15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun

Bulgarian laukku lihasten rakentamiseen-nahka-variantti-M

Ja Bulgarian laukku on uudenlainen harjoituslaite, joka näyttää hihnan muotoiselta hiekkasäkiltä. Hihnakokoinen hiekkasäkki kehitettiin alun perin painijoille ja taistelutaiteilijoille, jotta he voisivat treenata ylimääräistä voimaa ja superlihaksia. Nykyään se valloittaa urheilustudioita ja yksityisen kuntosalin. Oletko kuullut tästä mielenkiintoisesta harjoituslaitteesta? Emme myöskään viime aikoihin asti. Siksi halusimme esitellä sinulle Bulgarian laukun yksityiskohtaisemmin.

Bulgarian laukku – keksintö

bulgarialainen laukku-lihaksia rakentava nahka-hiekkasäkki-rystyset

Nimi ei tietenkään ole sattumaa. Käytännön harjoituslaitteen keksi vuonna 2005 entinen bulgarialainen painimestari Ivan Ivanov, joka valmentaa nyt kreikkalais-roomalaista painijoukkuetta Yhdysvalloissa. Hänen Koulutuskeskus hän etsi tapaa vahvistaa painijoidensa otevoimaa ja sydän- ja verisuonitaitoja. Hän sai inspiraationsa vanhoista bulgarialaisista tarinoista. Tuolloin kauppatorin viljelijät kantoivat vuohiaan ja lampaitaan varresta ja heittivät ”tavaransa” yleisön eteen esitelläkseen ja myydäkseen ne hyvään hintaan.

Bulgarian laukku sopii kaikille urheilijoille

bulgarialainen pussi lihasten rakentaminen-voimaharjoittelu-sopii jokaiselle urheilijalle

Muodon ja integroitujen kahvien ansiosta sitä voidaan heittää, tarttua, kääntää, kehrätä jne. Se on valmistettu kankaasta tai nahasta ja täytetty villalla ja hiekalla. Bulgarian Bag on saatavana eri painoluokissa 5 – 22 kiloa (koot XS – XL). XS ja S on tarkoitettu yksinomaan naisille, kun taas XL sopii erittäin hyvin koulutetuille urheilijoille. Jos paino on 68–86 kiloa, valitaan normaalisti 12 kilon bulgarialainen pussi (M). Laukkua voivat käyttää ammattilaiset sekä harrastajat ja kuntoilijat.

bulgarian-laukku-lihaksia rakentava vinyyli-variantti-s-naiset

Lihasten rakentamisen lisäksi voit myös harjoittaa reaktionopeuttasi, kestävyyttäsi ja sydän- ja verisuonijärjestelmääsi. Se ei ainoastaan ​​vahvista koko ylävartaloa, selkää ja käsivarsia, vaan myös vatsaa, jalkoja ja pakaraa. Vatsan kouristukset, keinu, rintareppu ja nostoharjoitukset vahvistavat koko tuki- ja liikuntaelimistöä ja takaavat tehokkaan koko kehon harjoittelun. Bulgarian laukun etu perinteisiin hiekkasäkkeihin verrattuna on sen kahvat ja muoto, jotka helpottavat hiekkasäkin pitämistä dynaamisten harjoitusten aikana.

bulgarialainen laukku-lihaksia rakentava harjoitus ympäri maailmaa

Tylsyys ei voi syntyä Bulgarian laukun kanssa, koska on olemassa lukuisia harjoituksia ja harjoitusvaihtoehtoja, joita voi kokeilla. Harjoitukset koostuvat kahdeksasta kymmeneen harjoitukseen, ja ne on suunniteltu ilman taukoja. Pidä sitten 4-5 minuutin tauko ja toista ympyrä. Kuuluisin harjoitus bulgarialaisen hiekkasäkin kanssa on nimeltään ”Around the world”. Se heitetään kehon ympärille. Snatches, puun hakkuut, kyykky, lunges, push-up: voit yhdistää useita harjoituksia keskenään. Monipuolisuus on yksi tämän koulutuslaitteen tärkeimmistä eduista.

bulgarialainen laukku-lihasrakennus-alkuperäinen hiekkasäkki-nahka

Jos haluat ostaa alkuperäisen bulgarialaisen hiekkasäkin, käy Foeldeak Shopissa. Ne eivät ole aivan halpoja, mutta sinut palkitaan tuotteen pitkäikäisyydestä ja laadusta. Vinyyli versio maksaa 140 euroa ja ylöspäin ja nahkaversio alkaen 150 euroa.

bulgarialainen laukku-lihaksenrakennus-harjoitus-lisäpaino

bulgarialainen pussi-lihaksia rakentava harjoitus-push-up

bulgarialainen laukku-lihasrakennus-helppo pitää kahvat

bulgarialainen laukku-lihaksia rakentava nahkaharjoitus

bulgarialainen-laukku-lihasten rakentaminen-voimaharjoittelu sopii

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun