15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana

pidä hauskaa samalla kun juoksumaton kunto tekee juoksutreenistä viihdyttävää ja hauskaa

Kuinka monta kertaa olet harjoitellut juoksumatolla kun luulit, että sinun pitäisi, etkä välttämättä siksi, että halusit? Et todellakaan ole yksin tämän kanssa, ja monien ihmisten on vaikea motivoida itseään juosta. Puhumattakaan riittävästä päättäväisyydestä osallistua juoksumaton kuntoiluun. Juoksuharjoittelun yksitoikkoisuus tekee juoksemisesta vain tuskallisempaa. Jopa niiden, jotka rakastavat sitä, on myönnettävä jossain vaiheessa, että se on välillä tylsää. Sinun ei kuitenkaan pitäisi ohittaa juoksumattoharjoitusta vain siksi, että se on tylsää. Nämä yhdeksän vinkkiä tuovat uutta elämää juoksumaton kuntoosi. Ja koskaan ei tiedä – näistä menetelmistä voi tulla jopa rutiinia.

Etsi ja lataa hauskoja sovelluksia

Jutella tai puhua puhelimessa harjoitettaessa älypuhelimen nainen vesipullo juoksumatto

Tarvitsetko motivaatiota? Tähän on varmasti sopiva mobiilisovellus. Lataa esimerkiksi äänivalmennussovellus ja pääset käyttämään erilaisia ​​juoksuharjoituksia. Näitä johtavat myös kouluttajat, jotka todennäköisesti johtavat sinut maaliin. Useimmissa tapauksissa voit valita harjoittelun keston ja keskittyä tiettyihin harjoituksiin. Selvitä jaksot ja nopeus itse parantaaksesi kestävyyttäsi.

moderni laite kuntokoulutus matkapuhelin yhdistää sovellukset lataa

Voit jopa valita musiikillisen inspiraation, joka voi vaihdella kansanmusiikista energisiin hitteihin. Muuta esimerkiksi juoksusi peliksi, jossa on zombeja koskevia pelisovelluksia. Valitse päivän tehtäväsi ja noudata ohjeita kerätäksesi tarvikkeita ja rakentaa tukikohtasi. Jos zombit ovat perässäsi, sinun on nopeutettava vauhtia.

Suorita harjoituksia virtuaalisesti

hauskanpito samalla kun juoksumatto kunto juoksuharjoitus viihdyttävä tekee litteästä virtuaalisesta juoksusta

“Jälleen kerran juoksutreenitekniikka on täysin muuttunut”, sanoo fysiologi Tom Holland. ”RunSocialin kaltaiset sovellukset muodostavat yhteyden juoksumattoihin Bluetoothin välityksellä, joten voit tehdä juoksumattojen kuntoa ihmisten kanssa ympäri maailmaa eri kursseilla milloin tahansa.” Voit myös osallistua aikataulutettuihin ryhmäjuoksuihin, juosta ystävien kanssa ja jopa osallistua kisoihin . Tällaiset sovellukset on jo esiasennettu monille uudemmille juoksumattoille. Voit myös käyttää BitGymin kaltaista sovellusta, jonka avulla voit käytännössä suorittaa kursseja ympäri maailmaa tablet -laitteellasi tai älypuhelimellasi.

Kommunikoi samalla kun teet juoksumattoa

kun harjoittelet, keskustelet tai soitat älypuhelimella naiselle urheilullinen vaatetus juoksumatto

Vaikka se ei ole paras tapa keskittyä harjoitukseen, monitoiminnan aikana on täysin hyväksyttävää käyttää puhelinta harjoittelun aikana. Käytä Bluetooth -kuulokkeita keskustellaksesi viimeisimmistä uutisista isäsi kanssa pitkän, tasaisen juoksun aikana. Voit jopa pitää puhelimen, tabletin tai videokeskustelun äidin tai ystäviesi kanssa ympäri maata. Parempi vielä, ajoita juoksu joidenkin kanssa, jotta voit tehdä pelättyjä juoksumattoharjoituksia yhdessä.

Yhdistä juoksu Netflixin kanssa

moderni laite kuntoharjoittelu juoksumatto tabletti netflix

Työn, perheen ja sosiaalisten velvollisuuksien välillä voi olla vaikeaa saada treeniä, puhumattakaan tunnin Netflixistä. Jos kuitenkin haluat katsoa Game of Thrones -sarjaa esimerkiksi Juoksumatto -treenin aikana, voit käyttää aikasi hyödyksi yhdistämällä nämä kaksi. Hanki tabletti ja luotettava internetyhteys, laita kuulokkeet päähäsi ja sinut kuljetetaan kuvitteelliseen Westeros -maahan tai rinnakkaisuniversumiin nimeltä Upside Down.

katsella televisiota samalla kun juoksumatto käyttää kunto useita juoksumattoja taulutelevisio

Näin voit pelastaa sosiaalisen elämäsi jonkin aikaa. Johtamistieteen tutkimuksessa vuodelta 2013 havaittiin myös, että esimerkiksi vain “GoT” juoksumatolla lisää motivaatiota käydä kuntosalilla. Joten tämä voi olla win-win sinulle.

Luo motivoiva soittolista

juoksu luonnossa harjoitukset ulkona kukat auringonpaiste

Joskus vaikein osa on harjoituksen aloittaminen. Tästä syystä, ennen kuin menet edes kuntosalille, voit motivoida itseäsi pienellä musiikilla, olipa se sitten Rocky-soundtrack tai jokin basso-raskas techno. Kun olet juoksumatolla, on myös hyvä luoda videosoittolista suosikkikohtauksistasi elokuvista, televisiosta ja YouTubesta ja katsella niitä harjoituksen aikana. Kaikki tällaiset kohtaukset elokuvista voivat vaikuttaa sinuun emotionaalisesti ja pakottaa sinut toimimaan. Kun on kyse juoksumatolla harjoittelusta, motivaatio ja pakko toimia on hyvä asia.

Ole luova

Tämä menetelmä sopii niille teistä, jotka voivat kuvata itsensä enemmän ekstrovertiksi. Olet todennäköisesti nähnyt joitain virusvideoita, joissa ihmiset laulavat, tanssivat ja pitävät hauskaa juoksumatolla. No, se voit olla sinä. On vuosi 2019 ja päivät juoksemisesta lyhyissä shortseissa, joissa on pääpanta, ovat jo menneet. Mikä saa sinut juoksumatolle? Voitko laulaa oopperaa tai freestyle rapia? Tee se juoksuessasi ja sinusta voi tulla sensaatio Internetissä. Älä kuitenkaan yritä liikaa, kuten esimerkiksi ”OK Go” -jäsenet ikonisessa musiikkivideossaan. Murtuneista luista ei ole hyötyä juoksumaton kuntoon.

Harjoittele aivoillesi

musiikin kuunteleminen juoksumaton harjoittelun aikana kuulokkeilla

Juoksu voi olla todella toistuvaa, kun etsit mielessäsi yritystä tai viihdettä. Tässä tapauksessa anna mielikuvituksesi lentää. Kun pidät aivosi kiireisenä, ajattelet vähemmän, kuinka monta minuuttia tai sekuntia kestää harjoituksen loppuun. Kuuntele esimerkiksi mielenkiintoinen podcast Internetissä, joka häiritsee sinua koko prosessista ja saa sinut ajattelemaan. Netissä on tarpeeksi ilmaisia ​​äänidokumentteja tai äänikirjoja, joita voit kokeilla monin eri tavoin. Toinen hyödyllinen vaihtoehto olisi kehittää kielitaitoasi tietyllä kielellä, kuten italia, ennen kuin lähdet lomalle tai työmatkalle.

Musiikillista viihdettä juoksumaton kuntoasi varten

juoksumatto kunto optimoi menetelmät viihde hauskaa kuntoilua musiikin kuuntelu

Jos sinulla on intohimo musiikkiin, et koskaan kyllästy, varsinkin kun sinulla on mahdollisuus toistaa suosikkimusiikkiasi. Sen sijaan, että katsoisit juoksumattoa harjoitukseksi, voit kuunnella suosikkialbumeitasi tai uusia julkaisuja kokonaisuudessaan. Albumin keskimääräinen pituus on 45–60 minuuttia, joten voit kattaa kuudesta kymmeneen kilometriä nopeudestasi riippuen. Ota keskittyminen pois jalkoistasi ja sykkivästä sydämestäsi ja kiinnitä enemmän huomiota korvien kautta virtaavaan musiikkiin. Suurimman osan ajasta on vaikea harjoitella juoksumatolla, ellet eksy musiikkiin.

Tee intervalliharjoittelu

jalat juoksumaton ikkunoissa urheilujalkineet

Juoksumatot ovat täydellisiä intervalliharjoitteluun, joka edistää voimaa ja nopeutta ja polttaa kaloreita nopeasti. Lämmittelyn jälkeen lisää vauhtia 30 sekunnin ajan, sprintti ja laske sitten takaisin rentoon juoksuun minuutin ajaksi. Toista nämä välit yhteensä seitsemän kertaa. Kokeile pyramiditreeniä ja aika lentää. Nosta nopeutesi haastavaan tahtiin, jonka voit kestää minuutin. Palauta tämän jälkeen minuutin ajan rauhalliseen tahtiin. Lisää seuraavalla aikavälillä vauhtia kahteen minuuttiin ja rentoudu myös kahden minuutin ajan. Lisää tätä aikaa viiteen minuuttiin kerrallaan ja jatka sitten minuuttiin.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle