15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker keiju valot – 12 ihanaa DIY -projektia ja sisustusideoita

Valaisevien keijuvalaisimien avulla voit suunnitella kodin ja puutarhan luovasti ja kauniisti kaikkina vuodenaikoina. Vilkkuvat valot luovat romanttisen tunnelman kotona ja ovat erottamaton osa joulukoristeita. Koska yksinkertaiset keiju valot kyllästyvät nopeasti, voit piristää niitä ja muuttaa ne luoviksi Tinker keiju valot.

Tinker keiju valot joulu-seppele-tee-se-itse-lapset

Tee keiju valot tähtien kanssa jouluksi

Tinker keiju valot tähdet-seinäkoriste-yksinkertaisesti tee itse

Halusitpa sitten kaunistaa tai koristella talvi-, kevät-, kesä- tai syksykoristeita keijuvalaisimilla, löydät tästä artikkelista useita hienoja ideoita. Tee vain luovia hahmoja, jotka sopivat tilaisuuteen, ja aseta keijuvalaisimien pienet valot niihin. Voit sytyttää tähtiä, geometrisia hahmoja, kukkia ja monia muita ja käyttää niitä seinäkoristeina tai valaistuksena puutarhassa tai lastenhuoneessa.

näpertele keijuvalojen kanssa joulutähdet, jotka on valmistettu valkoisesta sienikumista

Tinker keiju valot helposti ja halvalla

Tinker keiju valot helppo-halpa-pöytätennispallot-ohjeet

Ensinnäkin haluamme esitellä halvan ja samalla yksinkertaisen idean siitä, miten voit tehdä kauniita pallovaloja. Tätä varten tarvitaan yksinkertainen merkkijono, useita pöytätennispalloja ja leikkuri. Raaputa leikkurilla pieni risti jokaiseen pöytätennispalloon ja aseta sitten yksittäiset lamput palloihin. Näin palloketju valmistetaan erittäin helposti. Toinen hieno idea olisi piristää pöytätennispalloja kynsilakalla. Tätä varten käytät marmorointitekniikkaa.

40 juhlaideaa koristeluun keiju valot jouluksi

DIY -valaistus jouluksi – 30 ideaa keijuvalaisimilla

Tee joulukoristeita – koristele talosi ja puutarhasi keijuilla

Tee origami keiju valot paperista

Tinker keiju valot paperi-värikäs-origami-tee-se-itse-lastenhuone

Jos pidät erityisesti origami -taiteesta, voit tehdä värillisestä paperista kauniin merkkijonon. Voit taittaa suosittuja hahmoja ja tehdä värikkäitä keijuvalaisimia jäljityspaperista, jossa on kuvio tai ei. Tätä varten sinun on kuitenkin käytettävä LED -valoketjua palosuojauksen varmistamiseksi.

Lyhdyt lyijyvaloille geometrisilla muodoilla

Tinker keiju valot paperi-origami-geometriset muodot-seinäkoriste

Keijuvalojen lamput luovat kauniita valotehosteita, kun ne on piilotettu värillisen jäljityspaperin taakse. Origami -keijuvalaisimia voidaan käyttää vain sisätiloissa, koska sade ja tuuli voivat vahingoittaa niitä ulkona. Trendikkäillä geometrisilla kuvioilla voit tehdä luovan origami -valoketjun ja koristella seinän huoneistossa, esimerkiksi lastenhuoneessa.

Origami keiju valot ohjeet – taita paperipyramidi

Tinker keiju valot origami-ohjeet-paperi-fold-valot-kiinnittää

Jotta voit taittaa kaikki luvut paperista, sinun on ensin löydettävä sopiva malli Internetistä ja leikattava ja taitettava rakennuspaperi sen mukaisesti. Kun hahmosi on valmis, aseta jokainen lamppu origamisiin ja kiinnitä liimalla tai teipillä. Valitse lopuksi mikä tahansa paikka koristeluun ja anna origamin keiju valot roikkua.

Tinker ball keiju valot – ideoita

pallo-keiju valot-tinker-sininen-villa-lanka-rottinki-ideoita

Pallovaloketjulla voit tehdä terassista, olohuoneesta tai portaasta kauniin ja valoisan. Satujen valopallot voidaan valmistaa millä tahansa värillä ja eri materiaaleista, kuten rottinkista, villasta, virkkauslangasta tai paperimassasta. Voit selvittää miten seuraavasta videosta.

Video -opetusohjelma – tinker keiju valot pallot itse

Tinker luova keiju valot kuppeja

keiju valot-tinker-muki-kangas-ohjeet-malli-luova-idea

Voit tehdä luovia lampunvarjostimia satujen valoja varten kertakäyttöisistä muovikuppeista ja värikkäistä kangaspaloista. Mittaa ensin kupin ympärysmitta paperiarkilla ja luo malli kangaspalojen leikkaamiseksi. Poraa reikä kaikkien kuppien pohjalle poralla. Maalaa sitten kuppien ulkopuoli Mod Podgella ja liimaa kangaspalat siihen.

Tee keijuvalaisimet kankaasta ja kupeista

keiju valot-näpertely-kangas-muki-värikäs-keiju valot-seppele-tee-itse

Mitä värikkäämpiä ja hauskempia kangaspalat ovat, sitä luovempi valoketju on lopulta. Kun kaikki kupit on viimeistelty kankaalla, on vain kiinnitettävä ne keijuvalaisimiin. Aseta lamput porattuihin reikiin niin, että kupit eivät pääse putoamaan.

Hauras keiju valot lastenhuoneisiin

keiju valot-näpertely-lastenhuone-kangas-muki-värikäs-sänky

Jos haluat suunnitella lasten tai vauvojen huoneen luovasti, voit tehdä värikkään valoketjun ja koristella sillä seinän tai pinnasängyn. Joten pienimmillä on hauskaa sisustusta huoneessa päivällä ja luovaa valaistusta illalla.

Tee lyhtyjä jogurttikuppeista lasten kanssa

Ja tässä on toinen luova jouluidea, joka toimii hyvin myös lapsille. Satujen valot lyhdyt on valmistettu jogurttikuppeista.

Värikkäät keijuvalaisimet lastentarhaan

keiju valot-näpertely-värikäs-muovi-sukkulat-lastenhuoneen seinäkoriste

Täältä löydät toisen idean lastenhuoneen suunnitteluun keijuvalaisimilla. Täällä olevat lamput on koristeltu värikkäillä muovisilla suihkulähteillä, jotka takaavat sekä värillisen seinän suunnittelun että kauniit valotehosteet huoneessa.

Tinker keiju valot sukkulalla – ohjeet

keiju valot-näpertely-sulkapallo-muovi-ohjeet-materiaalit

Jos haluat tehdä tällaisen merkkivalosarjan, tarvitset LED -merkkijonon, eri värisät sukkulat ja taskuveitsen. Poista korkki, aseta valo siihen, sulje korkki ja toista sama muille valolle.

Tee kukista keiju valot lasten syntymäpäiville

keiju valot-näpertely-kukat-keiju valot-seppele-lasten-syntymäpäivä-koristelu-kakku

Jos sisustat asuntoa syntymäpäivänä, voit tehdä luovia keijuvalaisimia ja käyttää niitä seinäkoristeina. Voit esimerkiksi tehdä värillisiä kukkia rakennuspaperista ja käyttää niitä keijuvalojen koristamiseen. Tämä luo tunnelmallisen kukkavaloketjun, joka sopii täydellisesti tyttömäiseen lasten syntymäpäiväjuhlaan.

Ohjeet – keijuvalaisimet värikkäistä paperikoteloista

keiju valot-tinker-diy-kukat-keiju valot-ohjeet-värikkäät-muffinssikotelot

Yksinkertaisia ​​paperikoteloita eri värejä sisältäville kuppikakkuille ja muffineille voidaan myös tehdä tyylikkäitä keijuvalaisimia. Leikkaa muffinssivuoret stensiiliveitsellä tai saksilla yllä kuvatulla tavalla ja suunnittele kauniita kukkia keijuvalaisimille.

DIY keiju valot kupeista ja paperista

keiju valot-tinker-lapset-diy-projekti-ohjeet-malli-paperikupit

DIY -projektissa satuja ja kuppeja varten voit käyttää myös paperikuppeja ja rakennuspaperia kertakäyttöisten muovikuppien ja kangaspalojen sijasta. Tilaisuudesta riippuen voit käyttää kuviopaperia eri aiheilla ja tehdä sopiva merkkijono.

Piste risti ja kiinni lamppu

keiju valot-näpertely-paperi-kupit-ohjeet-luovat-keiju valot

Tee valmiiden kuppien pohjalle risti, jotta ne voidaan kiinnittää valoon. Voit myös tehdä tällaisia ​​keijuvalaisimia lasten kanssa ja tehdä DIY -projektista hauska vapaa -ajanvietto koko perheelle.

Vihreät keiju valot

keiju valot-näpertely-vihreä-luova-seinän koristelu-idea-tuoreet lehdet

Koristeelliset keijuvalaisimet voidaan suunnitella tyylikkäiksi seppeleiksi seinälle. Jos esimerkiksi haluat tuoda vihreää sisustusta, voit koristella keiju valot vihreillä oksilla. Vihreä voidaan kiinnittää valoketjuun käsityölangalla ja lisätä tuoretta elementtiä mihin tahansa seinään.

Piipun keiju valot puutarhaan

keiju valot-tinker-puutarha-ananas-valot-tee-se-itse-pallot

Keijuvalot kaunistavat paitsi kotiasi myös puutarhaa, terassia tai ulko -ovea. Koska vietät aikaasi pääasiassa ulkona keväällä ja kesällä, esittelemme DIY -projektin puutarhan kesän keijuvalaisimille.

Ohjeet – maalaa keiju valot pallot ja leikkaa huopa

keiju valot-tinker-puutarha-pallot-rottinki-tee-itse-värit-huopa

Tämä leikkisä valoketju on myös valmistettu palloista, jotka on suunniteltu ananasiksi vihreän huovan avulla. Ensin sinun pitäisi tehdä keiju valot palloja ja maalata ne keltaisella ruiskumaalilla. Leikkaa sitten ananaslehdet huopasta ja liimaa ne palloihin.

Tee ananas keiju valot sisälle ja ulos

keiju valot-tinker-puutarha-seinä-ananas-pallot-keiju valot-diy

Viimeisenä vaiheena laita valot takaisin palloihin ja kiinnitä ne käsityölangalla. Tämä valoketju näyttää todella mukavalta sekä auringonvalossa että pimeässä, ja siksi se on täydellinen koriste puutarhajuhliin ystävien ja perheen kanssa.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa