15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta

Nainen-pyörä-vedessä

Schiller Sport Inc.. kehittää X1 -vesipyörän – uuden kokemuksen vesipyöränä. Vesipyöräilyä on aloitetun “baycycle” -projektin edelleen kehittäminen, joka koskee uutta pyöräilymuotoa, jossa polkupyörät asennetaan ilmalla. 20 kg: n rakenne on valmistettu eloksoidusta alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, ja se tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden kahden ilmalla täytetyn ponttonin ansiosta. Kääntyvää kaksoispotkuria ohjataan ilman peräsimiä vain polkupyörän ohjaustangolla. Käyttäjä voi kääntyä vasemmalle ja oikealle ja ajaa myös taaksepäin, mikä muuten on vain muutaman ”Velocipede”: n maailmassa sallittua. Innostava, dynaaminen ja turvallinen kokemus nopeudella 8 solmua tunnissa (tai 14,83 kilometriä tunnissa). Kaikki saatavilla olevat valokuvat ovat Schiller Sport Inc: n tarjoamia.

Vesipyöräily on ympäristöystävällistä ja sitä voidaan laajentaa muutamassa minuutissa 

kuinka ajaa vesipyörällä

Vain 250 -sarjan X1 -vesipyöriä valmistetaan vaihdettavilla satuloilla, ohjauspyörillä, kantapäillä ja kulutuspinnoilla. Tämä vakaa pyörä on saatavana eri väreissä ja siinä on yksinkertainen pyörivä liike, joka muuttaa energian maksimaalisen muuntamisen käyttövoimeksi. A vesipyöräilyä 100% ihmisen voimalla, mikä tarkoittaa myös sitä, että ilmansaasteita ja päästöjä ei ole ympäristöön. Schiller -urheilutuotteet ovat jopa ympäristöystävällisempiä kuin useimmat markkinoilla olevat laitteet, koska ne on helppo kuljettaa ja tarvitset vain 10 minuuttia yksittäisten osien kokoamiseen ja purkamiseen auton tavaratilasta.

Vesipyöräily ainutlaatuiseen kokemukseen vedessä

Silta-kaupunkinäkymä-kaikkialla-ilman päästöjä

Alusta asti tuettiin ajatusta kehittyneen, tuotantoystävällisen vesipyörän suunnittelusta ja valmistuksesta. Yrityksen perustaja ja johtaja Judah Schiller kertoo, kuinka X1 kuvastaa huippusuunnittelijoiden, insinöörien ja käsityöläisten yhteistyötä, jotka ovat kehittäneet jotain ainutlaatuista vesiurheilualan asiantuntijoiden avulla. Oli aika, että ihmiset saivat uskomattoman jännityksen ja vapauden vesipyöräilyä kokemus äiti -maan upealla sinisellä pinnalla. Vesipyörässä on myös vedenpitävä kaappi arvoesineille ja se on turvallinen ja poikkeuksellinen tapa harrastaa urheilua kahdella pyörällä.

Urheilu miehille ja naisille vedessä

Ainutlaatuinen kokemus vedellä

Pyörä-jalat-poljin-pyöräilyjärjestelmä

Käyttöjärjestelmä ihmisvoimalla

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse