15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille

Jooga-painonpudotusvinkit-terveydentila

Meillä on sinulle 4 hyödyllisintä Jooga -asanat naisille valittuja ja haluaisin esitellä ne sinulle ja korostaa lähinnä niiden esteettisiä vaikutuksia kehoomme. Ennen joogaharjoitusten tekemistä on välttämätöntä aloittaa kehon lämmittäminen (suorita ns. “Aurinkokompleksi” neljä kertaa).

Jooga -asanat naisille – Aloita “aura” -asennosta

vetäytynyt meditaatio-auringonnousu tekemällä joogaharjoituksia

Nämä harjoitukset muotoilevat täydellisesti lantiota, poistavat rasvan vatsan ja lantion ympäriltä ja tasoittavat ryppyjä kasvoilla. Myös tämän ansiosta Jooga -asanat Selkäsi muuttuu joustavammaksi ja auttaa sinua voittamaan päivittäisen uupumuksen. “Aura” -asento on hyödyllinen epäsäännöllisinä kuukausipäivinä, ummetuksessa, gastriitissa ja monissa muissa sairauksissa.

Jooga-asanasideoita naisille- rentouttava lonkan vyötäröasento

Makaa vartalollasi kämmenet lattiaa vasten. Käytä vatsalihaksia ja nosta lantiota ja jalkoja. Liu’uta jalat eteenpäin pään yli niin kauan kuin voit. Pysy asennossa noin minuutin ajan. Yritä olla liikkumatta hetkessä. Palaa lattialle hyvin hitaasti päinvastaisessa järjestyksessä. Tunne selkäranka, nikama nikamalta. Rentoudu lattialla hetken aikaa. Ja vielä yksi asia: älä yritä liikaa saadaksesi asentoa mahdollisimman täydelliseksi. Se ei ole mitenkään välttämätöntä.

Mutta sinun ei pidä unohtaa: asema on ateroskleroosi, korkea verenpaine, herniated levy, tyrä ei sallittu.

Jooga -asanat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin

Kalajooga asanas naiset tekevät selkärangan ulkona

Seuraava asenne on nimeltään “kala”. Niiden kautta voit veistää kauniin rinnan, hartiat ja kaulan. Se johtaa hoikkaan hahmoon ja tasoittaa kasvojen ryppyjä uudelleen. Vyötäröstäsi tulee joustavampi. Mieliala paranee ehdottomasti. Laita kädet pakaran alle lattiaa vasten. Nosta kyynärpääsi ja muodosta vartalostasi kaunis kaari. Kosketa lattiaa pään yläosalla. Pidä tässä asennossa 5 hengitystä. Poistu paikalta, nosta päätä, hartioita ja liu’uta kädet ulos. Rentoudu hetkeksi. Tällä tavalla annamme kehollemme mahdollisuuden imeä asennon vaikutukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Varoitus! Käytä kalan asentoa erittäin varovasti, jos sinulla on selkäydinvammoja.

Jooga tekee sinusta tyylikkäämmän!

Cobra Jooga Vinkkejä Terveen kehon asanat Hyvinvointi

Seuraava asenne, jonka olemme valinneet sinulle, on nimeltään “Cobra” ja sitä kutsutaan edelleen nuorentamisen asanaksi. Niitä suorittamalla kasvojen ryppyjä tasoitetaan ja rinta, vyötärö, lonkat ja reidet on muotoiltu kauniisti. Tämä asento antaa viehätystä ja armoa kävelyllemme ja asennollemme. Makaa vatsallasi kasvosi painettuna lattiaa vasten. Taivuta kädet rinnan kummallekin puolelle. Kämmenet ovat lattiaa vasten. Hengitä, nosta vartaloasi puristaessasi käsiäsi kyynärpäissäsi.

Älä huoli, jos et pysty tekemään asentoa täydellisesti. Toista tämä prosessi kolme kertaa. Pidä asento, kun hengität vähintään 5-10 kertaa syvään.

Joogaharjoitukset poistavat rasvan

Bow Asana Yoga-Outdoor-Do Tips-Back Harjoitukset

Pysy vatsallasi seuraavaa asanaa varten, jota kutsutaan “keulaksi”. Tämä asento poistaa rasvan vatsasta, stimuloi sukupuolirauhasia ja vaikuttaa siten nuorentumiseen. Tämä luo myös kauniin rinnan. Tartu nilkkoihin käsilläsi. Pidä tässä asennossa 10-30 sekuntia. Yritä heiluttaa vartaloasi. Toista viisi kertaa, jos mahdollista, hengitä normaalisti sisään ja ulos. Rentoudu vatsallasi noin minuutin ajan toistojen välillä.

Voit käyttää tätä asentoa, jos sinulla on suurentunut perna, suolistopotilaat tai sydänsairaus Älä juokse. Pysy vatsalla kädet otsasi takana noin viisi minuuttia todella rentoutuaksesi.

Toivomme, että nämä artikkelit ovat hyödyllisiä sinulle ja että olemme todella herättäneet kiinnostuksesi joogaharjoituksiin.

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä