15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rivan italialainen puinen maalaismainen sohva

modernit huonekalut Italiasta

Mikä mielenkiintoinen ja poikkeuksellinen yhdistelmä. Tämä “Utah” -sohva esittelee kierrätystekniikan modernin ja luovan käytön. Tämä hyvin nykyaikainen, puinen, maalaismainen sohva tekee vaikutuksen paitsi estetiikallaan myös historialla. Tämän sohvan puuelementit ovat itse asiassa kierrätettyä puutavaraa Venetsian laguuneista.

Moderni maalaismainen sohva, jonka on valmistanut Riva Italiasta

moderni ruskea nahkasohva

Näitä puulevyjä käytetään nimellä tiilet, joita käytetään laguunien läpi. Briccolen on vaihdettava uusiin 10 vuoden välein. Vanha puu näyttää ainutlaatuiselta ja veistokselliselta, koska se on pitkään vedessä – luonnon taideteos. Puu käsitellään ja yhdistetään sitten nahkaan – näin syntyy moderni puinen maalaismainen sohva.

Maalaismainen sohva kierrätyspuusta

innovatiiviset huonekalut - sohva

Vanhan ja uuden materiaalin sekoitus näyttää jännittävältä ja tyylikkäältä. Yleensä maalaismainen sohva ei sovi kaikkiin huoneisiin, mutta tämä muotoilu voidaan helposti yhdistää myös moderneihin huonekaluihin. Tämä on erityisen sopiva maalaismainen sohva minimalistiseen sisustukseen.

Nahan lämpö ja puun patina ovat kutsuvia ja viihtyisiä. Tyyli on rohkea, mutta lempeä ja mukava. Riva on italialainen yritys, joka on erikoistunut käsintehtyjen puukalusteiden valmistukseen. Tai kuten suunnittelijat itse selittävät: ”Kierrätys on tärkeää. Tällä tärkeällä historiallisella hetkellä haluamme kierrättää puun, löytää sen uudelleen ja luoda mallin tuleville sukupolville. “

tyylikäs nahkasohva

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”