15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla

Hengitys rauhoittaa virkistävästi ja lievittää stressiä

Opi tekemään se yksinkertaisilla joogaharjoituksilla Puhdista keho voi. Harjoitukset sopivat hyvin aloittelijoille / on suositeltavaa kysyä neuvoa asiantuntijoilta / л

Puhdista keho – oikea hengitys

Aloittelijoiden terve hengitys rauhoittaa aisteja

Jokaisella joogaharjoituksella, jopa hengityksellä, on kyky ja kyky nuorentaa meitä Puhdista keho. Fyysisesti joustava, vilkas ja rauhallinen mieli tarkoittaa terveyttä. Tänään olemme valinneet sinulle parhaat harjoitukset, jotka auttavat sinua pysymään nuorempana pidempään.

Puhdista keho oikeilla harjoituksilla

harjoittele harjoituksia kotona tee valokuva -ohjeita

Ennen kuin aloitamme oman joogasarjamme, teemme usein muutamia lämmittelyharjoituksia, jotka johtavat Puhdista keho. Niiden pitäisi tehdä lihaksista ja jänteistä hieman joustavampia, valmistaa keho ja mieli joogatunneille ja helpottaa yksilöharjoituksia

Tee “tervehdys auringolle” 3-4 kertaa. Aloitamme “aurasta” (Halasana). Tämä on harjoitus kehon vieroitus- ja ryppyjä vastaan. Se muotoilee myös reisiä, vatsaa ja vyötäröä. Lisäksi tämä asento tukee selkärankaa, mikä johtaa myös ikuiseen nuoruuteen. Älä koskaan tee tätä asentoa, jos sinulla on tyrä, korkea verenpaine tai ateroskleroosi.

Treenaa säännöllisesti kotona

harjoittele yksinkertaisia ​​harjoitussarjoja aloittelijoille 30 minuuttia

Tämän asanan lähtöasento on olkatuki (Salamba Sarvangasana). Jalat on venytetty suoraan kohti kattoa, selkäsi on tuettu käsilläsi. Seisot tukevasti olkapäässä ja hengität sisään ja ulos syvään. Hengitä ulos ja liikuta vasenta jalkaa hitaasti kohti lattiaa pään takana. Varpaat näyttävät tien. Laske varpaasi hetkeksi alas, hengitä sisään ja nosta jalka takaisin pystyyn. Toista sama oikealla jalalla. Vie sitten molemmat jalat hitaasti pään taakse, kunnes varpaat koskettavat maata. Muista pitää selkä kohtisuorassa lattiaa vasten. Pidä auran asennossa 30 sekunnista viiteen minuuttiin taitotasostasi riippuen ja palaa sitten olkatelineeseen.

Miellyttävät ja yksinkertaiset harjoitukset, jotka auttavat sinua pääsemään eroon myrkkyistä

nopeat joogaharjoitukset laihduttavat nopeasti tehokkaasti

Tee sitten “kynttilä” tai olkatuki. Asento auttaa myös silloin, kun Puhdista keho haluta. Olkateline tunnetaan “harjoitusten kuningattarena”. Tärkeä asana vahvistaa kilpirauhasta ja siten kaikkia fyysisiä toimintoja. Makaa selälläsi tämän asanan vuoksi. Pidä jalat kiinni ja kädet lattialla, ulospäin. Nosta hitaasti virtaavaa liikettä ensin jalat ja sitten lantio. Aseta kädet alaselkäsi tukemaan kehoasi asennossa. Nouse seisomaan niin, että kehosi on mahdollisimman suora. Pysy olkapäässä niin kauan kuin viihdyt. “Kynttilä” tasoittaa ryppyjä kasvoilla, saat raikkaan ilmeen. Se myös stimuloi hiusten kasvua. Asema on ristiriidassa ateroskleroosin, korkean verenpaineen ja pään alueen tulehduksellisten prosessien kanssa.

Venytysharjoitukset auttavat vähentämään stressiä ja puhdistamaan kehon

nopeita helppoja harjoituksia aloittelijoiden joogan kouluttaminen kotona

Sitten menemme eteenpäin. Tämä on erittäin tärkeä harjoitus kehon vieroitukseen. Eteenpäin taivutus on loistava harjoitus selkärangan ja jalkojen venyttämiseen. Se myös edistää verenkiertoa elimiin. Istu joogamatollesi selkä suorana ja jalat ojennettuina. Varpaat osoittavat ylöspäin. Kädet ovat löysästi reiden päällä. Kun hengität sisään, nosta kädet ylös, taivuta sitten ylävartaloa hitaasti eteenpäin ja liu’uta käsiäsi jalkojasi pitkin uloshengityksen aikana. Älä liiku nykivästi, vaan hitaasti virtaamalla. Yritä tarttua varpaistasi tai taivuta vain niin pitkälle kuin pystyt. Alaselkä pysyy suorana. Edistyneet oppijat voivat laittaa vatsansa ja rintansa jaloilleen päänsä polvien väliin. Pidä tätä asentoa vähintään minuutista viiteen minuuttiin – hengitä rauhallisesti. Palaa aloitusasentoon ja rentoudu. Tämä asento tekee selkärangasta erittäin joustavan ja vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, mikä takaa, että pysyt nuorempana pidempään. Muotoilee vyötäröä. Poistaa “pekonirullat”.

Puhdista kehosi – harjoittele 30 minuuttia joka päivä

Kehon harjoitusideoita jooga aloittelija koti lihakset hengitys

Sitten tulee “kala”. Tällä aloittelijoille sopivalla joogaharjoituksella vahvistat selkääsi ja teet jotain sydämesi hyväksi. Jalat on ojennettu ja kädet ovat rentoina ylävartalon oikealle ja vasemmalle puolelle. Hengität edelleen sisään ja ulos rennosti. Kun hengität sisään, nosta rintakehäsi ja kallista päätäsi taaksepäin. Purista myös lapaluut yhteen. Varmista, että painoasi tukevat pääasiassa kädet ja kyynärpäät pään sijasta. Jännitä nyt lannerangan lihakset. Teet harjoituksen oikein, kun venytys on rinnassa eikä lannealueella. Asanan suorittamisen helpottamiseksi voit myös jättää pään takaosan lattialle tai käyttää huopaa tai pyyhettä niskatuena. Pidä tätä asentoa muutaman hengityksen ajan ja siirrä sitten kehosi takaisin lähtöasentoon.

Puhdista keho – joogaharjoituskobra

Kehoharjoitukset aloittelevien assanojen hengittämiseksi oikein

Viimeistä asemaa kutsutaan “Cobra”. Makaa vatsallasi, suorista jalat ja jalat. Aseta kädet lähelle vartaloa olkapään tasolla kämmenet alaspäin ja vedä lapaluita taaksepäin. Sormenpäät osoittavat eteenpäin. Aseta otsa lattialle ja kiristä pakarat. Päätyön tekevät selkälihakset, jolloin lantion tulee pysyä kosketuksessa lattiaan. Pidä tätä asentoa 5–30 sekuntia ja palauta sitten nikama nivelkohtaisesti lähtöasentoon. Pää laskee lopussa.

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!