15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon

joogaharjoitukset äiti vauva venyttää nauttien itsestäsi

Kaikista vauvan huolenaiheista huolimatta meillä on harvoin mahdollisuus käyttää aikaa harjoitukseen. Entä jos voisit olla vain lapsesi kanssa Joogaharjoituksia tehdä?

Joogaharjoituksia Äidille ja vauvalle kädet, lantio ja vatsa ovat värjätyt

Joogaharjoitukset pienen aarteen kanssa ovat hauskoja ja tehokkaita

Tätä varten sen on kyettävä pitämään päätään pystyasennossa ja istumaan lyhyen aikaa tai oltava vähintään viisi kuukautta vanha. Pari Joogaharjoituksia synnytyksen jälkeisille ongelma -alueille – vatsa, käsivarret ja pakarat – auttavat sinua saavuttamaan upean hahmon pian. Pidä suosikkimusiikkisi soitettuna harjoittelun aikana ja muista, että sekä sinun että lapsesi on tehtävä harjoitukset tyhjään vatsaan. On tärkeää, että kiinnität jatkuvasti huomiota lapseesi, jotta hän ei itke. Aseta oma tahti ja toista harjoitukset niin usein kuin haluat. Kireät kädet – pidä vauvaa käsivarsien alla ja nosta se pään yli ja laske sitten alas. Toista niin usein kuin voit. Voit myös tehdä tämän joogaharjoituksen istuessasi. Vahva lonkka – Makaa selälläsi ja tee silta. Aseta vauva vatsalleen vastapäätä sinua. Pidä sitä tiukasti ja nosta lantiota sisäänhengityksen aikana. Kun hengität ulos, aseta lantio takaisin lattialle. Tee 3 sarjaa 8 toistoa, ja joka kahdeksas toisto pitää lantiota hieman pidempään ja jännittää lisäksi.

Tee joogaharjoituksia pienen rakkaasi kanssa – hauskaa ja tehokasta

joogaharjoitukset pikkutytär oppivat poseeraamaan yhdessä

Joogaharjoituksia kiinteälle vatsalle – Makaa ja vedä polvet yhteen. Aseta vauva vatsallesi sääriisi ja pidä niitä käsivarsiesi alla. Liikuta jalkoja hitaasti ylös ja alas. Tee jälleen 3 sarjaa 8 toistoa. Lyhyen tauon jälkeen, samassa asennossa, siirrä jalkasi eteenpäin (kasvoja kohti) ja taaksepäin. (3 sarjaa 8 toistoa). Toisen tauon jälkeen tee pyöreitä liikkeitä vauvan jaloilla, oikealle ja vasemmalle. Aseta nyt vauva vatsalleen lattialle ja makaa häntä vastapäätä, myös vatsalleen kädet ja jalat ojennettuina. Nosta kädet ja jalat ja pidä lyhyesti. Toista useita kertoja ja pidä lyhyt tauko. Tällä joogaharjoituksella sävytät lonkat ja pakarat samanaikaisesti. Hauskaa yrittämistä!

joogaharjoittelu mahdollista vauvan jalat ylös hyödyllistäJoogaharjoituksia myös vauvan taipumalla ylöspäinvauva laittaa käsivarsien alle pitää hauskaa

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun