15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä

viikset tyylit ideoita parhaat tyylit kampaukset kasvot hiukset parta chris hemsworth

Tässä viestissä aiomme esitellä sinulle seitsemän modernia kasvojen hiusmallia, jotka ovat hyödyllisiä, kun haluat muotoilla viiksesi. Näitä ovat löyhästi muotoillut viikset ja parrat, jotka leikkivät kontrasteilla, vuohi, joka muistuttaa Menjou -viikset ja jopa laikullinen parta. Kaikki tämä on todiste siitä, että jos haluat kasvattaa kasvojen hiuksia ollenkaan, voit käyttää useita eri tyylejä genetiikasta ja täyteläisyydestä riippumatta.

Muotoile korostetut viikset

hoitotuotteet kasvot hiukset aksentti viikset tyyli henry cavill pominenter

Se on viikset, joissa on raita joka puolella, tai vain leuka, jos haluat. Hänet erottaa myös paljon tuuheampi ylähuuli, kuten nähdään tässä Henry Cavillin kanssa tässä kuvassa. Aseta parranleikkuri vain alemmalle tasolle. Aloita 2: sta ja työskentele taaksepäin, jotta saat rento leuan ja posket.

parta viikset yhdistelmä tyylikäs moderni johnnny depp aurinkolasit

Voit muotoilla viikset aloittamalla korkeammalta tasolta, kuten 4. Näin saat pidemmät viikset, kuten tässä esimerkissä. Myös sulhasen että viikset viikset sakset säilyttää haluttu pituus.

Korostettu parta

lebron james, jossa on ohuet viikset ja partakorkki aurinkolasitakki

Edellä olevien viiksien vastakohta on korostettu parta, jossa on täyteläisempi leuka ja posket sekä lyhyt hoidettu piikki. LeBron James, joka myös tekee kaiken muun täydellisesti, käyttää tätä ulkoasua lentävillä väreillä. Sinun täytyy muotoilla viikset, kun ne vielä kasvavat, ja leikata ne, jotta ne näyttävät hyvin hoidetuilta ja muodollisilta. Voit kuitenkin lyhentää ylähuulen yläpuolella olevaa trimmeriä käyttämällä aluksi asetusta 2 tai 3. Et voi nähdä, kuinka syvälle haluat mennä, et vain voi ajaa kokonaan.

Muotoile likalaukun viikset

likapussi viikset dacre montgomery smokki valkoinen rusetti tyylikäs leikkaus

Dacre Montgomery käytti erittäin lyhyitä viiksiä Emmy -palkintoihin ja näyttää siltä, ​​että hän oli jopa ajellut kasvojensa ylä- ja alaosan John Waters -efektin luomiseksi. Vaikka nämä viikset ovat täydellisempiä kuin Waters, ne lisäävät hienovaraista ja tyylikästä kosketusta kasvoihin. Tämä on myös parasta tehdä pienemmällä, yksityiskohtaisemmalla trimmerillä, jota voit käyttää tähän. Tyyli on visuaalisesti polarisoiva, kun käytät sitä oikealla asulla. Sinun pitäisi kuitenkin pyrkiä pitämään loppu ulkonäkösi yhtä yksinkertaisena (katso Montgomeryn suorat, juuri leikatut hiukset).

Sellainen viikset

viiksetyylinen zayn malik aurinkolasit

Vaikka et tavallisesti saisi kiinni siitä, että kannatamme viiksiä, Zayn Malikista huolimatta emme. Häntä on kiitettävä melkein kaikesta, mitä hän tällä hetkellä tekee hiuksillaan ja partallaan. Suosikkimme oli äskettäin tämä hieman korostettu viikset, jotka ovat saattaneet kasvaa muutaman päivän pidemmiksi kuin muut hänen viikset, mikä tekee siitä hienovaraisen lausunnon.

Vuohikäärme

brad bitt -vuohi ja viikset yhdistävät julkkistyylin

Brad Pitt voi muotoilla viiksensä tässä tapauksessa lisäämällä hyvin muotoillun vuohen. Olet luultavasti nähnyt myös kuinka Hugh Jackman käytti tätä yhdistelmää täydellisesti ja usein. Tämä on loistava vaihtoehto, jos et voi kasvattaa hiuksiasi poskelle, mutta et halua käyttää kaikkea Walter White -laitetta viiksesi kanssa. Tarvitset myös täydet hiukset koko leuka -alueella tehdäksesi tämän oikein.

Likainen parta

balvin -kirjava parta ja viikset vaaleat viikset aurinkolasit

Jos et mielestäsi ole hyvä ehdokas kasvojen hiuksiin, miksi et katso J Balvin tai Justin Bieber. Molemmat käyttävät yksinkertaisesti kaikkia mahdollisuuksia saada kasvonsa näyttämään hyviltä pienistä kasvokarvoista huolimatta. Noudata kuitenkin samaa nyrkkisääntöä kuin miehellä, jolla on täyteläisempi parta. Pidä reunat selkeinä, kuten J Balvin täällä. Jopa hänen poskiensa yläpuolella näemme selkeän viivan, joka siirtyy hänen sivukalvoihinsa. Varmista tätä varten, että ajelet kaiken tyypillisissä rajoissa, vaikka et voisi värjätä huonetta kokonaan. Jos yrität kasvattaa paksumpaa partaa, tiedä, että genetiikka ei todennäköisesti ole puolellasi. Mutta on olemassa tällaisia ​​tapoja, jotka voivat silti saada parran näyttämään houkuttelevalta.

Puhdista parranajo

hoitoa ajeltu kasvot bruce willis kanssa parta näyttää ja ilman

Puhdas, ajeltu naama voi aina olla vallankumouksellinen päätös. On kuitenkin syytä mainita tässä, että kaikki ovat nykyään niin keskittyneet kasvojen hiuksiin, että unohdamme usein tämän vaihtoehdon. Joten aivan kuten pään ajaminen, myös hiusten poistaminen kokonaan on toinen mahdollinen muotoiluvaihtoehto.

parta viikset yhdistelmä tyylikäs moderni tom hardy

Aloittaminen alusta ja kasvaminen uuteen tyyliin tai paljaat kasvot jonkin aikaa – nämä voivat olla hyviä valintoja. Varmista kuitenkin, että ajelet turvallisesti ja kunnolla ja noudatat partakonehygienian lakeja. Tällä tavoin puhtaasti ajellut kasvot suojataan ärsytykseltä, infektioilta ja sisäänkasvaneilta karvoilta.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla