15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää kardioharjoituksesta

kraft cardio -koulutuksen erikoisuudet, jotka on tärkeää tietää

Että Sydänharjoitus on erittäin tehokas rasvanpoltto. Viime aikoina on ollut selvä suuntaus, että aerobista harjoittelua ei järjestetä ulkona vaan harjoitushuoneessa. Monet kuntoilijat tietävät, että aerobinen harjoitus voi parantaa aerobista kestävyyttä. Monet tutkimukset viimeisten 15 vuoden aikana ovat osoittaneet, että aerobinen kapasiteetti ja vastaavasti kestävyys lisääntyvät lyhyemmillä harjoituksilla, jotka rasittavat lihaksia enemmän.

Tehdään sydänliikuntaa oikein

Kraft-Cardio Training-Workout -musiikkilaite faneille

Saatat myös miettiä, riittääkö lenkkeily, pyöräily tai muu ”perinteinen” sydänliikunta pitämään sinut hyvännäköisenä. Kuvittele sprintti lenkkeilyn sijasta tai kyykky painojen kanssa hyppynaru sijaan. Raskaat ja lyhyet toistot – 20 sekunnista 3 minuuttiin – korvaavat erittäin menestyksekkäästi liian kauan kestävät rentoharjoitukset, kuten lenkkeily, soutu tai pyöräily – sopeutuminen on kiistatonta. Tätä periaatetta kutsutaan Sydänharjoitus voimaa ja sisältää erilaisia ​​harjoituksia, joita yleensä näemme kuntoilussa.

Yksilöllinen voima- ja sydänharjoittelu

vahvuus kardio -ohjelma kotona juoksumaton voimaharjoittelu

Näitä lyhyitä harjoitusten toistoja havaittiin alun perin urheilijoilla – pikajuoksijoilla, nyrkkeilijöillä jne. Kuitenkin ne ovat viime aikoina tulleet kaikkien harjoituksiin. Monet kuntokouluttajat käyttävät tällaisia ​​harjoituksia ohjelmissaan. Hyödyt ovat lukemattomat.

Lyhyt koulutus 

Pyöräilyn laihdutusvinkkejä aloittelijoille anaerobisille harjoituksille

Kukaan ei halua viettää tuntia kuntosalilla pyöräillen tai lenkillä. 10-15 minuuttia Sydänharjoitus enemmän stressiä, tekee ihmeitä kehomme. Se käsittelee kaikkia lihasryhmiä, se voidaan tehdä painolla tai ilman.

Aktivoi kaikki lihasryhmät

Kardiovoimaharjoitus-vaihe Tee aerobic-in-the-hall harjoituksia

Kun sinulla on voimaa ja Sydänharjoitus kaikki lihakset ovat käytössä. Ajan myötä pystyt nostamaan yhä suurempia painoja. Trauman riski pienenee: perinteinen sydän tekee niin, että sinun on toistettava samat harjoitukset – joskus sata kertaa tunnissa. Tämä lisää traumojen ja vammojen riskiä sekä vahingoittaa niveliä ja pehmytkudosta. Voima -kardioharjoittelu vaatii vähemmän toistoja lyhyemmän ajan – riski vältetään.

Nopea rasvanpoltto

perinteiset kardioaktiviteetit suoritetaan kuntosalistrategiassa vinkkejä aloittelijoille

Jos ainoa tavoitteesi on esteettinen, sydän on täydellinen tapa polttaa kaloreita. Tutkimukset osoittavat, että tällaisen harjoituksen jälkeen ihmiskeho voi polttaa kaloreita päiviä. Jopa oikealla ruokavaliolla saat parempia tuloksia.

Vähemmän harjoituksia menestyäksesi

Juoksu kuntosalilla harjoittelemassa kardioharjoituksissa

Tiedetään, että voima sydän tukee lihasvolyymiä; jos voisit säästää muutaman harjoituksen viikossa, sinulla olisi enemmän aikaa rentoutua.

Perinteinen sydänharjoittelu: step -aerobic

Ei-perinteiset sydänharjoitukset, pienen askeleen aerobiset aktiviteetit

Miten voima näkee-Sydänharjoitus loppu? Klassinen variantti on harjoitussarja. Muutama voima liike ilman taukoa, painot, jotka sopivat kaikkiin liikkeisiin ilman ongelmia – esimerkiksi käsipainoilla. B. voisi tehdä 8 puristusta yläpuolella, heti sen jälkeen 8 kyykkyä, 8 riviä, 8 punnitusta jne. Pidä sitten lyhyt tauko ja toista sama.

Uiminen hyvän figuurin puolesta

vedenalainen valokuvaus laihtuu uimalla

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä