylikäs-beige-tapetti-pylvässänky makuuhuone

Yhteys luontoon lisää Clive Christianin luomusten vetovoimaa paljon. Toinen myyntivaltti on tietysti muotoilu ja materiaalit. Mikä voisi olla kiehtovampaa kuin upea, kuninkaallinen makuuhuone Ylelliset huonekalut, tai olla klassinen keittiö?

Ylelliset huonekalut tuovat tyyliä kotiin

tyylikäs-sisustus-idea-olohuone-kuninkaallinen tyyli

Hieno valmistus Ylelliset huonekalut edistää huonekaluyrityksen suosiota. Clive Christianin näyttelytilat ovat aina upeita ja vaikuttavia. Huonekalut ovat todellinen täydellisyys ja luovat romanttisen, nostalgisen tunnelman. Värimallit ovat pääasiassa valkoisia, jolloin luonnollinen puun väri säilyy usein ja takaa kodikkaan tunnelman.

Luonnolliset materiaalit ja neutraalit värit

Puiset seinä-tyylikkäät-ruokasali-huonekalut

Puupaneelit seinillä, runsas koriste ja paljon lasia määrittelevät Clive Christianin sisustuksen. Marmorinen työtaso on melkein itsestäänselvyys keittiössä, kun taas kristallikruunut luovat salaperäisen tunnelman makuuhuoneeseen. Korostus korostuu hienovaraisella värillisellä valaistuksella.

Valkoinen keittiö, jossa on paljon koristeita

valkoinen kakku-saari-kuninkaallinen tyyli

Klassinen peilipöytä peilillä

klassinen-pukeutumispöytä-peili

Kermanvärinen ylellinen kaappi

kermanvärinen ylellinen kaapin sisustusidea

Vaaleanpunainen vaalea keittiövalaistus

vaaleanpunainen-hienovarainen kakku-valaistus

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin