15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka ja millä voit koristella piparkakkutalon – luovia ideoita kauniille piparkakkutaloille

Vanhat hyvät piparkakkutalot ovat todella poikkeuksellisen kauniita joulukoristeita, ja talojen kokoaminen ja suunnittelu ei ole vain hauskaa lapsille vaan myös aikuisille. Koko juhlia järjestetään jopa Yhdysvalloissa, joissa kaikki osallistujat koristavat esivalmistettuja piparkakkutaloja. Koska nykyinen pandemia ei kuitenkaan salli tällaisia ​​kokoontumisia meille, perheversio pysyy toistaiseksi. Olemme jo antaneet sinulle muutamia ideoita siitä, mitä voit tehdä ja rakentaa kotitekoisilla piparkakut. Tänään haluamme antaa sinulle muutamia ideoita piparkakkutalon sisustamisesta.

Piparkakkutalon koristelu – luovia ideoita

Piparkakkutalon koristelu - mitä makeisia voit käyttää

Jos haluat sisustaa piparkakkutaloja ja käyttää niitä joulukoristeina (tai syödä ne heti), sinulla on kaksi vaihtoehtoa – joko paistat yksittäiset elementit itse ja leikataan tai leikataan erityisillä evästeiden leikkureilla tai helpotat itseäsi ja osta valmiita piparkakkutaloja (voit esimerkiksi koristella Ikean piparkakkutalon). Joka tapauksessa tarvitset sitten sopivan ja ennen kaikkea syötävän liiman piparkakkutalolle ja muutamia ideoita piparkakkutalon sisustamiseen. Ja kun sisustat piparkakkutalon, voit todella käyttää kaikenlaisia ​​makeisia!

Luo katto piparkakkutaloille marshmallow -viipaleista

Milloin leipoa ja suunnitella piparkakutalo?

Mielenkiintoista on, että Yhdysvalloissa vietetään piparkakkutalon päivää, jota vietetään 12. joulukuuta. Tämän avulla voit tehdä oman piparkakutalon ja juhlia tätä mielenkiintoista lomaa samaan aikaan. Mutta tietysti mikä tahansa muu päivä sopii myös, jos haluat leipoa piparkakkuja ja sitten koristella piparkakkutalon. Jos sitä käytetään vain koristetarkoituksiin, voit jättää sen niin kauan kuin haluat. Jos haluat syödä sen tiettynä ajankohtana, käytä parasta ennen -päiväystä oppaana.

Koristele piparkakkutalo kuorrutuksella

Koristele yksinkertainen mutta kaunis piparkakutalo valkoisella kuorrutuksella ja putkipussilla

Kuorrutus on klassinen piparkakkutalojen liima. Jotta se pysyisi hyvin, sen tulisi olla riittävän paksu. Sitten voit myös laittaa sen putkipussiin ja käyttää sitä liimaamisen lisäksi myös piparkakkutalon koristeluun. Koristeellisia viivoja voidaan piirtää, mutta myös ikkunat, ovet ja kattotiilet. Vaikka käytät kuorrutetta liimaamiseen, putkipussi osoittautuu suureksi avuksi, kun pystyt työskentelemään tarkasti ja jopa pienimmillä koriste -elementeillä. Voit myös käyttää glitteriä kuorrutteeseen tai värittää sen ja käyttää sitä vasta sitten piparkakkutalon koristeluun.

Koristele piparkakkutalo - tee koristeita itse kuorrutuksella

Voit sitten suunnitella piparkakkutalon suoraan putkipussilla tai valmistaa leivinpaperille mahdollisia muotoja, jotka heti kun ne ovat kuivia ja kiinteitä, tarttuvat haluttuihin paikkoihin – tietysti jälleen syötävällä liimalla. Voit myös käyttää erilaisia ​​suuttimia saadaksesi erilaisia ​​malleja ja monipuolisen piparkakkutalon sisustuksen. Tällä tavalla voit sisustaa yksilöllisesti piparkakkutalon ja luoda ainutlaatuisen suunnittelun.

Koristele piparkakkutalo kuorrutuksella ja putkipussilla

Yllä on yksinkertainen tekniikka saman kokoisten esineiden luomiseen koristeluun. Piirrä saman kokoiset ympyrät leivinpaperille (esim. Kolikon avulla) ja täytä sisäpinta millä tahansa kuviolla. Niin kauan kuin kuorrutus on vielä kosteaa, voit lisätä muita koristeita, kuten tällaisia ​​helmiä.

Koristele piparkakkutalo makeisilla

Koristele piparkakutalo pienillä evästeillä kattotiileille ja ovelle

Periaatteessa voit käyttää kuorrutusta koko talon sisustamiseen ilman lisäkoristeita. Mutta tietysti voit myös integroida muita elementtejä saadaksesi värikkäitä, poikkeuksellisia ja erityisen maukkaita piparkakkutaloja. Ja täällä olet todella hemmoteltu valinnoillesi, koska, kuten tiedät, makeisten valikoima on nykyään valtava ja kaikki sopii todella talojen sisustamiseen.

Kattoa varten

Koristele kaunis piparkakutalo värikkäillä älykköillä tai M & M -katoilla ja karkkeilla

Smarties ja M&M: t ovat erittäin suosittuja katon kehystämiseen ja laattojen jäljittelyyn. Mutta käytämme niitä myös ikkuna- ja ovikehyksiin. Periaatteessa voit kuitenkin käyttää myös muita pyöreitä makeisia, kuten makeisia, hedelmäkumeja, suklaahiutaleita, pieniä keksejä ja vastaavia. Voit myös tehdä tällaisia ​​pyöreitä kattotiilejä kuten yllä olevassa kuvassa ostamalla fondantin tai tekemällä sen itse, rullaamalla ja leikkaamalla pieniä ympyröitä. Tai entä jos leikkaat vaahtokarkkeja ja käytät niitä tähän tarkoitukseen? Neliönmuotoiset kanelimaissihiutaleet ja suklaapatukan suklaapalat sopivat myös, jos haluat koristella piparkakkutalon kattoa.

Ikkunat ja ovet

Suloinen piparkakutalo, jossa ovelle vohveleita

Toisaalta voit tietysti käyttää vanhaa hyvää kuorrutetta, jos haluat koristella piparkakkutalon ikkunoilla ja ovilla. Tallenna ne vain. Vaihtoehtoisesti tai tämän lisäksi kehyksiin sopivat myös esimerkiksi karkkikepit, lakritsi ja sokerikäärmeet. Voit myös suunnitella ovet ja ikkunaluukut tai ikkunaluukut vohveleilla ja kekseillä. Jos ovi on auki, voit yksinkertaisesti leikata sen ulos ja kiinnittää sen sitten talon seinään.

Piparkakkutalon julkisivun koristelu – ideoita

Mukava idea värikkäillä sprinkleillä julkisivulle ja valkoisille ääriviivoille

Julkisivua ei välttämättä tarvitse koristella, mutta se voi. Kuorrutteen lisäksi sprinkleistä tehty kirjava muotoilu näyttää myös erittäin mielenkiintoiselta ja iloiselta. Jos arvostat joulun värejä, voit vain sekoittaa punaisia ​​ja valkoisia sprinklejä, päällystää julkisivun kuorrutusliimalla ja levittää sprinklerit päälle. Voit käyttää pähkinöitä kivijulkisivun jäljittelemiseen. Tai entä kuivattu kookospähkinä?

Puutalo, jossa on pretzel -tikkuja ja suklaapisaroita katolle

Hieman monimutkaisempi, mutta erittäin kaunis variantti on myös puutalo. Sinun ei tietenkään tarvitse käyttää puuta tähän, koska loppujen lopuksi sinun pitäisi pystyä koristamaan piparkakkutalosi, mutta sinun pitäisi myös pystyä syömään jälkikäteen. Sen sijaan voit vain jäljitellä puupalkkeja käyttämällä pretzel -tikkuja. Liimaa ne talon seiniin kuorrutuksella.

Piparkakkutalon luova – koristeet

Tee maalaismaisia ​​piparkakkutaloja itse ideana lapsille ja aikuisille

Jos siltä tuntuu, voit luoda kauniin maiseman talon ympärille. Etupiha, jossa on pieniä pensaita, jotka on valmistettu vihreistä, kartiomaisista hedelmäkumeista, kuusista, jotka on valmistettu muovista tai kotitekoisesta kuorrutuksesta tai kekseistä. Voit käyttää kuorrutetta myös aitojen maalaamiseen leivinpaperille ja sitten pystysuoraan talon ympärille. Mutta tähän tarkoitukseen soveltuvat myös pretzelit ja pretzel -tikut.

Koristele piparkakkutalo kotitekoisilla kuusilla, jotka on valmistettu fondantista tai kuorrutteesta

Tee kuusia piparkakkutalolle itse

Kuusista tehdään helpompaa kuin luulisi. Tee fondanttikartio pohjaksi. Nyt voit joko suunnitella kuusen oksat tähtisuuttimella ja aloittaa ylhäältä. Tässä tapauksessa voit käyttää myös jäätelöpohjaa pohjana. Tai voit jättää sen fondanttikartion kanssa, johon sinun on leikattava vain terävillä kynsisaksilla ohjeiden mukaisesti. Sitten voit käyttää sitä piparkakkutalon koristamiseen.

Piparkakkutalon ideoita – vähän lunta lopussa

Viipaloi vaahtokarkkeja tavallisille ja valkoisille kattotiileille

Kun olet leiponut ja koristellut piparkakkutalon, voit ripotella hiukan tomusokeria siellä täällä. Se antaa kotisi viimeistelyn ja tekee siitä todella joulun ja talvisen. Ripottele se hienon seulan läpi katon, kuusien ja muun puutarhan, jos teit sellaisen, ja muiden avoimien tilojen läpi.

Katso alla olevasta galleriasta upeita esimerkkejä siitä, miten ja millä koristella piparkakutaloa!

Ylellisesti suunniteltu piparkakkutalo, jossa tähtisuutin ja putkipussi

Suunnittele piparkakkutalo jouluksi punaisena ja valkoisena

Koristele joulun piparkakutalo punaisella ja valkoisella kuorrutuksella

Koristele piparkakkutalo itse – luo sulaa lunta putkipussilla

Käytä kirkkaita, syötäviä helmiä koristamaan piparkakkutaloja

Idea katolle esivalmistetuille piparkakkulevyille

Luo sulaa lunta putkipussilla ja rei'itetyllä suuttimella

Leikkaa ympyrät irti fondantista katto vyöruusuille

Koristele piparkakkutalo fondantilla - leikkaa ympyrät kattopäätä varten

Tumma piparkakutalo värikkäillä aksentteilla

Koristele piparkakutalo purukumipalloilla kirkkailla väreillä

Osta piparkakutalo tai paista se itse ja koristele sitten makeisilla

Suomalaistyylinen piparkakutalo sinisellä katolla lattialle

Jalokas piparkakkukoriste kultaa ja hopeaa

Koristele piparkakkutaloja ylellisesti valkoisella, kullalla ja hopealla

Joulukuusen muotoiset keksit suunnitella

Joulukuusenmuotoiset keksit piparkakkutalojen koristeeksi

Suunnittele piparkakkutaloja kuten puumajoja, joissa on suolakeksit

Koristele piparkakkutalo pretzel -tikuilla alppitalolle

Pretzelit ja pretzel -tikut koristavat piparkakkutaloja

Käytä suolakeppejä ja suolakeksejä piparkakkutalojen valmistukseen ja suunnitteluun

Piparkakkutalon sisustusideoita värikkäillä hedelmäkumeilla

Värikäs piparkakkukatto, jossa on hedelmähyytelöä ja kaunis puutarha

Paista piparkakutalo ja koristele se makeisilla

Koristele värikäs piparkakkutalo hedelmähyytelöstä valmistetuilla karkkeilla

Suunnittele vihreä julkisivu fondantilla ja suklaakattolevyillä

Vihreä piparkakkutalo fondantilla julkisivuun

Tee piparkakkutalo itse kirkon muodossa

Tinker -kirkko piparkakkuista, kuuset ja lasite putkipussilla

Koristele maalaismainen piparkakutalo

Alppityyppisiä piparkakkutaloja voi valmistaa paksulla suolakeksillä

Valkoisella suklaalla peitetyt pretzelit aidalle

Koristele piparkakutalo pretzeleilla aidana valkoisessa suklaassa tai lasitteessa

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun