15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!

ylellisyysjahdit maailman kalleimmat top 15 urheiluveneet dilbar bird view helikopterikenttä

Mitkä ovat maailman kalleimmat luksusjahdit? Tämä on tämän päivän aiheemme ja vie sinut uuden teknologian ja rikkauden maailmaan. Näytämme sinulle 15 näyttävintä ja ylellisintä jahtia, joiden superrikkaat omistajat ovat kuninkaallisten perheiden jäseniä, amerikkalaisia ​​liikemiehiä, venäläisiä miljardöörejä ja maailmanluokan poliitikkoja. Maailman kalleimmat luksusjahdit on rakennettu ja järjestetty omistajiensa toiveiden mukaan. Useimmiten se on helikopterikenttä, suuri uima -allas yläkerroksessa tai ainutlaatuisia sisustusmateriaaleja.

Vaikuttava luettelo parhaista luksusjahteista

Jahdin yläkerros, jossa on pyöreä uima -allas ja makaa vedessä

Luksusjahtien omistaminen edustaa ennen kaikkea vertaansa vailla olevaa vaurautta ja ylellisyyttä, johon vain joillakin maailman ihmisillä on varaa. Huviveneet ilmestyvät ensimmäisen kerran XX vuosisadan alussa, kun varakkaat ihmiset alkoivat tilata suurten yksityisten veneiden rakentamista huvikseen. Joten älä odota enää ja uppoudu hienostuneeseen ilmapiiriin, jossa on vertaansa vailla olevaa ylellisyyttä.

15. Seven Seas – 200 miljoonaa dollaria

maailman kalleimmat jahdit seitsemän merta hienostunut muotoilu tumma pinta

Seven Seas on mittatilaustyönä valmistettu jahti, jonka arvo on 200 miljoonaa dollaria. Sen rakensi Oceanco, Hollanti, vuonna 2010. Tämän helmen sisustuksen on suunnitellut Nuvolari & Lenard suunnitteli ja valmisti. Nopeudella 20 solmua hän on 86 metriä pitkä superahti. Tämä painaa myös 2750 tonnia ja mahtuu samanaikaisesti jopa 14 vierasta 7 hytissä ja 23 miehistön jäsentä.

14. Mustekala arvoltaan 200 miljoonaa dollaria

luksusjahti mustekala satama tumma ulkoasu ja aksentti

Tämä moottorivene on ainutlaatuinen malli, joka maksaa myös 200 miljoonaa. Octopus on todellakin yksityinen alus, joka tekee usein hyvää työtä tieteellisten keksintöjen, pelastustehtävien ja etsintäprojektien hyväksi. Tyylikkään ulkokuoren kunnia kuuluu Espen Oino Naval Architectsille, kun taas sisustussuunnittelija Jonathan Quinn Barnettder vastaa sisustuksesta.

ylellinen jahti mustekala satamassa tumma sisustus, kuninkaallinen pianolattiamatto ja julistekalusteet

Uskomattomaan huviveneeseen kuuluu koripallokenttä, äänitysstudio, ulkopalkki, jossa on poreallas, 4 hyttiä, joissa on ylelliset vaatehuoneet, lasten kota ja kaksi lääkärin hyttiä. Tähän ylelliseen huvialukseen mahtuu 26 vierasta ja 56 miehistön jäsentä. Pääsillalla on kaksi helikopterikenttää, ja ylempi on uima -allas. Octopuksen mukana tulee myös kaksi sukellusvenettä, joista toinen voi mennä syvälle.

13. Lady Moura – 210 miljoonaa dollaria

lady Moura meren valkoisessa laivassa kolmessa kerroksessa lasi -ikkunoilla

Yksi maailman kalleimmista luksusjahteista on myös Lady Moura, joka rakennettiin mittaamaan Saudi-Arabian liikemiehelle Nasser Al-Rashidille. Luultavasti näyttävin elementti on jahdin nimi, joka on kaiverrettu 24 karaatin kultaan ulkopuolelta. Mutta ylellisyys ei lopu tähän. 105 metriä pitkän jahdin reunalla on uima-allas, jossa on sisäänvedettävä katto, helikopteri ja suunnittelijapöytä, joka on vaikuttava 20 metriä.

lady Moura meressä valkoinen alus laskeutui sisäänkäynnin taakse kaksi pysäköityä autoa

Tämä kelluva keidas ei ole vain aitoa hiekkaa, vaan myös palmuja aidompaa kokemusta varten. Lady Moura tarjoaa myös tilaa jopa 30 vieraalle ja 60 miehistön jäsenelle.

12. Al Mirqabin arvo 250 miljoonaa dollaria

rauhallinen jahtiristeily ylellisillä mukavuuksilla kyselybaari laskurit rentoutumisalueet

Kuten jo mainittiin, maailman kalleimmat luksusjahdit ovat osa hyvää oloa. Ja “Al Mirqab” ei ole poikkeus. Se on rakennettu Qatarin entiselle pääministerille Hamad Bin Jassim bin Jaber Al Thanille, ja se nimettiin myös maailman toiseksi kauneimmaksi huviveneeksi.

makuuhuone al mirqabissa, jossa on ylelliset vuodevaatteet ja sisustus

Lisäksi sisustus on yhtä ylellinen kuin ulkopuoli. Al Mirqabissa on myös kymmenen huoneistoa jopa 24 hengelle, jokaisessa on oma kylpyhuone ja olohuone. Muita superyachtin painopisteitä ovat elokuvateatteri, uima -allas ja helikopterin laskeutumisalue sekä ulkobaareja, poreallas ja erilaisia ​​vesiurheilulajeja.

11. Dilbar – 256 miljoonaa dollaria

maailman suurimmat jahdit dilbar, kun he poistuvat maasta pienillä purjeveneillä

Superjahdin nimeltä Dilbar rakensi Lürssen Yachts vuonna 2008 ja se kuuluu venäläiselle oligarkille Alisher Usmanoville. Luksusveneellä on Usmanovin äidin nimi, ja sen kokonaispituus on 110 metriä ja se on yksi maailman suurimmista luksusjahteista. “Dilbar” tarjoaa tilaa 20 vieraalle ja 48 hengen miehistölle.

10. Pelorus: 300 miljoonaa dollaria

jahdin perolus -etuosa poikkeuksellisella muotoilulla

Luettelo maailman kalleimmista luksusjahteista ei voi olla täydellinen ilman Pelorusta. Vene nimettiin kreikkalaisen sanan “pelorious”, joka tarkoittaa “leveää”, mukaan. Ja tämä johtuu myös siitä, että 115 metriä pitkä superyacht on varustettu laskeutumisveneellä, kahdella helikopterikentällä, vesiskootterilla ja kahdella moottorilla. Tämä mahdollistaa huviveneiden kiihdyttämisen 19 solmun nopeudella. Tämän ylellisen veneen on suunnitellut tunnettu jahtisuunnittelija Tim Heywood ja sen on rakentanut Lurssenin telakka Saksassa..

moderni muotoilu peloruksen kannella, jossa on vuoteet ja rentoutumisalueet

“Pelorus” kuului alun perin Saudi -Arabian liikemiehelle, joka myi sen venäläiselle miljardööri Roman Abramovitšille seuraavana vuonna. Tiedoksi, 46 hengen miehistö seisoo jahdin laidalla ympäri vuoden.

9. Al Said – 300 miljoonaa dollaria

luksusjahti al sanoi 3 kannet ja monet vierashuoneet näkökulmasta

Se jatkaa maailman kalleimpien luksusjahtien kanssa. Tutustu Al Saidiin: merellinen “hirviö” jopa 70 vieraalle ja 154 hengen miehistölle. Tämä upea luksusjahti kuuluu Omanin sulttaanille ja kantaa hänen nimeään: Qaboos bin Said al Said. Emme tiedä melkein mitään Al Saidista, paitsi että siinä on tarpeeksi suuri konserttisali, johon mahtuu 50 hengen orkesteri.

8. Säteilevä: 320 miljoonaa dollaria

maailman kalleimmat jahdit, jotka säteilevät järvessä maan sivunäkymän edessä

Olemme samaa mieltä siitä, että maailman kalleimmat luksusjahdit kuuluvat rikkaimmille ihmisille, kuten liikemiehille, venäläisille oligarkeille, poliitikoille, kuninkaallisille henkilöille ja niin edelleen. Radiant on moottorivene, jonka Lurssen rakensi vuonna 2009 ja jonka omistaa miljonääri Emirati Abdulla Al Futtaim.

vihreiden radiaanien takana valkoiset kannet vedessä

Radiantissa on nollanopeuden vakaajat, altaat, helikopterikenttä, hierontahuone, elokuvateatteri, kuntosali ja poreallas. Joidenkin lähteiden mukaan aluksella on vesitykki puolustamaan merirosvohyökkäyksiä. Luksusvene voi saavuttaa jopa 21 solmun.

7. Superyacht A – 323 miljoonaa dollaria

superyacht a satamassa moottoriveneillä ympäri offshore -vettä

Maailman kalleimpien luksusjahtien joukossa Superyacht A yhdistää varmasti puhtaimman minimalistisen muotoilun lukuisiin futuristisiin aksentteihin. Luksusjahti on lähes 122 metriä pitkä ja sen suunnitteli Blohm + Voss Andreille ja Aleksandra Melnitšenkolle, venäläiselle miljardöörille ja hänen vaimolleen.

superyachtin sisustus, jossa on ylellinen sisustus, joka on valmistettu vaaleista nahkakalusteista

Moottoriveneessä on suuri makuuhuone ja kuusi huoneistoa, jotka voidaan muuttaa neljään hyttiin liikkuvien seinien ansiosta. Peilipinnat vievät suuren osan sisustuksesta ja lisäävät tilan tuntua, kun taas ranskalaisesta kristallista valmistetut huonekalut, lasit ja astiat luovat lumoavan tunnelman.

6. Rauhallinen: 330 miljoonaa dollaria

al mirqab -jahti ylhäältä katsottuna kelluu vedessä loistavasti

Tällä hetkellä miljardööri Mohammed bin Salmanin omistama Serene on yksi maailman suurimmista luksusjahteista. Tämä superahti tehtiin mittaamaan elokuussa 2011 ja sen on suunnitellut italialainen telakka Fincantieri venäläiselle vodkamagnaatille Yuri Schefflerille..

kokoustila neuvotteluhuone seren pyöreä pöytä ja tuolit portaat koristeet

Kummallista kyllä, Bill Gates vuokrasi Serenen 5 miljoonalla dollarilla viikossa. Ranskassa vietetyn lomansa aikana Mohammed bin Salman Saudi -Arabiasta näki tämän upean jahdin ensimmäistä kertaa. Joten hän osti sen heti noin 500 miljoonalla eurolla.

5. Dubai – 350 miljoonaa dollaria

maailman kalleimmat luksusjahdit dubai purjehtivat vedessä

Toinen hirviö, joka kelluu maailman kalleimpien luksusjahtien joukossa, Dubai käski Brunein prinssi Jefri Bolkiah yli kymmenen vuotta ennen sen käynnistämistä vuonna 2006. Kuitenkin ennen kaikkea Dubain hallitsija Sheik Mohammed Rashid al-Maktoum on tällä hetkellä tämän suuren veneen ainoa omistaja. Tämän tyylikkään jahdin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat runsaasti parkitusalueita, useita porealtaita ja upea uima -allas.

sisustus mosaiikilla aluksella dubai jahti kirkkaanväriset seinät ja värit

Sisustus on käsintehtyjä mosaiikkeja ja siinä on monimutkainen muotoilu. Keskeiset osat eivät kuitenkaan lopu tähän. Löydämme myös kauniin kierreportaan, jonka lasiportaat vaihtavat väriä, kun valo putoaa yläkerrasta.

kierreportaat lasista, joissa on valaistusvaihtovalot dubai jahti

Vaaleat värit hallitsevat upeasti sisustettua sisustusta, kun taas Dubain tilavalla terassilla on suuri yhteinen alue, monia VIP -huoneistoja ja paljon muuta. Helikopterikenttä, jonka kapasiteetti on jopa 9,5 tonnia helikopteria, täydentää tämän upean jahdin ylellisen ja ylellisen tunnelman.

Topaz – 527 miljoonaa dollaria

topaz -jahti Saksan lipulla 2 helikopterikenttää vaaleanruskea valkoinen

Yksi maailman kalleimmista luksusjahteista sisältää myös kelluvan jalokiven, jonka hienostunut muotoilu saa meidät unelmoimaan. Puhumme Topazista, jonka Lurssen rakensi toukokuussa 2012 ja jonka omistaa Abu Dhabin kuninkaallisen perheen jäsen Shaikh Mansour. Ulkonäön on suunnitellut Tim Heywood, kun taas sisustuksen on suunnitellut Terrance Disdale Design.

Topaz -jahdin takaosa omine miehistön jäsenineen ja vene sataman vesitykissä

Tämä erehtymätön kauneus sisältää alumiinisen megarakenteen, jossa on 8 kaunista siltaa. Superyachtin ylellisessä sisätiloissa on myös suuri poreallas, integroitu uima -allas, elokuvateatteri ja suuri kokoushuone. Lisäksi Topaz on täysin ilmastoitu ja hyödyntää hienostuneita vedenalaisia ​​valoja.

3. Azzam – 650 miljoonaa dollaria

maailman kalleimmat jahdit azzam 650 miljoonaa dollaria pimeässä valaistuna

Myös tässä tapauksessa Lurssen Yachts suunnitteli toisen superluokan huviveneen, jonka omistaa sheikki Khalifa Bin Zayed al-Nayan, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien presidentti ja Abu Dhabin emiiri Azzam. Suunnittelijat sanovat, että maailman kalleimpien jahtien joukossa tämä on monimutkaisin ja vaikein koskaan rakennettu.

Maailman kalleimmat jahdit azzam 650 miljoonaa dollaria ylhäältä katsottuna konttisatamassa

Lähes 200 metriä pitkä kelluva extravaganza on maailman suurin yksityinen jahti ja ylittää venäläisen miljardööri Roman Abramovichin pimennyksen. Ylellisen sisustuksen on suunnitellut ranskalainen sisustaja Christophe Leoni.

2. Eclipse – 1,5 miljardia dollaria

Roman Abramovitchin eclipse -vene, jonka arvo on 1,5 biljoonaa dollaria

Ja tässä on kuuluisa Roman Abramovich -jahti: Eclipse on toiseksi maailman kalleimpien luksusjahtien joukossa. Ja kuten jo mainittiin, 163 metriä pitkä Eclipse on maailman toiseksi suurin yksityinen huvivene. Siinä on myös 24 vierasmökkiä, kaksi uima -allasta, useita porealtaita ja yökerho sekä kaksi helikopteritasoa ja pieni sukellusvene.

pimennyksen sisustus baaritiskillä marmoripöytä sohva nojatuoli

Parhaan turvallisuuden takaamiseksi tämä ylellinen huvivene on varustettu myös murtohälyttimillä ja ohjuspuolustusjärjestelmällä, kun taas makuuhuone ja kansi hyötyvät panssaroiduista ikkunoista. Mahtavaa, eikö totta?

1. History Supreme – 4,5 miljardia dollaria

maailman kallein jahdin moottorivene kullasta ja platinasta

Kuka sanoi, että maailman kalleimpien jahtien on oltava erittäin suuria ja vaikuttavia? Tämän upean jahdin, jonka pituus on 30 metriä ja hienostunut muotoilu, on suunnitellut kuuluisa brittiläinen ylellisyyssuunnittelija Stuart Hughes. Tämän huviveneen rakentaminen kesti yli 3 vuotta, ja sen osti tuntematon malesialainen liikemies.

makuuhuone, jossa on meteoriosa nukkuva sänky ruskea puupanelointi

Saatat ihmetellä, miksi History Supreme maksaa 4,5 biljoonaa dollaria. Sitten vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Tämä johtuu tämän ylellisen jahdin rakentamiseen käytetystä kiinteästä kullasta ja platinasta. Nämä jalometallit koristavat koko venettä ja antavat samalla hienostuneen ilmeen. Todennäköisesti yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on makuuhuone, jossa on meteoriitista valmistettu seinäpaneeli.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä