15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa

Käsityöt paperilevyillä joulu-käsityöt-lapset-koristele-kuuset

Paperilautaset ovat halpa materiaali, josta voidaan tehdä kauniita koristeita erilaisiin tilaisuuksiin lasten kanssa. Niille, jotka etsivät luovaa toimintaa lapsille ennen joulua, meillä on monia hienoja ideoita Askartelu paperilevyillä koottu suosituimpaan festivaaliin.

Askartelua paperilautasilla jouluksi

Käsityöt paperilevyillä päiväkoti-ideoita-joulukuusi-diy

Jouluaskartelut lapsille alkavat päiväkodissa, jossa he tekevät itse luovia joulukoristeita. Yksi maailman tunnetuimmista joulun symboleista on joulukuusi, joka on koristeltu puukoristeilla ja seppeleillä. Paperilevyillä lapset päiväkodissa tai kotona voivat tehdä suuria tai pieniä joulukuuseja ja käyttää niitä huoneiston sisustamiseen.

Tee joulukuusi paperilevyistä

Käsityöt paperilevyillä ohjeet-joulu-puu-tinkering-ideat-joulu

Voit tehdä lasten kanssa kauniin joulukuusi yhdestä pyöreästä paperilautasesta. Maalaa ensin levy vihreällä akryylimaalilla ja anna sen kuivua. Leikkaa sitten kolmanneksiksi, kolmasosa hieman pienemmäksi kuin kaksi muuta. Kun laitat eri palat yhteen pienimmän päälle, saat joulukuusen muodon.

Koristele joulukuusi paperilautasilta

Paperia levyillä tinkiminen Joulukuusi-tinkering-koristelu-ideoita

Puun koristamiseksi sinun tulee ensin rei’ittää kuusi reikää jokaiseen osaan ja kutoa ne värillisen nauhan tai langan avulla. Näin tehdään seppeleitä. Nyt voit laittaa joulukuusi yhteen nidomalla yksittäiset osat ja ruskean suorakulmion yhdessä puunrunkoksi. Koristele lopuksi valitsemallasi koristeella ja paperilautasen joulukuusi on valmis.

Tee joulukuusijuhlahattu

Käsityöt paperilevyillä joulu-puu-hattu-joulu-käsityöt-lapset

Pyöreitä paperilevyjä voidaan käyttää myös juhlahattujen valmistamiseen jouluksi. Lapsen on ensin maalattava koko levy vihreällä ja piirrettävä sen päälle kuusen ääriviivat. Jotta paperilevy olisi kuin hattu, sinun pitäisi auttaa pientä ja leikata puun muoto käsityöveitsellä. On tärkeää, että runko pysyy kiinni lautasen reunassa niin, että joulukuusi on juhlahatun edessä.

Käsityöt paperilevyillä – Ohjeet pienille joulukuusille

tinker-paper-plate-mini-christmas-tree-cone-pompons-värikäs

Kun teet käsitöitä paperilevyillä, voit luoda myös 3D -hahmoja, kuten pienen joulukuusi. Tätä varten leikkaa neljännes paperilevystä, kierrä loput kartioon ja kiinnitä se teipillä. Lopuksi maalaa kartio vihreäksi ja koristele se millä tahansa koristeella kauniin joulukuusi luomiseksi.

Tee joulukoristeita paperilautasilla

tinker-paper-plate-winter-winter-christmas-wreath-kids-tinker-ideoita

Lasten kanssa voit myös tehdä oviseppeleen joulukoristeisiin. Paperilevyä voidaan käyttää myös seppeleen renkaana. Leikkaa vain levyn keskikohta ja koristele syntynyt rengas vihreällä kreppipaperilla ja vastaavilla väreillä.

Ideoita joululahjaksi lasten kanssa

käsityöt-paperilautaset-joulu-käsityöt-lapset-joulupukki

Kun teemme joululahjoja lasten kanssa, paperilautaset ovat aina hyvä idea, koska niiden avulla voidaan luoda haluamasi määrä merkkejä jouluksi. Pyöreät levyt sopivat täydellisesti joulupukin, lumiukkojen tai tonttujen käsityöhön suosituille festivaaleille.

Tinker Nicholas joulukoristeisiin

tinker-paperi-levy-rakentaminen-paperi-nicholas-joulukoriste-lapset

Ideoita Nikolai -käsityöhön paperilevyillä on lukuisia. Voit esimerkiksi käyttää pyöreää muotoa päähän ja koristella sen puuvillapallolla tai valkoisella paperilla partana. Jos levy on taitettu puoliksi, levyn reuna näyttää parralta ja sinun tarvitsee vain tehdä hattu.

Tee naamio paperilevyillä

tinker-paper-plate-nicholas-mask-tinker-idea-lapset

Sen sijaan, että teet joulupukin joulukoristeisiin, voit tehdä hauskan joulupukin naamion lasten kanssa. Tätä varten paperilevyn keskikohta on leikattava uudelleen ja alareuna suunniteltava partaksi puuvillavillalla tai paperilla. Tee lopuksi jouluhattu punaisesta rakennuspaperista ja kiinnitä se yläreunaan.

Kiiltävä joulupukin parta

tinker-paperi-levy-lapset-joulupukki-parta-puuvillapallot

Koko naamion sijasta voit myös tehdä Nicholasin parran. Tätä varten tarvitset puolet paperilevystä, jossa on reikä suulle. Kiinnitä sitten puuvillapallot ulkopuolelle ja joulupukin valkoinen parta on valmis.

Rudolph poro näpyttelee paperilevyjä

tinker-paper-plate-fold-paint-rudolph-poro-lasten kädet

Punanenäinen Rudolph on yksi poroista, joka vetää joulupukin rekiä. Hän on myös suosittu jouluhahmo monille lapsille, minkä vuoksi poroja valmistetaan usein lasten kanssa joulutöiden aikana. Kun teet paperilevyjä, voit temppua Rudolphin pään tai koko poron kanssa.

Tee poroja yksinkertaisista materiaaleista

tinker-paper-plate-christmas-poro-rudolph-head-ohjeet

Pyöreästä paperilevystä voidaan tehdä Rudolphin kasvot, jotka on ensin maalattava ruskeaksi. Sitten sarvet voidaan leikata popsicle -tikuilla ja putkistolaitteilla ja liimata levyyn. Liimaa lopuksi kaksi googly -silmää ja liimaa pyöreä pompomi kuuluisaksi punaiseksi nenäksi.

Rudolph näpyttelee paperilevyjä ja rakennuspaperia

tinker-paper-plate-rudolph-poro-red-nose-ohjeet

Jotta koko poro saadaan paperilevystä, maalaa levy ensin ja leikkaa se puoliksi. Toista puoliskoa käytetään kappaleena ja kolmio leikataan pois toisesta. Leikkaa sitten suorakaiteet rakennuspaperista jaloiksi ja kädenjäljet ​​sarviksi. Tee lopuksi punainen nenä ja laita kaikki yhteen.

Röyhkeät joulutontut lasten kanssa

käsityöt-paperi-levyt-joulu-käsityöt-lapset-imp-rakennuspaperi

Porojen lisäksi joulutontut ovat joulupukin suurimpia auttajia. Gnomin valmistamiseksi voit käyttää paperilevyjä uudelleen ja käyttää niitä joko päänä tai rungona.

Tee käsitöitä paperilevyillä

käsityöt-paperilautaset-joulu-imp-joulu-käsityöt-lapset

Eri kokoisilla paperilevyillä voit tehdä gnomin, jolla on pää ja runko. Joulutonttuilla on yleensä punaisia, vihreitä ja valkoisia vaatteita, mutta voit käyttää mitä tahansa väriä. Jos tonttu on hieman täyteläinen, käännä paperilevy ylösalaisin ja koristele pohja.

Ideoita lumiukon tekemiseen paperilevyillä

tinker-paperi-levy-talvi-lumiukko-painikkeet-putkien puhdistusaine

Vaikka lunta ei vielä olisi, lapset voivat rakentaa lumiukon paperilevyistä. Jos sinulla on saatavana erikokoisia paperilevyjä, lumiukko voidaan myös tehdä hieman suuremmaksi.

Käsityöideoita lapsille talveksi

tinker-paperi-plate-snowman-head-tinker-idea-puuvillapallot

Riippumatta siitä, teetkö pienen vai suuren lumiukon lasten kanssa, siihen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Voit tehdä nenän ja hatun rakennuspaperilla ja maalata kasvot lyijykynillä. Toisaalta vanhat napit sopivat täydellisesti vartaloon ja mustia putkikyniä voidaan käyttää aseiden luomiseen.

Enkelit tinkuroi paperilevyillä – ideoita lapsille

tinker-paperi-levyt-lapset-enkelit-ideat-kädenjäljet-glitter

Toinen suosittu joulukäsityöhahmo on enkeli. Ensimmäisenä ajatuksena paperilevy on yksinkertaisesti maalattu ja taitettu, ja enkelin siivet on tehty kädenjäljistä. Vaihtoehtoisesti sekä siivet että runko voidaan leikata paperilevystä.

Ideoita joululahjaksi – Grinch

tinker-paper-plate-christmas-grinch-paint-hat-tinker

Grinchin hahmo esittää epätavallisen idean käsitöistä paperilautasilla jouluksi. The Grinch on vihreä olento yhdysvaltalaisesta elokuvasta, joka ei pidä joulusta alussa, mutta lopulta tajuaa festivaalin todellisen merkityksen.

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa