15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miksi jooga on tärkeää lapsille – lastenjoogan edut yhdellä silmäyksellä

Lasten joogaa on harjoitettu Intiassa vuosisatojen ajan, toisin kuin länsimaissa, kuten Saksassa, jotka löysivät lasten joogan vain muutama vuosi sitten. Sillä välin se kuitenkin kokee todellisen nousun. Monet studiot tarjoavat joogaa lapsille, jotkut jopa erikoistuneet päiväkotiin ja koululaisille. Mutta mikä on lasten jooga ja mihin sitä käytetään? Sillä on positiivisia vaikutuksia ja lapset viihtyvät hyvillä harjoituksilla.

Lasten jooga – miksi oikeastaan?

Äiti ja tytär harrastavat joogaa yhdessä

Periaatteessa lapset ovat jo todellisia joogaajia, koska he eivät yleensä ajattele paljon tulevaisuutta ja menneisyyttä, vaan ovat tässä ja nyt. Pelatessaan he istuvat usein kantapäällään, ovat luonnollisesti artikuloituja ja jos mahdollista, juoksevat usein metsän läpi. Näiden oivallusten myötä kysymys miksi on vieläkin kiireellisempi.

Lapsen jooga ulkona puun asento

On erittäin tärkeitä syitä, koska Netflixin ja digitoinnin aikoina lapset viettävät paljon aikaa tietokoneen tai tabletin, älypuhelimen tai television edessä varhaisessa iässä. Tiedonkulku on uskomattoman nopeaa ja kasvaa jatkuvasti. Lisäksi koulussa on vaatimuksia ja mahdollisesti stressiä vapaa -ajalla sen mukaan, miten vanhemmat suunnittelevat nämä. Lapsilla ei ole paljon aikaa itselleen.

Miksi jooga on lapsille tärkeää?

Joogan avulla lapset hyötyvät liikkeestä ja rentoutumisesta, ja heidän oma kehon tietoisuutensa ja motoriset taitonsa kehittyvät positiivisesti. Jooga lapsille auttaa luomaan rauhallisia saaria. Se kouluttaa aistillista käsitystä ja lapset oppivat käsittelemään tunteita. Jooga lisää myös keskittymiskykyä. Erityisen huomionarvoista on: Jooga opettaa, että jokainen lapsi on täydellinen sellaisenaan. Se luo tietoisuuden siitä, että kun lapset ovat aitoja ja kulkevat omaa tietänsä, he voivat antaa eniten maailmalle.

Mikä vahvistuu lapsissa?

Lihakset ja liikkuvuus vahvistuvat lasten joogassa

Jo mainittujen lasten joogan etujen lisäksi on monia muita syitä, miksi jooga vaikuttaa myönteisesti lasten hyvinvointiin. Jooga auttaa lapsia vähentämään stressiä ja nukkuvat paremmin, koska he voivat rentoutua helpommin. the Lihakset ja liikkuvuus ja siten fyysinen kehitys paranee. Sekä huomio että keskittyminen lisääntyvät, samoin kuin itseluottamus. Luovuus ja mielikuvitus kannustetaan ja immuunijärjestelmä vahvistuu. Mielialat vakautuvat ja jooga edistää myös konfliktien hallintaa. Lisäksi lapset oppivat tuntemaan oman kehonsa ja kehon toiminnot.

Lasten jooga ja mitä se opettaa lapsille

Lasten jooga ei ainoastaan ​​tee ihmisistä joustavia, koska se tukee fyysistä, emotionaalista, henkistä ja psykososiaalista kehitystä samanaikaisesti. Kaikki, mitä meidän aikuisten on tehtävä töitä, annetaan helposti joogaa saaville lapsille.

Mistä iästä lähtien lasten jooga on järkevää?

Mistä iästä lähtien lasten jooga on järkevää

Periaatteessa joogaa voi harrastaa vauvojen kanssa. Erityisesti siksi, että pikkulapset ja vauvat matkivat pohjimmiltaan kaikkea mitä äiti ja isä tekevät. Se vastaa heidän jokapäiväistä elämäänsä, sillä näin he oppivat puhumaan ja motoriset taitonsa kehittyvät. Harjoitukset eivät vastaa joogan todellista tarkoitusta, mutta vauvojen on hyvä oppia liikesarjat. Vauvajoogaa on käytetty pitkään Intiassa. Se edistää motorista ja henkistä kehitystä, ja se voidaan tehdä erittäin helposti kotona eikä studiossa.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana